Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Όταν χρησιμοποιούσα το mac mini είχα μέσο όρο γύρω στις 2 εβδομάδες, αλλά είχα χτυπήσει και 35-ημερο. Τώρα που το mac mini είναι media center στην τηλεόραση πρέπει να έχει χτυπήσει δίμηνο. Το hackintosh το σβήνω κάθε μέρα γιατί κάνει θόρυβο και με ενοχλεί όταν κοιμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louiscy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 εγώ προσωπικά στο σπίτι έχω ένα mac προ που χρισιμoπιω σαν server με apache server και mysql για web site hosting και επίσης για 3d rendering και music production. Το συγκεκριμένο mac προ έχει να κάνει restart η shut down 8 μήνες για το λόγο ότι είμαι εξωτερικό αλλα και γιατί δεν χρειάστηκε σε κανένα σημείο να το κάνω restart. όλη η δουλειά μου βγαίνει με remote desktop χωρίς πρόβλημα.μαζί μου έχω ένα macbook που τι βγάζει συνεχεια σε sleep mode καθώς το μεταφέρω καθημερινά και πάλι αυτό δεν θυμάμαι το τελευταίο restart η shut down. γενικά τα unix λογισμικά είναι σχεδιασμένα για long uptime run Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.