ksaplostra Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι έτσι τα πράγματα,καλύτερα να μη το βγαζανε καθόλου...Έλεγα κι εγώ είναι νέο KOTOR...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι έτσι τα πράγματα,καλύτερα να μη το βγαζανε καθόλου...Έλεγα κι εγώ είναι νέο KOTOR... δεν είναι RPG καταρχάς άρα κάπως δύσκολο να ήταν νέο KOTOR
ksaplostra Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 δεν είναι RPG καταρχάς άρα κάπως δύσκολο να ήταν νέο KOTOR Α sorry my bad νόμιζα πως ήταν rpgοειδες
fearwhatnow Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αφου εκανε το port η Aspyr καταλαβαινετε.. Φτανει πια με αυτες τις αηδιες απο τις κονσολες.Απορω τα αγοραζουν αυτα τα παιχνιδια στις κονσολες?Tοσα χρονια μονο το Batman ειχε εξαισια γραφικα και ολα τα υπολοιπα, αν δεν γινει extra δουλεια σε επιλογες γραφικων απο τους developers, εχουν επιεικως μετρια γραφικα και ρηχο gameplay.(Εξαιρω το Mass Effect που ομως δουλευτηκε ξεχωριστα στο pc και δεν ηταν straight port)
ksaplostra Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αφου εκανε το port η Aspyr καταλαβαινετε..Φτανει πια με αυτες τις αηδιες απο τις κονσολες.Απορω τα αγοραζουν αυτα τα παιχνιδια στις κονσολες?Tοσα χρονια μονο το Batman ειχε εξαισια γραφικα και ολα τα υπολοιπα, αν δεν γινει extra δουλεια σε επιλογες γραφικων απο τους developers, εχουν επιεικως μετρια γραφικα και ρηχο gameplay.(Εξαιρω το Mass Effect που ομως δουλευτηκε ξεχωριστα στο pc και δεν ηταν straight port) Που όμως όσον αφορά τον προγραμματισμό του,ήταν για κλωτσιές.Το batman πάντως αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή πάλι το Academy θα πρέπει να παίξω για να καλύψω τη δίψα μου για lightsaber; E, αμάν πια, πρέπει να το έχω τερματίσει 3-4 φορές! Damn it...
chill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εμένα μου άρεσε αρκετά στο ps3 που το έχω παίξει . Δεν είναι το ανεπανάλληπτο παιχνίδι που θα μας κάνει να παραμιλάμε αλλά είναι ικανοποιητικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 αλλά 14.2gb? μήπως φταίει που είναι η "Ultimate Sith Edition" ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Που όμως όσον αφορά τον προγραμματισμό του,ήταν για κλωτσιές.Το batman πάντως αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη ...You can say that again
Panahs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή δε θα έχουμε αντικαταστάτη του Jedi Academy?
ksaplostra Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ...You can say that again Έλα τώρα μες το bug ήταν...
wgibson Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 αντε βγηκε..... να παιξουμε λιγο να ξεχαστουμε οι φανς, γιατι το τελευταιο που επαιξα ηταν το republic commandos....... οσο αφορα τα περι πορτ κλπ, η ιστορια ειναι ιδια, βαριουνται αυτοι να φτιαξουν σωστα παιχνιδια, βαριομαστε και εμεις να τα πληρωσουμε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 έπαιξα λίγο, δεν είναι και άσχημο, ο πρωταγωνιστής μου θυμίζει πολύ τον ηθοποιό που έκανε τον Doomsday στο Smallville το Force Grip πάντως είναι όλα τα λεφτά...
Eldrad Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 έπαιξα λίγο, δεν είναι και άσχημο, ο πρωταγωνιστής μου θυμίζει πολύ τον ηθοποιό που έκανε τον Doomsday στο Smallville Ο ήρωας είναι βασισμένος σε κανονικό ηθοποιό που είναι αυτός; http://www.imdb.com/name/nm1022429/ έχει παίξει από ότι βλέπω στο smallville.
mandipl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ξερει κανεις αν εχει διαφορες απο την ps3 εκδοση ? σε σεναριο ικανοτητες κλπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.