pscrazy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xETDR...eature=related[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Ursm2...eature=related[/ame]
activex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Εξαιρετική ιδέα τα flashback! ...αν οδηγούσε ο πρίγκιπας από την Περσία βέβαια... Α ρε sands of time αξέχαστο! ζούμε για να σε δούμε να επηρεάζεις και το fifa
Daimon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Έπαιζα επίσης και το Race Driver: Grid τις Codemaster και αυτό εξίσου para πολύ καλο (!). Και το flashback υπήρχε στο Grid, και ήταν πολύ καλή ιδέα να το βάλουν και εδώ. Επίσης μου άρεσε ότι δείχνει τα FPS στα graphic settings και τα DX11 ωραία (η δικια μου nVidia 9600M GT τα καταφέρνει μια χαρά στο game ).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης μου άρεσε ότι δείχνει τα FPS στα graphic settings και τα DX11 ωραία (η δικια μου nVidia 9600M GT τα καταφέρνει μια χαρά στο game ). το game δεν σου τρέχει με dx11 path...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Η 9600GTM σου δεν υποστηριζει dx11... Σε Dx10 τρεχεις το παιχνιδι...
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι το dx που χεις εγκατεστημένο. Άσχετο το τι υποστηρίζει η κάρτα σου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ακριβως, εγω αυτη τη στιγμη γραφω απο pc με XP (και αρα dx 9.0c εγκατεστημενο), αλλα η vga του υποστηριζει μεχρι directX 7. Στο dxdiagnostics μια χαρα 9.0c γραφει ομως. btw ποτε προλαβαν και το βγαλανε τα θηρια? Θα το προμηθευτω εντος ολιγου.
zvarthangalos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Παίδες δεν εχω λόγια να πω για το game εγω που δεν πίστευα με τίποτα οτι θα τ΄'οπαιζα με το παλιό μου pc και μια Ati radeon HD 2600 PRO AGP (και με τις ρυθμησεις στα high) έτρηβα τα μάτια μου στην κυριολεξία οταν άρχησε να τρέχει το παιχνίδι και με τις θεμοκρασίες της CPU να μην ξεπερνούν τους 50 βαθμούς μετά απο αρκετή ωρα παιχνιδιού, ενα μεγάλο μπράβο στην codemaster και την ευχαριστούμε και εμείς οι ''μη έχωντες'' high end συστήματα.
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Έπαιξα σήμερα αμέσως μόλις κατέβηκε από το steam. Έπαθα ένα σοκ από την οπτική πανδαισία, το παιχνιδάκι είναι πραγματικά υπέροχο, το τρέχω σε 1920x1200 με 4AA/AF, vsync, και τις λοιπές ρυθμίσεις στο ultra και πετάει λες και το pc έχει πιει redbull, frames >35 σε dx11. Το συστηματάκι μου είναι διετίας (δες spoiler signature για πλήρη σύνθεση) με μοναδικό νέο part την 5870 (9.10) σε win vista . Πραγματικά πολύ δουλειά, πιστεύω άξιζε η αναμονή.
sozz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 τελειο το παιχνιδακι αλλα λιγο σπαστικο στον δρομο ειναι λες και δεν εχει βαρυτητα το αμαξι απο γραφικα μονο ενα εχω να πω codemaster αλλα ρε παιδια ξερετε αμα μπορω να το βαλω σε dx10 η μπαινει απο μονο του ?? η παει μονο dx9- dx11
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Και μενα μου αρεσε και απο ελεγχο δεν εχω κανενα προβλημα.Αντε να βγαλει και η χαζοnvidia drivers να εχουν SLI profile........
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 είναι μόνο DX9 & DX11...DX10/10.1 δεν υποστηρίζει και από ότι άκουσα τα γραφικά σε DX9 είναι ψιλοάθλια μιας και τα έχουν "κομμένα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα