ikaruga24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 nope, μόνο για την ανάλυση υπάρχει... :-(:-( Μα τι βλαμμενοι...δεν ειμαστε καλα.
mits@kos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο Story, Sith all the way! Sith φλώροι, οι Ναζί του Star Wars...
Tenshi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Sith φλώροι, οι Ναζί του Star Wars... Ωπ!Λάθος αγαπητέ. Sith take no prisoners!
vocals_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια μονο σε εμενα πεταει bug πριν το observation room στο death star ? Οταν σκοτωνω τους φυλακες και ανοιγω την μεγαλη πυλη,προχωραω λιγο στον διαδρομο και ξαφνικα ο starkiller βρισκεται στο κενο και κολλανε τα παντα(τοιχοι,φωτοσπαθο) κατι σαν το bug στο batman στην poison ivy. καμια βοηθεια ? edit : οκ το ξαναπαιξα 1-2 φορες και ξεκολλησε.πολυ μικρο game παντως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 δεν συνέβη κάτι τέτοιο σε μένα...
wgibson Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μολις το εβαλα οι επιλογες για τα κουμπια που ειναι? η αναλυση αλλαζει απο πουθενα αν γι αυτα δεν εχετε απαντησει τοτε... μαλλον ειναι το πιο μουφα πορτ...star wars
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 όταν κάνεις double click στο shortcut για να τρέξει το game πρώτα ανοίγει ένα config window, από εκεί ρυθμίζεις ανάλυση και κουμπιά
Xorxhs! Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 εγω παλι κολλησα εκει που πρεπει να καταστρεψεις ενα starship με force, ενω σου επιτιθενται tie fighters.Kαταστρεφω τα ties αλλα δεν προλαβαινω να ριξω το starship.....
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Στο xbox που το έπαιξα εγώ ήθελε αρκετές φορές για να το ρίξεις... κουράγιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ρίχνε τα T-Fighters όσο πιο γρήγορα μπορείς, μετά από 4-5 προσπάθειες θα πέσει και το Star Destroyer
Xorxhs! Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ρίχνε τα T-Fighters όσο πιο γρήγορα μπορείς, μετά από 4-5 προσπάθειες θα πέσει και το Star Destroyer thanx ...εγκατελειπα μετα απο 1-2 φορες....
activex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Στο gamespot πήρε 5/10 φτυάρια πουλάωωωω!!! χοχοχο
alexzzz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Και στο xbox θυμάμαι ότι πολλοί το έκραζαν αλλά εμένα μου είχε αρέσει πολύ (δεν θυμάμαι όμως τις βαθμολογία πήρε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.