Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση 50-60 ευρω

aladdin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε το παρακατω συστημα:

c2d 7300 2.66

2GB ram 800

1.5 TB HDD

8800GTS 320MB GPU

P5Q M/B

WinXP Pro

Με εχει πιασει και θελω να ξοδεψω 50 - 60 ευρω για το συστημα μου. Τι μου προτεινετε να παρω;

Σκεφτομουν το πληκτρολογιο της Logitech G11 για να βελτιωσω το gaming experience.

Ακουω προτασεις!

Υ.Γ. Δεν διαθετω τιποτα παραπανω, ουτε θελω να κρατησω τα λεφτα για να αγορασω κατι ακριβοτερο!

Δημοσ.
Να παρεις 2 καλες ψυκτρες για να κλοκαρεις vga/cpu.

Δεν ειμαι υποστηρικτης του κλοκαρισματος. :-D

-----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 07 : 02 : 46-----

αλλα 2GB ram

Με ΧΡ δεν εχει νοημα να βαλω παραπανω μνημη. Δεν θα μπορω να χρησιμοποιησω τα 4GB. Ουτε σκεφτομαι να βαλω Vista.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν ειμαι υποστηρικτης του κλοκαρισματος. :-D

Κι εγω δεν ειμαι υποστηρικτης των fancy πληκτρολογιων. :-)

Δημοσ.
Εχουμε το παρακατω συστημα:

c2d 7300 2.66

2GB ram 800

1.5 TB HDD

8800GTS 320MB GPU

P5Q M/B

WinXP Pro

Με εχει πιασει και θελω να ξοδεψω 50 - 60 ευρω για το συστημα μου. Τι μου προτεινετε να παρω;

Σκεφτομουν το πληκτρολογιο της Logitech G11 για να βελτιωσω το gaming experience.

Ακουω προτασεις!

Υ.Γ. Δεν διαθετω τιποτα παραπανω, ουτε θελω να κρατησω τα λεφτα για να αγορασω κατι ακριβοτερο!

Άν είσαι φανατικός των strategy και MMO παιχνιδιών,χτύπα το ασυζητητί.Τα macros θα σου λύσουν τα χέρια.Απο εκεί και πέρα δέν έχει και κάτι το τρομερό σάν πληκτρολόγιο, πέραν το μπλε φωτισμού.

Μια aftermarket ψήκτρα δέν προσφέρεται μόνο για overclocking αλλά και για να μειώσεις τον θόρυβο/θερμοκρασίες.

Επίσης μπορείς να πάρεις 2χ512mb ram@800mhz έτσι ώστε να δουλεύουν σε Dual channel και να τις βλέπουν και τα Xp.

Θές κάτι άλλο;Κοίτα για ηχεία,άλλαξε τους ανεμιστήρες ή/και βάλε ένα frontbay που ειναι fan controller και card reader.

Προσωπικά θα έπαιρνα καινούρια καρέκλα ή έστω κανα μαξιλαράκι για την μέση γιατι τόσες ώρες στο pc επιβαρύνουν ΚΑΙ το σώμα πλέον (μυαλό και μάτια καήκανε προ πολλού...)

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης απο αυτα που προτεινετε τεινω προς ηχεια ή frontbay που ειναι fan controller και card reader.

Καλοδεχουμενες οποιες αλλες προτασεις.

-----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 01 : 18 : 07-----

Εχει κανεις να προτεινει συγκεκριμενα ηχεια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...