arg0303 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα.Εχω προβλημα με την αναγνωση καπιων forum.Μπορω να διαβασω μονο το πρωτο θεμα.τισ υπολιπεσ απαντησεις δεν μοθ τις ανοιγει,ενοω στο ιδιο θεμα,εχεις κανεις καμια ιδεα????πως να βλεπω και τις απαντησεις???
tempo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 μήπως έτσι έχει οριστεί απο τον Διαχειριστή του forum? Υπάρχουν ορισμενα forum που για να διαβάσεις πρέπει να κάνεις πχ εγγραφή, ή να έχεις συμπληρώσει χ αριθμό δημοσιεύσεων κλπ
arg0303 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα.ειμαι μελος του forum .Ενω απο το σπτι μου τα διχνει ολα κανονικα απο την δουλεια μου διχνει μονο το πρωτο θεμα.help!!!
tempo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα.ειμαι μελος του forum .Ενω απο το σπτι μου τα διχνει ολα κανονικα απο την δουλεια μου διχνει μονο το πρωτο θεμα.help!!! :whistle: ενδιαφέρον και προς το παρόν ακατανόητο!!! χρησιμοποιείς το ίδιο πρόγραμμα (explorer, firefox) στο σπίτι και στην δουλειά; να πω ότι υπαρχει κάποιο φίλτρο στην δουλειά που "κόβει" σελίδες ή είχε γίνει ban κάποια ip, δεν θα έβλεπες ούτε το πρώτο θέμα.
Blondeamon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Javascript είναι ενεργοποιημένο ή όχι στη δουλειά σου? Εάν όχι τότε είναι πολύυ λογικό
opts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δύσκολα να υποθέσεις σε τέτοιες περιπτώσεις αν θεν υπάρχει "ζωντανός" ο ασθενής Αν το forum είναι public πες το να δούμε αν έχει κάπου πρόβλημα και αν το παρουσιάζει και σε άλλους το ίδιο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.