merkon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 γεια σε ολους.εχω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι,εκτος απο το οτι μου κολλαει και βγαινει συνηθως,επειδη δεν το εχω κανει install το εχω σε rar και ετσι για να το παιξω ανοιγω το rar και παταω πανω στο συγκεκριμενο exe.παιζω το παιχνιδι και επειτα βλεπω οτι ο χωρος του σκληρου μου δισκου εχει μειωθει οπως ειναι λογικο.κανονικα ομως οταν κλεινω το παιχνιδι δεν θα πρεπει να ξαναγυρνω στον χωρο που ειχα πριν;(πχ.εχω 405 πριν το παιχνιδι και μετα απο αυτο εχω 397)απο οτι καταλαβαινω ειναι καπου αποσυμπιεσμενο αλλα πουθενα....τι λετε να κανω?
merkon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Να το αγορασεις μήπως? οχι το προβλημα δεν ειναι αυτο...ειναι οτι αφου πατησω να παιξω μεσα απο το rar παντα,τοτε τα αρχεια που γινονται αποσυμπιεση δεν ξερω που βρισκονται και ετσι ο χωρος στο δισκο μου μειωνεται συνεχως....
polonos1313 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 C:\documents & settings\user\local settings\temp Αλλά γιατί δεν το κάνεις αποσυμπίεση σε ένα σημείο του σκληρού και κάθε φορά το τρέχεις από το rar.Λίγο κουφό ακούγεται....
merkon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 C:\documents & settings\user\local settings\tempΑλλά γιατί δεν το κάνεις αποσυμπίεση σε ένα σημείο του σκληρού και κάθε φορά το τρέχεις από το rar.Λίγο κουφό ακούγεται.... Ναι το ξερω οτι ακουγεται οχι λιγο κουφο αλλα πολυ,αλλα υπαρχει ενα προβλημα:οταν το αποσυμπιεζω και κανω κλικ το exe για να τρεξει μου λεει οτι υπαρχει προβλημα και οτι δεν αποκρινεται.τρεχει μονο μεσα απο το rar,για αυτο και πεδευομαι...τελικα δεν καταφερα να βρω τον φακελο που μου ειπες οτι εχουν σωθει εκει...(εχω vista)τελοσπαντων ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... υ.γ. το παιχνιδι δεν ειναι το απλο Gta san andreas αλλα το Gta san andreas extreme,το οποιο δεν πωλειται!!! -----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 05 : 39 : 31----- Ναι το ξερω οτι ακουγεται οχι λιγο κουφο αλλα πολυ,αλλα υπαρχει ενα προβλημα:οταν το αποσυμπιεζω και κανω κλικ το exe για να τρεξει μου λεει οτι υπαρχει προβλημα και οτι δεν αποκρινεται.τρεχει μονο μεσα απο το rar,για αυτο και πεδευομαι...τελικα δεν καταφερα να βρω τον φακελο που μου ειπες οτι εχουν σωθει εκει...(εχω vista)τελοσπαντων ευχαριστω πολυ για την βοηθεια... υ.γ. το παιχνιδι δεν ειναι το απλο Gta san andreas αλλα το Gta san andreas extreme,το οποιο δεν πωλειται!!! τελικα ολα ok το βρηκα...ασχοληθηκα πολυ βεβαια...μου εδωσε και ιδεα ο φιλος απο πανω να ψαξω στον temp και ολα οκ...εβγαλα 12,7gb!!!!
tab0u Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 To gta san andreas extreme είναι to gta san andreas mαζί με μια σειρά από mods(τα οποία υπάρχουν στο ίντερνετ αν ψάξεις).Οπότε πωλείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.