Προς το περιεχόμενο

mac os x uptime

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει ασχολιτθει κανεις να ελενξει ποσο καλο και σταθερο uptime εχουν τα leopard?? εγω καθε 2-3 μερες κανω restart παντος.για καθαρισμα μνημης βασικα... καποιες εφαρμογες οπως το mail.app πσεφτοκρασαραν και μου εφαγαν λιγη μνημη και ειπα ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνήθως restart κάνω μόνο όταν υπάρχει update που το χρειάζεται. Κρασάρισμα που να θέλει restart πρέπει να μου 'χει τύχει 5-6 φορές σε 15 μήνες. Ίσως και λιγότερες, δε θυμάμαι ακριβώς.

Γιατί παίζει ρόλο αν τα μεταφέρεις συχνά; Το iMac το έχω ανοιχτό συνέχεια. Μόλις προχτές πήρα απόφαση να του κάνω τα τελευταία update που δεν έκανα τόσο καιρό γιατί βαριόμουν να κάνω restart...

Γιατί παίζει ρόλο αν τα μεταφέρεις συχνά; Το iMac το έχω ανοιχτό συνέχεια. Μόλις προχτές πήρα απόφαση να του κάνω τα τελευταία update που δεν έκανα τόσο καιρό γιατί βαριόμουν να κάνω restart...

πόσο σε καταλαβαίνω ;ρ;ρ

εχεις macbook η κατι αλλο? διοτι στα λαπτοπ παιζει ρολο και αν το μεταφερεις συχνα..

Ναι, macbook pro. Το μεταφέρω σε sleep mode. Όχι και κάθε μέρα αλλά αρκετά συχνά. Τί ρόλο παίζει;

Ναι, μάλιστα στα MacBook προτείνεται να έχεις την μπαταρία ακόμα κι αν το δουλεύεις από πρίζα γιατί αλλιώς ο επεξεργαστής δεν δουλεύει σε full ταχύτητα.

Δεν νομίζω..... μεγαλύτερη καταστροφή είναι το βάλε- βγάλε για το καπάκι της μπαταρίας παρά να την έχεις πάνω μονίμως...

http://www.apple.com/batteries/notebooks.html

Στο link που έδωσες (το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι λάθος) απλά λέει ότι ΑΝ σκοπεύεις να ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις το notebook για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών, ΤΟΤΕ να την βγάλεις και να την αποθηκεύσεις.

Λέει επίσης, ότι καλό είναι να ΜΗΝ χρησιμοποιείς το notebook συνέχεια συνδεδεμένο στο ρεύμα και ότι είναι καλό να κάνεις έναν πλήρη κύκλο αποφόρτισης-φόρτισης μια φορά τον μήνα.

Οπότε δια της αφαιρετικής μεθόδου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν πειράζει να αφήνεις την μπαταρία επάνω 24/7 :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...