sozz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 είναι μόνο DX9 & DX11...DX10/10.1 δεν υποστηρίζει και από ότι άκουσα τα γραφικά σε DX9 είναι ψιλοάθλια μιας και τα έχουν "κομμένα" βασικα δεν το εχεις παιξει τα γραφικα ειναι καλυτερα και απο του grid τωρα για το dx 11 δεν εχω την τυχει να ειμαι κατοχος μιας 5870 για να το παιξω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 βασικα δεν το εχεις παιξει βασικά δεν είσαι ψείρας
sozz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 βασικα η διαφορες δεν δικαιολογουν την τοση μιωσει των fps σε dx 11 http://www.pcgameshardware.com/aid,700050/Dirt-2-benchmarks-DX-9-vs-DX-11-Update-Radeon-HD-5970-results/Practice/ κατω κατω εχει εικονες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:31 ---------- βασικά δεν είσαι ψείρας βασικα δεν το καταλαβα
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μα η χρηση του tesselation που εκαναν ειναι για γελια το παμε αυτο......Και τρωει και ποσα fps
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 βασικα δεν το καταλαβα ότι δεν το ξεψειριάζεις, δεν προσέχεις λεπτομέρειες κτλπ κτλπ
DrFreeman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 ότι δεν το ξεψειριάζεις, δεν προσέχεις λεπτομέρειες κτλπ κτλπ Σας βρίσκω λίιιιγο υπερβολικό κύριε....
activex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 βασικά δεν είσαι ψείρας Και εγω που το ψειρίζω (απο φωτό τουλάχιστο) οι διαφορές δεν δικαιολογούν την ταχύτητα. Είναι μια καλή προσθήκη αν την έχεις αλλά ως εκεί... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:32 ---------- τελειο το παιχνιδακι αλλα λιγο σπαστικο στον δρομο ειναι λες και δεν εχει βαρυτητα το αμαξι Α γεια σου! πολύ βάρκα γιαλό... ιδικά στο χώμα πρέπει να στρίβεις πάντα μια κίνηση μπροστά, σαν να αργεί να αποκριθεί, με αποτέλεσμα να χάνεις πολύ εύκολα τον έλεγχο και να γίνεται κουραστικό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Το Dirt 2 ειναι ενα καλο marketing της ati θα ελεγα......
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Το Dirt 2 ειναι ενα καλο marketing της ati θα ελεγα...... Εεεετσι! Δε το πιστευα οταν ειδα AMD σημα στην εναρξη του παιχνιδιου και AMD ATI Livery για αυτοκινητα... :shock: Το εβαλα κι εγω κι ελιωσα λιγακι (). Απο την αρχη με την G25 το επαιξα, μπορω να πω οτι ακομα και στο Casual (Easy τεσπα) ο ανταγωνισμος ειναι αρκετος και ανεβαινει οσο ανεβαινεις Level, κατι που δεν υπηρχε ουτε κατα διανοια στο "Easy" των προηγουμενων Colin Mc Rae. Ο χειρισμος μου αρεσει, το force feedback ειναι καλο, θα ηθελα ομως το οπτικο τιμονι απο τη μεσα καμερα στο αυτοκινητο να μην κουνιεται τοσο αποτομα Δεν μ αρεσαν τα αυτοκινητα που ειχε... τι Eclipse και Solstige και Z4 για ραλλυ??? Χαθηκε να χε και τα κλασικα C4/Focus κτλ κτλ κτλ??? Η αποδοση του παιχνιδιου μαλλον εγινε πρωτη πρωτεραιοτητα στην Codemasters μετα την αποτυχια του Dirt version1. Μεχρι τοτε με την Ati X1800XT επαιζα ταπανταολα με ~30fps στα high, και το Dirt1 επαιζε με ~2fps (και ~20fps σε 800x600 low!) Με το patch v1.1 και μετα βεβαια το διορθωσανε αρκετα και το παιχνιδι πηγαινε πολυ ομαλα, αλλα... το παθημα μαθημα Αυτο