Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Unleashed

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ σωστα ειπες, "παιχνιδακι". Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ασχολουμε με παιχνιδακια και ειδικα οταν ειναι τοσο προχειρα φτιαγμενα. Να πω οτι δεν υπηρχαν εξαιρετικοι τιτλοι Star Wars απο παλια κιολας να πω παει στο διαολο αλλα το Star Wars Academy παιζει να ειναι 10 φορες καλυτερο απο αυτο και μιλαμε για παιχνιδι 10 χρονια πριν.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παντως το ευχαριστηθηκα (στο ps3) και ειναι απο τα λιγα που καθησα να τερματισω ..συνηθως απεγκαθηστω τα παιχνιδια σε λιγοτερο απο ωρα ///βασικα μου αρεσει το οτι εχεις πολλες δυναμεις ...μου θυμισε το path of neo ...

και να σημειωσω δεν ειμαι 16χρονος αλλα 30+

Δημοσ.

Κόβω τα αυτιά μου ότι στην κονσόλα είναι πολύ καλύτερο και smooth το gameplay από το

pc,δεν ξέρω αν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα αλλά έχει μια αύρα δυσκοιλιότητας το game.

Είναι λίγο clunky to σύστημα με τα abilities, το lag μεταξύ των κινήσεων κτλ.

Να πω και την κακία μου, πολύ dragonball έγινε, και είμαι διατεθιμένος να μασήσω ό,τι ιδέα τους κατέβει αλλά με λίγη γαρνιτούρα και μια ελαφριά προσπάθεια για να μας πείσει.

Θυμάμαι ότι το κυριολεκτικό force manifestation ήταν στο force lightning, άντε και όταν ο yoda σε κάποια ταινία έκανε nullify τον κεραυνό του emperor.Και ξαφνικά έχεις ένα τύπο

που κάνει charge μπλε μπάλες στα χέρια του και δημιουργεί πεδία γύρω του που κάνουν explode.Τι να πω μπορεί να συμμαζεύεται πιο μετά στο σενάριο αλλά δεν είχα ακόμα τη διάθεση να το συνεχίσω με dragon age και call mw2 sta χέρια μου.

Δημοσ.

ειμαι πραγματικα οργισμενος

μολις περασα την mission 9 και μαντεψτε

οταν προσπαθεις με την force grip να κοντρολαρεις το star destroyer ωστε να το καταστρεψεις, τα συμβολα στο κατω μερος της οθονης ειναι οτι να ναι...παραθετω το Link http://www.gamefaqs.com/console/ps3/qna/933155.html?qid=4529 (δειτε την τελευταια απαντηση) για να καταλαβετε τι λεω

ειναι τοσο χοντροφτιαγμενο, τοσο ποζεραδικο...

εχει δικιο ο φιλος παραπανω δεν μπορει ρε φιλε κοτζαμ Γιοντα να ειναι απο τους ισχυροτερους και εσυ να καταστρεφεις "με τα χερια σου" ολοκληρο star destroyer...

ολα αυτα ομως πηγαζουν απο την κονσολα, την λογικη της κονσολας, τους περιορισμους της κονσολας, και ολα τα κακα αυτης...

το button mashing τα λεει ολα, εχουμε αναγαγει σε διασκεδαση το χορό των πληκτρων...

αν ειναι δυνατον, δεν παιζω Mortal Kombat να κανω combos για fatality...

κριμα, πραγματικα κριμα γιατι η Lucas Arts μας εχει συνηθισει αλλιως

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ....δεν θα δειτε λεφτα απο μενα για τετοια κακοτεχνια......

εννοειτε οι παιχνιδαρες

KOTOR 1

KOTOR 2 (παιζεται...)

JEDI OUTCAST

JEDI ACADEMY

θα μας θυμίζουν τα παλια καλα χρονια του pc

Δημοσ.

μολις ειδα τις τιμες των παιχνιδιων που ανεφερα και εχω μεινει μαλ..ακας...

δεν χανουν την αξια τους τετοια παιχνιδια ποτε!!!

Δημοσ.

μολις το τερματισα

θελω ομως να δω και τις εξτρα αποστολες που εχει σε HOTH, JEDI TEMPLE, TATTOINE , ξερει κανεις πως γινεται?

α και κατι αλλο , οσοι το τερματισατε, ειδατε και τα δυο endings??

σας ευχαριστω

Δημοσ.

thresh αυτο που ρωταω ειναι πως γινετε να δω και τα δυο endings , τελειωσα με το lightside αλλα πως θα δω το dark side (εκτος και αν ειναι να ξαναπαιξω το level απο την αρχη...)

και δεν μου βγαζει καποια επιλογη για να παιξω τις αλλες αποστολες ενω οταν ξεκινησα το παιχνιδια μου εμφανισε ενα μενου...

Δημοσ.
thresh αυτο που ρωταω ειναι πως γινετε να δω και τα δυο endings , τελειωσα με το lightside αλλα πως θα δω το dark side (εκτος και αν ειναι να ξαναπαιξω το level απο την αρχη...)

και δεν μου βγαζει καποια επιλογη για να παιξω τις αλλες αποστολες ενω οταν ξεκινησα το παιχνιδια μου εμφανισε ενα μενου...

ψάξε στο youtube,όλο και κάποιος θα το έχει ανεβάσει:P

• Super Moderators
Δημοσ.
(εκτος και αν ειναι να ξαναπαιξω το level απο την αρχη...)

για αυτό λέω ότι βαριόμουν :-(

ψάξε στο youtube,όλο και κάποιος θα το έχει ανεβάσει:P

+1

Δημοσ.

μαλλον πρεπει να ξαναπαιξω το level μου φαινεται

τα cheats επηρρεαζουν καθολου την λειτουργια του παιχνιδιου ??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:53 ----------

επιστρεφω

-για να δεις τα νεα Level πρεπει να επιλεξεις τη dark side

-αν βαλεις cheat δεν μπορεις να σωσεις το παιχνιδι

οποτε λεω εγω τωρα

thresh εχεις φυλαγμενα saved games ????

Δημοσ.

λοιπον βρηκα savedgames απο εδω http://www.lucasforums.com/showthread.php?p=2688007#post2688007 για οποιον ενδιαφερεται

ειναι τερματισμενα ολα τα talents,combos κλπ

και ειναι μονο τα saves των boss

δουλευει αρμονικα με το Patch 1.1

α οσο αφορα τα εξτρα επιπεδα,

οταν πατε στο new game, μετα εμφανιζει σε ποια slot θελετε να σωζεται το παιχνιδι σας, επιλεξτε empty slot και θα βγαλει το μενου με τις νεες αποστολες hoth,tattoine,jedi temple

(δεν ξερω αν ισχυει και για τον τερματισμο με light side)

παιδια σας ευχαριστω ολους σας και μακαρι να μην ξαναβγουν τοσο κακοφταιγμενα παιχνιδια που πονταρουν για να πουλησουν στην καψα μας για star wars

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...