Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετική ιδέα τα flashback!

...αν οδηγούσε ο πρίγκιπας από την Περσία βέβαια...

Α ρε sands of time αξέχαστο! ζούμε για να σε δούμε να επηρεάζεις και το fifa :lol:

Δημοσ.

Παρα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Έπαιζα επίσης και το Race Driver: Grid τις Codemaster και αυτό εξίσου para πολύ καλο (!).

Και το flashback υπήρχε στο Grid, και ήταν πολύ καλή ιδέα να το βάλουν και εδώ.

Επίσης μου άρεσε ότι δείχνει τα FPS στα graphic settings και τα DX11 ωραία (η δικια μου nVidia 9600M GT τα καταφέρνει μια χαρά στο game :D).

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης μου άρεσε ότι δείχνει τα FPS στα graphic settings και τα DX11 ωραία (η δικια μου nVidia 9600M GT τα καταφέρνει μια χαρά στο game :D).

το game δεν σου τρέχει με dx11 path...

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως, εγω αυτη τη στιγμη γραφω απο pc με XP (και αρα dx 9.0c εγκατεστημενο), αλλα η vga του υποστηριζει μεχρι directX 7.

Στο dxdiagnostics μια χαρα 9.0c γραφει ομως.

btw ποτε προλαβαν και το βγαλανε τα θηρια?

Θα το προμηθευτω εντος ολιγου.

Δημοσ.

Παίδες δεν εχω λόγια να πω για το game εγω που δεν πίστευα με τίποτα οτι θα τ΄'οπαιζα με το παλιό

μου pc και μια Ati radeon HD 2600 PRO AGP (και με τις ρυθμησεις στα high) έτρηβα τα μάτια μου στην κυριολεξία οταν άρχησε να τρέχει το παιχνίδι και με τις θεμοκρασίες της CPU να μην ξεπερνούν τους 50 βαθμούς μετά απο αρκετή ωρα παιχνιδιού, ενα μεγάλο μπράβο στην codemaster και την ευχαριστούμε και εμείς οι ''μη έχωντες'' high end συστήματα.

Δημοσ.

Έπαιξα σήμερα αμέσως μόλις κατέβηκε από το steam. Έπαθα ένα σοκ από την οπτική πανδαισία, το παιχνιδάκι είναι πραγματικά υπέροχο, το τρέχω σε 1920x1200 με 4AA/AF, vsync, και τις λοιπές ρυθμίσεις στο ultra και πετάει λες και το pc έχει πιει redbull, frames >35 σε dx11. Το συστηματάκι μου είναι διετίας (δες spoiler signature για πλήρη σύνθεση) με μοναδικό νέο part την 5870 (9.10) σε win vista :-). Πραγματικά πολύ δουλειά, πιστεύω άξιζε η αναμονή.

Δημοσ.

τελειο το παιχνιδακι αλλα λιγο σπαστικο στον δρομο ειναι λες και δεν εχει βαρυτητα το αμαξι :-(

απο γραφικα μονο ενα εχω να πω codemaster :rolleyes:

αλλα ρε παιδια ξερετε αμα μπορω να το βαλω σε dx10 η μπαινει απο μονο του ??

η παει μονο dx9- dx11 :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι μόνο DX9 & DX11...DX10/10.1 δεν υποστηρίζει

και από ότι άκουσα τα γραφικά σε DX9 είναι ψιλοάθλια μιας και τα έχουν "κομμένα"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...