Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Unleashed

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μου την σπάει που το lightsaber είναι τόσο nerfarισμένο, κανονικά με μια swing θα έπρεπε να πέφτουν κομματιασμένοι...

ναι ok δεν ταιριάζει για game, αλλά τι να κάνουμε...

Imho το καλύτερο lightsaber "feeling" το είχε το Jedi Knight II: Outcast. Τι κινήσεις, τι "fatalities", τι ρυθμιζόμενη ένταση του lightsaber. Απλά ανεπανάληπτο.

Και επειδή μου θύμισες τι έστι lightsaber, με λίγο google νομίζω ότι ο ΠΡΩΤΟΣ εχθρός με lightsaber (sith) που έπρεπε να αντιμετωπίσεις στο JK2 ήταν αυτός στην παρακάτω photo. Σε περιμένε στην άλλη μεριά της γέφυρας αν θυμάμαι καλά κι όλας, με σβηστό lightsaber (κλασσικό duel).

jediknight2_0401_790screen004.jpg

Είχε βγει και ένα mod που ήσουνα σε ένα λάκο και στην έπεφταν συνέχεια siths, κάτι σαν survival mode... εκεί ήταν που γινότανε το έλα να δεις, ο 1ος έπεφτε με κομμένο πόδι, ο 2ος με την ανεπανάληπτη κίνηση που πηδούσες από πάνω του ολόκληρος και τον καθάριζες, ο από πίσω με back-stab, ο άλλος πετώντας το lightsaber... αχ, αναμνήσεις... :-D

PS: Και βέβαια ξέχασα το αξέχαστο feature όταν ενώνοντας τα δύο lightsaber και πατούσες left mouse μέχρι να σπάσει, ώστε να νικήσεις στο duel και να τον αποτελειώσεις... :-)

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα έλεγα το Academy! Τρελα force jumps, με 1-2 hits από lightsaber ήσουν κάτω και έκανες και κοψίματα/καψίματα στους εχθρούς! Εκπληκτικό game και το Outcast απλά με χαλούσε λίγο που δεν έκανες χαρακτήρα στο 2 ;)

Δημοσ.
μου την σπάει που το lightsaber είναι τόσο nerfarισμένο, κανονικά με μια swing θα έπρεπε να πέφτουν κομματιασμένοι...

ναι ok δεν ταιριάζει για game, αλλά τι να κάνουμε...

στο jedi academy μια χαρα δουλευει η λογικη του οποιος φαει μια με το saber πηγε στον αλλο κοσμο

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εκαναν ετσι και στο force unleashed

κατα τα αλλα ειναι και γαμω τα παιχνιδια

Δημοσ.

Μετριοτατο.Ξεπερασμενα γραφικα,μονο τα cutscenes ειναι ωραια,κονσολαδικο του θανατα σε ολα τα επιπεδα(ουτε ΑΑ, ουτε ΑF), uninstall τρωει και 25gb στον σκληρο.Παιχνιδια που εχουν μεσο ορο βαθμολογιας 7/10 στο x360 και ειναι και του 2008 πεφτουν σιγουρα τουλαχιστον στο 6/10 στα pc μην πω και χαμηλοτερα.Καλυτερα Lego star wars ετσι που τα εκαναν.

Δημοσ.

Είναι capped στα 30fps επειδή χρειάζεται PC των 4000$ για να τρέξει τέλεια στα 60fps :lol:

Pros.

Looks as nice, or as bad - depending on your taste, as the 360/PS3 version.

Runs flawlessly for me (full speed even during heavy physics) [email protected], 4GB DDR2, 4870-1G.

Handles quite nicely with a decent joypad.

Uhh... another pro? Ummm... umm... it's Star Wars?

Cons.

It looks identical to the console versions, except with horrid overbright and an eye-watering "blur filter" (seriously, it hurts my eyes when watching)

No graphics configuration, except for resolution.

Framerate capped at 30fps and the gameplay feels sluggish and unappealing.

25 ****ing gig install for absolutely no reason.

Keyboard and mouse control feels awful, a 360 controller (or any other really) is strongly recommended Nay; REQUIRED.

Hideous loading times, including in and out of the OPTIONS menu

Random, inexplicable, crashes (not crack related as I'm playing the Clone)

Aspyr Media handled the port. Oh dear.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...