Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω ρύθμιση πληκτρολογίου για RICHARD BURNS RALLY

Dionisopoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα και τα δύο ράλυ που μου πρότειναν οι συνάδελφοι (sega rally και richard burns rally) και τους ευχαριστώ πολύ. Το καθένα έχει τα πλεονεκτηματά του. Στο sega rally θα ήθελα να αλλάξω τα πλήκτρα στο τιμόνι, γκάζι, φρένο (έχω και θέλω μόνο να έχω πληκτρολόγιο και όχι τιμονιέρα ή ότι άλλο), λέει στις οδηγίες ότι μπορώ αλλά δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στα options (έχω πάρει τηλέφωνο και στη sega στην Ελλάδα, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη).

Στο richard burns rally το αμάξι δεν υπακούει στις στροφές όπως το κόλιν 5 που έχω (μόνο γλιστράει) και δεν θέλει ταχύτητα γιατί εύκολα ντελαπάρει. Υπάρχει κανένας να με βοηθήσει στα πολλά options (έχω πληκτρολόγιο όπως είπα) γιατί δεν "σκαμπάζω" αγγλικά και δεν ξέρω τι να πειράξω. Λόγω εργασίας δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ κάνοντας δοκιμές (ειλικρινά δεν το κάνω από τεμπελιά - στο κόλιν 2005 γνωρίζω).

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

βαλε μια εικονα απο τα options να σου πουμε, αν δεν απαντησει καποιος που να εχει το παιχνιδι

Δημοσ.

Το sega rally προσωπικά μου άρεσε πάρα-πάρα πολύ και μόλις συνηθίσεις λίγο τον ιδιότροπο χειρισμό του, θα καραπωρωθείς.

Το Burns rally φίλε μου, για να το παίξεις όπως πρέπει χρειάζεσαι τιμονιέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...