Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πλακα πλακα καλα και το θυμισες το RBR. Κι ελεγα τι εχω ξεχασει να παιξω απο τοτε που πηρα το τιμονακι...

Το οποίο RBR δεν παιζοταν με πληκτρολογιο ε. Με καμια δυναμη :P Επρεπε να πηγαινεις με 20...

Δημοσ.

Έχει και μερικά αστειάκια μέσα το game. Αφενός έχει ένα achievement με όνομα 1girl 2 cups :lol: (από το 2girls 1 cup, όσοι δεν ξέρετε τι είναι δεν χρειάζεται να μάθετε :P) αφετέρου όταν ξεκλείδωσα την Malaysia ο Pastranas(!) μου λέει ".....go for vaccination......" :lol:

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Α ναι αυτο με τη Μαλαισια το προσεξα κι εγω χτες :P

Να σου πω για το 1girl 2 cups δεν πηγε εκει το μυαλο μου :lol:

Δημοσ.
Πλακα πλακα καλα και το θυμισες το RBR. Κι ελεγα τι εχω ξεχασει να παιξω απο τοτε που πηρα το τιμονακι...

Το οποίο RBR δεν παιζοταν με πληκτρολογιο ε. Με καμια δυναμη :P Επρεπε να πηγαινεις με 20...

τώρα θα είναι λίγο χειρότερο :P

• Moderators
Δημοσ.

Οχι ρε συ, το LFS με πληκτρολογιο δεν γινοταν να το παιξω.

Με το τιμονι (αν εξαιρεσεις τις πρωτες 2-3 μερες) παω πολυ καλυτερα. (και δεν εχω το τιμονι 10 μερες... μηνες το χω)

Αλλα οσο γερναμε θα μαθαινουμε :o

Δημοσ.

Ρε παιδια ενω το παιχνιδι μου παιζει πολυ καλα και γρηγορα οταν οδηγεις στους αγωνες ( 55 - 60 fps σε αναλυση 1600), οταν εισαι στο μενου σερνεται αδικαιολογητα... Εχω 8400 και ΑΤΙ 4850.

Δημοσ.
Ρε παιδια ενω το παιχνιδι μου παιζει πολυ καλα και γρηγορα οταν οδηγεις στους αγωνες ( 55 - 60 fps σε αναλυση 1600), οταν εισαι στο μενου σερνεται αδικαιολογητα... Εχω 8400 και ΑΤΙ 4850.

οταν λες σερνετε??

20fps??

γιατι και σε μενα τα εχω ολα φουλ 16xq και οταν ειμαι στους αγωνες 60 και στο μενου παω και στους 40-45 ;)

Δημοσ.

Αν εννοείς μέσα στο trailer σου είναι known issue θέμα driver θα διορθωθεί λογικά με τους 9.12

Γιατι οταν τρεχω το παιχνιδι ξανα τρεχει απο την αρχη; Autosave ειναι disable .. :/

Είναι θέμα του GFWL 3.0. Κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά. Αν δεν σου δουλέψει δοκίμασε προηγούμενη έκδοση.

Δημοσ.

παιδιά δε ξέρω αν κανεις σας χρησιμοποιει το nhancer για να κανει τις ρυθμισεις για sli. αν το χρησιμοποιει καποιος ξερει τι ρυθμισεις να βαλω για το colin mcrae dirt 2?

Δημοσ.
παιδιά δε ξέρω αν κανεις σας χρησιμοποιει το nhancer για να κανει τις ρυθμισεις για sli. αν το χρησιμοποιει καποιος ξερει τι ρυθμισεις να βαλω για το colin mcrae dirt 2?

Δεν υπαρχει sli profile ακομα......Περιμενε new drivers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...