Ozone Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εχει ασχολιτθει κανεις να ελενξει ποσο καλο και σταθερο uptime εχουν τα leopard?? εγω καθε 2-3 μερες κανω restart παντος.για καθαρισμα μνημης βασικα... καποιες εφαρμογες οπως το mail.app πσεφτοκρασαραν και μου εφαγαν λιγη μνημη και ειπα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Συνήθως restart κάνω μόνο όταν υπάρχει update που το χρειάζεται. Κρασάρισμα που να θέλει restart πρέπει να μου 'χει τύχει 5-6 φορές σε 15 μήνες. Ίσως και λιγότερες, δε θυμάμαι ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εχεις macbook η κατι αλλο? διοτι στα λαπτοπ παιζει ρολο και αν το μεταφερεις συχνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γιατί παίζει ρόλο αν τα μεταφέρεις συχνά; Το iMac το έχω ανοιχτό συνέχεια. Μόλις προχτές πήρα απόφαση να του κάνω τα τελευταία update που δεν έκανα τόσο καιρό γιατί βαριόμουν να κάνω restart... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γιατί παίζει ρόλο αν τα μεταφέρεις συχνά; Το iMac το έχω ανοιχτό συνέχεια. Μόλις προχτές πήρα απόφαση να του κάνω τα τελευταία update που δεν έκανα τόσο καιρό γιατί βαριόμουν να κάνω restart... πόσο σε καταλαβαίνω ;ρ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 διοτι πρεπει να κανεις shutdown δεν ρισκαρω με το sleep εγω. τοσες ασταθειες! μην παρει και φωτια η τσαντα μου:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εχεις macbook η κατι αλλο? διοτι στα λαπτοπ παιζει ρολο και αν το μεταφερεις συχνα.. Ναι, macbook pro. Το μεταφέρω σε sleep mode. Όχι και κάθε μέρα αλλά αρκετά συχνά. Τί ρόλο παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 διοτι δυσκολα να ελενξεις uptime με φορητο. καλα εχεις την μπαταρια 24/7 επανω στο φορητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 screenshots παίρνεις και με το command+shift+3 ή 4 Τι screenshot θές να δεις; desktop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 διοτι δυσκολα να ελενξεις uptime με φορητο. καλα εχεις την μπαταρια 24/7 επανω στο φορητο? NAI, γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ναι, μάλιστα στα MacBook προτείνεται να έχεις την μπαταρία ακόμα κι αν το δουλεύεις από πρίζα γιατί αλλιώς ο επεξεργαστής δεν δουλεύει σε full ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 NAI, γιατί όχι; διοτι καταστρεφεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 διοτι καταστρεφεται! Δεν νομίζω..... μεγαλύτερη καταστροφή είναι το βάλε- βγάλε για το καπάκι της μπαταρίας παρά να την έχεις πάνω μονίμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομίζω..... μεγαλύτερη καταστροφή είναι το βάλε- βγάλε για το καπάκι της μπαταρίας παρά να την έχεις πάνω μονίμως... http://www.apple.com/batteries/notebooks.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Στο link που έδωσες (το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι λάθος) απλά λέει ότι ΑΝ σκοπεύεις να ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις το notebook για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών, ΤΟΤΕ να την βγάλεις και να την αποθηκεύσεις. Λέει επίσης, ότι καλό είναι να ΜΗΝ χρησιμοποιείς το notebook συνέχεια συνδεδεμένο στο ρεύμα και ότι είναι καλό να κάνεις έναν πλήρη κύκλο αποφόρτισης-φόρτισης μια φορά τον μήνα. Οπότε δια της αφαιρετικής μεθόδου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν πειράζει να αφήνεις την μπαταρία επάνω 24/7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.