Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με κάρτα γραφικών!

Fever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για την πρώτη επαφή μου με τα Λίνουξ.

Προχώρησα χθες στην εγκατάσταση της εφαρμογής Ubuntu 8.10 στο δεύτερο υπολογιστή μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν να "περάσω" τους driver για την κάρτα γραφικών μου! Μια NVIDIA 7600 gs!

Δεν έχω συνδεμένο το συγκεκριμένο μηχάνημα στο internet και έτσι κατέβασα από το site της NVIDIA το αρχείο NVIDIA-Linux-x86-177.82.pkg1.run, το αντέγραψα στον υπολογιστή και προσπάθησα να το τρέξω! Έλα όμως που με διπλό κλικ δεν γίνεται τίποτα και όταν προσπάθησα να γράψω : sh NVIDIA-Linux-x86-177.82-pkg1.run

"απάντησε ότι δεν μπορεί να το ανοίξει το αρχείο"!

Μπορεί να βοηθήσιε κανείς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καταρχην κανε update βαλε και ta restricted extras ,συνηθως σου βγαζει πανω δεξια ενα εικονιδιο αλλιως πηγαινε system> administration >hardware drivers και αφου τους εγκαταστησεις πηγαινε και απο το system >preferenses>appearance και ενεργοποιησε και τα visual effects

Λογικά εάν κατεβάσεις όλα τα απαραίτητα πακέτα εγκατάστασης για τους οδηγούς της nvidia από άλλο μηχάνημα που τρέχει ubuntu, θα μπορείς να τα εγκαταστήσεις και σ'αυτό που δεν έχει ίντερνετ. Ποια είναι αυτά τα πακέτα και πως θα τα κατεβάσεις δε γνωρίζω.

Εδώ κάτι λέει για το apt-zip: http://ubuntu.wordpress.com/2005/09/22/upgrade-install-ubuntu-on-slow-internet/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...