Kostas75 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Επειδή ψάχνω και ακόμη δεν έχω βγάλει συμπέρασμα, άλλοι λένε ότι υπάρχει έκδοση για PC, άλλοι ότι ΘΑ υπάρξει και άλλοι ότι δεν πρόκειται να βγει, εδώ οι Insomniacs γνωρίζουν τίποτα παραπάνω για το θέμα;; Κυκλοφορεί, θα κυκλοφορήσει, έκδοση του συγκεκριμένου game για PC;;; Θα το προτιμούσα να υπάρχει να το αγοράσω για PC από το να πληρώνω μια περιουσία να το πάρω σε PS3. Επιπλέον, για μένα είναι καλύτερα να παίζω με mouse+keyboard παρά με το gamepad του PS3. Ευχαριστώ!
kostacurtas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Οχι Kostas75 δεν προκειται να κυκλοφορησει εκδοση για το PC για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ετσι τουλαχιστον δηλωσε η LucasArts...
EddieObscurant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Απ 'ότι έχω διαβάσει είπαν ότι θα βγει και για pc ενώ αρχικά λέγανε ότι δεν θα το βγάλουνε. Θα αργήσει όμως καθώς ξεκίνησαν να εργάζονται μετά την κυκλοφορία του για κονσόλες.Οπότε το πότε ακριβώς κανείς δεν ξέρει. edit : Μάλλον λάθος τότε καθώς ο kostacurtas είναι συνήθως πιο ενημερωμένος σε αυτά τα θεματα.
Kostas75 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Κατάλαβα. Και εδώ οι γνώμες διίστανται... Κανείς εντέλει δε ξέρει σίγουρα;;
ThrowDOWN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 αν μεινουνε τα πραματα ως εχουνε , δεν προκειται να βγει σε pc ειδομεν...
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Κρίμα γιατί είναι κορυφή το παιχνίδι. Το ξεκοκάλισα στο 360
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Κρίμα γιατί είναι κορυφή το παιχνίδι. Το ξεκοκάλισα στο 360 +1 καταραμένη Lucas Arts...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω. Κι εγώ περίμενα το Mass Effect πως και πως στο PC, καλό ήταν άλλά κατά την άποψή μου δε δικαιολόγησε τους ύμνους που διάβαζα επί XBοX. Πάντως, σίγουρα θα ήθελα να το δω σε PC, όπως και το Valkyria Crhonicles.
OROKUSAKI Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Αλλο ενα console only game ερχεται στο pc http://kotaku.com/5322353/star-wars-the-force-unleashed-expands-with-new-dlc-ultimate-sith-edition Δεν ανακοινωθει ακομα ημερομηνια κυκλοφοριας αλλα αναμενεται μεσα στο 2009 τοσο για pc οσο και για mac
kostacurtas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Star Wars: Force Unleashed SDCC 09: Ultimate Sith DLC Trailer [gt]53017[/gt]
Nikosgiann Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Στο trailer παντως δεν μου αρεσαν καθολου τα γραφικα
kostacurtas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Το συγκεκριμενο trailer ειναι απο την εκδοση του XBOX 360 και η ποιοτητα απο το gametrailers το αδικει. Αν θελεις μπορεις να το δεις σε καλυτερη ποιοτητα (1280 x 720) εδω. Βιντεο και φωτογραφιες απο την εκδοση για PC θα κυκλοφορησουν τις επομενες μερες. Παντως εγω δεν θα ηλπιζα οτι το PC θα εχει καλυτερα γραφικα σε σχεση με τις κονσολες... αν και καθολου να μην τα βελτιωσουν νομιζω οτι τα γραφικα ειναι σε καλο επιπεδο. Δεν ξεχναμε επισης οτι συμφωνα με μια παλιοτερη συνεντευξη της LucasArts για να εχουμε το ιδιο επιπεδο γραφικων και φυσικης με τις κονσολες θα χρειαστει ενα PC των $4,000... VideoGamer.com: No PC... CS: No PC as well, yes. VideoGamer.com: We're a multiplatform website and some of our PC-owning readers have complained about this. CS: And that's something that every time I read that, we do hear that complaint, it hurts. Our goal was we wanted to get this game to as many people as possible. I definitely wish it had been possible. However the PC being the gaming platform that it is, someone with a $4,000 high-end system would definitely be able to play the Euphoria, the DMM and really technical elements of the game. But someone with a low-end PC would have a watered down experience, they would have to turn all the settings down and it wouldn't be the same game. On the other hand if we made that game for as many people as possible, because we are trying to make mass market games, something that everybody can enjoy, well then it's not taking advantage of what those $4,000 systems can do. So one way or the other depending on how you build that lead PC SKU, it's not going to be for the same amount of people, it's going to be not as good or only for a select few people.
john2gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Οι γνωστές PR μ@λακίες των εταιρειών. Η κατάσταση από τότε μου θύμιζε το GoW με τον Mark Rein που μια έλεγε έτσι (Θα χρειαστούν 6 χρόνια για να μπορέσουν τα PC να τρέξουν το GoW) και μετά γιουβέτσι (Το GoW θα δείχνει οπτικά καλύτερο από το Crysis). Ξαφνικά όμως, όλοι σε χρόνο dt αγόρασαν PC 3000 ευρώ και αξίζει για την Lucas Arts να μεταφέρει το παιχνίδι. Ρε κοίτα να δεις τι μαθαίνεις
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Αυτές οι δηλώσεις είναι για να δουλεύουν τους πιτσιρικάδες και τους αδαής έτυχε να πάρουν μια κονσόλα και έτυχε να έχουν και πρόσβαση στο net. Και μόνο που ξεστομίζουν τέτοιες μπαρούφες είναι να τους πέρνεις με τις ντομάτες..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ο ρε μπουρδολογίες... ρίξτε τους στο λάκο με τα κωλοδάχτυλα παρακαλώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.