Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Force Unleashed

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το συγκεκριμενο trailer ειναι απο την εκδοση του XBOX 360 και η ποιοτητα απο το gametrailers το αδικει.

Αν θελεις μπορεις να το δεις σε καλυτερη ποιοτητα (1280 x 720) εδω.

Βιντεο και φωτογραφιες απο την εκδοση για PC θα κυκλοφορησουν τις επομενες μερες.

Παντως εγω δεν θα ηλπιζα οτι το PC θα εχει καλυτερα γραφικα σε σχεση με τις κονσολες... αν και καθολου να μην τα βελτιωσουν νομιζω οτι τα γραφικα ειναι σε καλο επιπεδο.

Δεν ξεχναμε επισης οτι συμφωνα με μια παλιοτερη συνεντευξη της LucasArts για να εχουμε το ιδιο επιπεδο γραφικων και φυσικης με τις κονσολες θα χρειαστει ενα PC των $4,000...

χαχαχχα ποιον κοροιδευει η lucas arts? εδω ετρεξα το benchmark του RE5(που εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο την εκδοση για κονσολες αλλα και απο το Star wars unleashed) στο pc μου που ειναι 3ετιας και μου εβγαλε 52 fps ολα φουλ 1280χ1024 ... Αφου λοιπον ενα pc 3ετιας μπορει και τρεχει το RE5 που ειναι πολυ ανωτερο απο τις κονσολες λετε να μην μπορει να τρεξει το Star wars??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Star Wars: The Force Unleashed – Ultimate Sith Edition Preview

Starkiller is back to make the PC bend to the Force.

The established universe and lore of Star Wars has been of the most closely protected properties in entertainment. Few changes, if any, are ever made to the history or the traditional stories shown within the six films that make up the canon of the struggle between the Empire and the Rebellion. Last year, however, Lucasarts threw caution to the wind and decided to revamp a segment of its well-established lore. The result was Star Wars: The Force Unleashed. Almost a year has passed, and while console players have been wielding force lightning and force pushes, the PC gamer has been left out in the cold. That's all going to change this November, when Star Wars: The Force Unleashed – Ultimate Sith Edition is released...

star-wars-the-force-unleashed-ultimate-sith-edition-20090904032443242.jpg

Δημοσ.
χαχαχχα ποιον κοροιδευει η lucas arts? εδω ετρεξα το benchmark του RE5(που εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο την εκδοση για κονσολες αλλα και απο το Star wars unleashed) στο pc μου που ειναι 3ετιας και μου εβγαλε 52 fps ολα φουλ 1280χ1024 ... Αφου λοιπον ενα pc 3ετιας μπορει και τρεχει το RE5 που ειναι πολυ ανωτερο απο τις κονσολες λετε να μην μπορει να τρεξει το Star wars??

βρε σιγουρα μια χαρα θα παιζει, απλα ο kostacurtas ειπε επιπεδο γραφικων + φυσικης. εκτος κ αν εχεις καρτα που να υποστηριζει physX οποτε παω πασο.. :-)

Δημοσ.

δεν ξερω αν υπαρχει αν οχι στο pc αλλα στο ps3 που το επαιξα επαθα πλακα ..φοβερο game ειδικα οι φιλοι της σειρας θα παθουν πλακα ...οι δυναμεις που εχει ο ηρωας πραγματικα σε φτιαχνουν ...ειδικα εκει που κινεις με το μυαλο αντιπαλους και τους πετας οπου ναναι ..θεικο απλα

Δημοσ.

ειναι οντως επαναλλαμβανομενο,αλλα και μονο που εισαι σιθ (αρχικα εστω) και σφαζεις τζενται εχει πλακα.

το παιχνιδι περαν των εξαιρετικων γραφικων που εχει,εχει και ενα εξαιρετικο σεναριοπου καλλιστα θα μπορουσε να σταθει σε ταινια.κριμα που δεν το επραξαν για μενα.

επισης η εκδοση για πισι κυκλοφορει τον νοεμβρη,και θα εχει μαζι και τις εξτρα αποστολες που πρεπει να πληρωσεις στο πλει-χβοξ για να παρεις

http://pc.ign.com/articles/102/1021756p1.html

• Super Moderators
Δημοσ.

μου την σπάει που το lightsaber είναι τόσο nerfarισμένο, κανονικά με μια swing θα έπρεπε να πέφτουν κομματιασμένοι...

ναι ok δεν ταιριάζει για game, αλλά τι να κάνουμε...

Δημοσ.

Γενικά το παιχνιδάκι είναι καλό σε μέγεθος?

Γιατί θυμάμαι πως πάντα τα jedi παιχνίδια έχουν μια... ας πούμε σεβαστή διάρκεια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:43 ----------

μου την σπάει που το lightsaber είναι τόσο nerfarισμένο, κανονικά με μια swing θα έπρεπε να πέφτουν κομματιασμένοι...

ναι ok δεν ταιριάζει για game, αλλά τι να κάνουμε...

+άπειρο

Πάντα σε jedi games οι εχθροί ήταν, πλην των jedi, μια με δυο... φωτοσπαθιές υπόθεση!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αυτό το είπαμε ;

Minimum System Requirements

* Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2. Windows 7

* CPU Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)

* Memory: 2 GB RAM

* Hard Disk Space: 23.8 GB + 1 GB Swap File

* Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card

* Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support (Radeon HD 2900/ Geforce 8800)

* Media Required: 8X DVD-ROM drive

* Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard or Microsoft Xbox 360 Wired Controller

* This product does not support Windows 95/98/ME/2000/NT.

Recommended System Requirements

* Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+

* 512 MB 3D Hardware Accelerator Card

* Video Card (ATI): Radeon HD 4870

* Video Card (Nvidia): Geforce 9800 GT

* Memory: 2 GB RAM

http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=101609_5

και μην ξεχνάτε οτι θα είναι το δεύτερο παιχνίδι (μετά το gta4)

που ενσωματώνει Euphoria animation engine :-) :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...