Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DiRT 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, αλλα αν βελτιωσουν εστω λιγο την (αρκετα ελαφρυα μετα το v 1.2 patch) graphics engine του παιχνιδιου (που θα το κανουν), θα ειναι ''καπως ετσι'' ;) :-D

Δημοσ.
Καλό το Colin αλλά θα έδινα τα πάντα για ένα sequel του Richard Burns Rally!

Συμφωνω απολυτως. Εκτος απο το "Καλό το Colin"...

Οσο για τις φωτογραφιες σιγουρα δεν θα ειναι σε τετοιο επιπεδο τα γραφικα.

Πιο πολυ τις ποσταρα τις φωτογραφιες για να δουμε το καινουργιο στυλ στις πιστες.

Παντως αν κρινω απο τα τελευταια παιχνιδια της Codemasters και αυτο θα εχει μονο ωραια γραφικα και τιποτα αλλο αξιολογο...

Δημοσ.

το dirt ηταν αρκετα βαρυ και καθολου καλο στον χειρισμο του σε αντιθεση του ιδιου παιχνιδιου στο XBOX 360 οπου ο χειρισμος ηταν πολυ καλυτερος, ομαλος θα ελεγα

Δημοσ.

Δηλαδή, θέλεις να μου πεις ότι με τη σύνθεση της υπογραφής σου, το παιχνίδι κολλούσε?

Μου κάνει εντύπωση, γιατί στο PC της υπογραφής μου, έτρεχε νεράκι. ;)

• Moderators
Δημοσ.

Το version 1 ειχε πολλα προβληματα.

Στην Ati X1800XT (τοτε mainstream, επιδοσεις καλυτερες απο το τοτε best seller 7600GT), με ολα high και 1280 αναλυση, επαιζε... δηλαδη δεν επαιζε με 1frame! (η απολυτη απογοητευση, ετσι?!)

Επρεπε να το βαλω lowest και 640 για να πιασει καπου στα 20frames...

(Αυτη ηταν και η αιτια να αλλαξω καρτα).

Μετα απο μερικους μηνες που το δοκιμασα με το 1.2 patch, επαιζε νερακι σε medium (νερακι εννοω ~25fps, κατα τα οποια ηταν αρκουντως playable το συγκεκριμενο παιχνιδακι ;) ).

Εγιναν πολλες βελτιωσεις :-)

Αλλα ειναι ιδεα μου ή ειμαστε ολιγον offtopic?

Δημοσ.

Στο σύστημα της υπογραφής η version 1.0 μου έτρεχε με 40-50fps σε 1280x960 + 16xCSAA + 16xAF + Ultra settings. Επίσης ο χειρισμός με το τιμόνι (ιδιαίτερα από την cockpit view) ήταν καλός για τα arcade δεδομένα του Colin

Δημοσ.

Αν διαβάσατε τη συνέντευξη, ο παραγωγός έλεγα ότι θα βασιστούν στην engine του GRiD η οποία, κατ εμέ, είχε καταπληκτικό optimization και απέδιδε εξαιρετικά... Βέβαια και η μηχανή του GRiD είχε αποτελέσει μετεξέλιξη της αντίστοιχης του πρότου DiRT. Οπότε, υποθέτω ότι θα δούμε πανέμορφα γραφικά, πολύ καλή απόδοση (ελπίζω), αλλά λογικά στα γνωστά arcade στάνταρντς της Codemasters. Εγώ, πάντως, το DiRT το διασκέδασα αρκετά, οπότε ελπίζω και το DiRT 2 να μου αρέσει (και κάθε sim προσέγγιση είναι ευπρόσδεκτη)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...