ηταν και το πιο τρανταχτο perfomance patch που εχω δει ποτε σε παιχνιδι. Απο το Grid και μετα ομως προσεξανε και αυτον τον τομεα και μπραβο τους. Χαρακτηριστικα να αναφερω οτι με διπυρηνο στα 3,6 και Ati 4870 1GB @ stock, με ολα τα details οσο πηγαιναν τερμα (μερικα ultra, ολα τ αλλα high και ενα νομιζω τερματιζε στο medium), με 8x MSAA και Vsync on, σε 1920x1200, επιανε χαλαρα 45fps συμφωνα με το μετρητήρι που εμφανιζεται "εκει διπλα". Οχι ασχημα. Δυστυχως γιαυτους η 4870 τα καταφερνει εξαισια ακομα και σημερα και συνεπως δεν σκοπευω να την αλλαξω ουτε το 2010. Παμε στο θεμα "γραφικα". Νταξει σε dx9 mode κανουν μπαμ οτι ειναι απο κονσολα. Προσωπικα δε μου αρεσαν, αν εξαιρεσουμε ορισμενα πραγματακια, οπως οι λεπτομερειες των βουνων στη Κροατια ή το εφφε του νερου με τους υαλοκαθαριστηρες. Πραγματικα αυτα προσθετουν πολυ ρεαλισμο και μπραβο τους. Τα υπολοιπα γραφικα ομως δεν μου αρεσαν, ειδικα οταν π.χ. στις εκκινησεις αγωνων σου δειχνει απο κοντα τις υφες του χωματος του δρομου, οι οποιες ειναι ψιλοελεηνες. Αλλα μη τα θελουμε κι ολα δικα μας Και τελος σε ο,τι εχει να κανει με τα Game Modes, ειναι σωστα, αλλα θα ηθελα να υπαρχει λιγο περισσοτερο ραλλυ ή ξεχωριστο Rally Mode.
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Έχει χάσει εντελώς το wrc χαρακτήρα του, αυτό είναι αλήθεια ωστόσο παραμένει πάρα πολύ ευχάριστο. Έπαθα πλάκα στην πρώτη πίστα στην Baja (στο Mexico). Γενικότερα όλες οι πίστες μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι καλοφτιαγμένες και ότι game mode έχω δει μέχρι ώρας μου αρέσει αρκετά. Είχα να δω στο εισαγωγικό video ATI/AMD από το act of war, 5 χρόνια πριν
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μπας και βγαζει και στο Crysis 2 κανα AMD σημα επειδη θα εχει eyefinity......
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Το eyefinity ειναι universal feature, δεν εξαρταται απο το καθε παιχνιδι. Επισης, τι σηματακι θα εχει το παιχνιδι στην αρχη ειναι μια ασημαντη (για μας - καλα εκτος του sozz ) εικονιτσα. Τα buggy/αγροτικα παντως φιλε chill με τιμονακι ΔΕΝ οδηγιουνται. Εκανα τη βλακεια και πηρα το πιο δυνατο αγροτικο και τωρα παω ή με μισο γκαζι γιατι αλλιως σπιναρει στο χωμα ή με τις παντες συνεχεια
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Με gamepad (360 controller for win) πάει μια χαρά πάντως
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Το eyefinity ειναι universal feature, δεν εξαρταται απο το καθε παιχνιδι.Επισης, τι σηματακι θα εχει το παιχνιδι στην αρχη ειναι μια ασημαντη (για μας - καλα εκτος του sozz ) εικονιτσα. Τα buggy/αγροτικα παντως φιλε chill με τιμονακι ΔΕΝ οδηγιουνται. Εκανα τη βλακεια και πηρα το πιο δυνατο αγροτικο και τωρα παω ή με μισο γκαζι γιατι αλλιως σπιναρει στο χωμα ή με τις παντες συνεχεια Ναι αλλο θελω να πω οτι εχει μια πιο στενη σχεση με την amd η crytek.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Με gamepad (360 controller for win) πάει μια χαρά πάντως Καλα σ'αυτο μπορει να φταιω κι εγω που ειμαι "γραμμάς" στην οδηγηση και οτιδηποτε πισωκουνα μου φαινεται τζουμ τριαλαλουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα