poscaman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα.Μου ζητησαν να βρω εναν ημιεπαγγελματικο ανιχνευτη μεταλλων.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν γνωριζω ΤΙΠΟΤΑ για το θεμα.Εχετε υποψιν,καποια αξιοπιστη εταιρεια,μοντελο,εναν μπουσουλα,κατι; ευχαριστω πολυ
De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Από αξιοπιστία άλλο τίποτα αυτά τα μηχανήματα....
liopyr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Redirected από το Of/Of/T/T έχω να δηλώσω πως δεν έχω ιδέα από ανιχνευτές μετάλλων...
gnsX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Επειδή κανείς δεν θα σου απαντήσει (lol) πήγαινε ρώτα στο αεροδρόμιο ή σε εταιρία security.
poscaman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 τι να ρωτησω ρε παιδια,θα με παρουν στο ψιλο κι εκει...
axaraktiristos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα.Μου ζητησαν να βρω εναν ημιεπαγγελματικο ανιχνευτη μεταλλων.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν γνωριζω ΤΙΠΟΤΑ για το θεμα.Εχετε υποψιν,καποια αξιοπιστη εταιρεια,μοντελο,εναν μπουσουλα,κατι; ευχαριστω πολυ Ανιχνευτές μετάλλων υπάρχουν πολλών ειδών . Εσύ για ποια χρήση ενδιαφέρεσαι ? Παραδείγματος χάριν σε ενδιαφέρει να βρεις … χρυσό σε κάποιο οικόπεδο η σε ενδιαφέρει να βρεις ρινίσματα μετάλλου μέσα σε συσκευασία τροφίμων . Γίνε ποιο συγκεκριμένος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Εχω ενα που βρισκει καλωδια (αρα χαλκο) μεσα σε τοιχους σπιτιων. Με ρυθμιση εντασης ανιχνευσης! Πωλειται ειδικη τιμη για σενα 120€ :p :lol::lol:
Wandex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πω ρε φίλε τώρα τι μου θύμησες... Ιστορίες στρατού. Στην Κω που ήμουν φαντάρος ήμουν AM σε ένα κωλοστρατόπεδο. Μια μέρα σκάει μύτη ο ίλαρχος του πρώτου γραφείου και μου φέρνει ένα φορητό ανιχνευτή μετάλλων. Και καλά να ελένχω μήπως βγάλουν έξω καμία σφαίρα ή κανά γεμιστήρα και τα λοιπά. Περιττό να σου πώ ότι μέσα σε 2 μέρες ζητήσαμε άλλο γιατί το χαλάσαμε. Τώρα το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχε 2 επίπεδα εντοπισμού μετάλλων (Low και high). Στο low έβρισκε μόνο επιφανειακά και στο high μέχρι περίπου 30 εκατοστά. Μάλλον αυτό πρέπει να κοιτάζεις.
teo64x Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μου ζητησαν να βρω εναν ημιεπαγγελματικο ανιχνευτη μεταλλων. Manowar δοκίμασες; Κάνουν αρκετό θόρυβο όταν πρόκειται για 'true metal', θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα.
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γιατί δουλειά το θέλουν; Αν θυμάμαι καλά οι "μοριακού συντονισμού" είναι οι καλοί.
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Why buy when you can DIY εύκολο φαίνεται..χμμμ !!
De@th L0rd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το ότι είναι εύκολο να κάνεις ανιχνευτή μετάλλων αν έχεις μερικές γνώσεις από ηλεκτρονική κατασκευή είναι,από θέμα αξιοπιστίας όμως βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο ψυγείου με πάγο... http://www.electronic-circuits-diagrams.com/sensorsimages/sensorsckt4.shtml
poscaman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 επανερχομαι με περισσοτερες πληροφοριες. Θελουν ανιχνευτη για χρυσο,ασημι,χαλκο μεχρι 2 μετρα βαθος,
firewalker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Κανά 5000 € θα τους φύγει σίγουρα για σωστό μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.