Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Εγω ειμαι ακομα με το demo Λεω να κατεβασω το full version
liakjim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Να δω ποτε θα βγει ενα ραλακι με γραφικα σαν το DIRT και χειρισμο τυπου Richard Burns Rally....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πλακα πλακα καλα και το θυμισες το RBR. Κι ελεγα τι εχω ξεχασει να παιξω απο τοτε που πηρα το τιμονακι... Το οποίο RBR δεν παιζοταν με πληκτρολογιο ε. Με καμια δυναμη Επρεπε να πηγαινεις με 20...
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Έχει και μερικά αστειάκια μέσα το game. Αφενός έχει ένα achievement με όνομα 1girl 2 cups (από το 2girls 1 cup, όσοι δεν ξέρετε τι είναι δεν χρειάζεται να μάθετε ) αφετέρου όταν ξεκλείδωσα την Malaysia ο Pastranas(!) μου λέει ".....go for vaccination......" 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Α ναι αυτο με τη Μαλαισια το προσεξα κι εγω χτες Να σου πω για το 1girl 2 cups δεν πηγε εκει το μυαλο μου
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Να σου πω για το 1girl 2 cups δεν πηγε εκει το μυαλο μου Καλύτερα.....για σένα
activex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Πλακα πλακα καλα και το θυμισες το RBR. Κι ελεγα τι εχω ξεχασει να παιξω απο τοτε που πηρα το τιμονακι... Το οποίο RBR δεν παιζοταν με πληκτρολογιο ε. Με καμια δυναμη Επρεπε να πηγαινεις με 20... τώρα θα είναι λίγο χειρότερο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Οχι ρε συ, το LFS με πληκτρολογιο δεν γινοταν να το παιξω. Με το τιμονι (αν εξαιρεσεις τις πρωτες 2-3 μερες) παω πολυ καλυτερα. (και δεν εχω το τιμονι 10 μερες... μηνες το χω) Αλλα οσο γερναμε θα μαθαινουμε
chrinsomnias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια ενω το παιχνιδι μου παιζει πολυ καλα και γρηγορα οταν οδηγεις στους αγωνες ( 55 - 60 fps σε αναλυση 1600), οταν εισαι στο μενου σερνεται αδικαιολογητα... Εχω 8400 και ΑΤΙ 4850.
sozz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια ενω το παιχνιδι μου παιζει πολυ καλα και γρηγορα οταν οδηγεις στους αγωνες ( 55 - 60 fps σε αναλυση 1600), οταν εισαι στο μενου σερνεται αδικαιολογητα... Εχω 8400 και ΑΤΙ 4850. οταν λες σερνετε?? 20fps?? γιατι και σε μενα τα εχω ολα φουλ 16xq και οταν ειμαι στους αγωνες 60 και στο μενου παω και στους 40-45
dr_psiloulis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αντε να βγει και η F1 2010....για PC....να τρελαθουμε τελειως....
kazantzidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι οταν τρεχω το παιχνιδι ξανα τρεχει απο την αρχη; Autosave ειναι disable .. :/
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια ενω το παιχνιδι μου παιζει πολυ καλα και γρηγορα οταν οδηγεις στους αγωνες ( 55 - 60 fps σε αναλυση 1600), οταν εισαι στο μενου σερνεται αδικαιολογητα... Εχω 8400 και ΑΤΙ 4850. Αν εννοείς μέσα στο trailer σου είναι known issue θέμα driver θα διορθωθεί λογικά με τους 9.12 Γιατι οταν τρεχω το παιχνιδι ξανα τρεχει απο την αρχη; Autosave ειναι disable .. :/ Είναι θέμα του GFWL 3.0. Κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά. Αν δεν σου δουλέψει δοκίμασε προηγούμενη έκδοση.
aristotelhs2060 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά δε ξέρω αν κανεις σας χρησιμοποιει το nhancer για να κανει τις ρυθμισεις για sli. αν το χρησιμοποιει καποιος ξερει τι ρυθμισεις να βαλω για το colin mcrae dirt 2?
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 παιδιά δε ξέρω αν κανεις σας χρησιμοποιει το nhancer για να κανει τις ρυθμισεις για sli. αν το χρησιμοποιει καποιος ξερει τι ρυθμισεις να βαλω για το colin mcrae dirt 2? Δεν υπαρχει sli profile ακομα......Περιμενε new drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα