darksoho33 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ακουσα στην τηλεοραση οτι γινονται παζαρια με ακριβα αμαξια σε εξευτελιστικες τιμες αρκει να υπαρχουν τα χρηματα ντουκου. που στο καλο γινονται αυτα ε?
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αν μιλάς για ΟΔΔΥ πρέπει να χεις γνωστό για να χεις ελπίδες για κάτι καλό. Παζάρια γίνονται (δημοπρασία βασικά), καλές τιμές γενικά, χρήματα νομίζω ότι μπορείς και μη-ντούκου.
darksoho33 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 δε νομιζω να αναφερονται για ΟΔΔΥ. θα το ελεγαν φανταζομαι
doctorkostis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ειχα ακουσει κατι τετοιο να γινεται στα μεγαλα καζινο.Σε περιπτωσεις που ο αλλος εχανε τα παντα,του εδινες 10 χιλιαρικα μετρητα για να συνεχισει και εφευγες με τη CLK. Τωρα για παζαρια και λοιπα δεν ξερω,αλλα λιγο υποκοσμος μου κανει η φαση.Δε νομιζω δηλαδη να παρεις "καθαρο" αυτοκινητο με τετοιες δουλειες.....
telegamesvg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 μακακιες του Star ,οπου ελεγε και καλα για πολυτελη αυτοκινητα να πωλουνται σε πολυ χαμηλες τιμες ...και το αυτοκινητο που εδειχνε ηταν μια E190 ,20ετιας που πουλιοταν στα 4.900 ευρώ ...Το παζαρι που εδειξε ειναι το γνωστο του Σχιστου .
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πες ότι το άκουσες στις ειδήσεις του STAR να μην ψαχνόμαστε άδικα...
kabamaru21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ναι γαμωτο και με άναψες, ηθελα να τσιμπησω μια μπεμπα να πηγαίνω σχολη
kage Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 αν βρεις καποιον μαντρα που ειναι πιεσμενος,λογικα θα το δεχτει... αντε βρες τον ομως...
axaxouxas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Με την κριση που υπαρχει πιστευω πως αν βαλεις μια ΑΓΓΕΛΙΑ .... Π.χ. Ζητηται bmw 3-5 ετιας μεχρι 15.000 ευρω ΜΕΤΡΗΤΑ ολο και καποιος θα σε παρει τηλεφωνο .... Νομιζω ..... (για δοκιμασε το)
De@th L0rd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Με την κριση που υπαρχει πιστευω πως αν βαλεις μια ΑΓΓΕΛΙΑ .... Π.χ. Ζητηται bmw 3-5 ετιας μεχρι 15.000 ευρω ΜΕΤΡΗΤΑ ολο και καποιος θα σε παρει τηλεφωνο .... Νομιζω ..... (για δοκιμασε το) Κάτι μου λέει οτι κάποιος καμμένος θα πάρει τηλέφωνο.
darksoho33 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 δε θυμαμαι καναλι που το ακουσα, αλλα δεν ηξερα οτι παιζει παζαρι στο σχιστο. καθε ποτε γινεται? ενταξει αν ειναι να βγαζουν 20ετιας αμαξι αντε γεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 δε θυμαμαι καναλι που το ακουσα, αλλα δεν ηξερα οτι παιζει παζαρι στο σχιστο. καθε ποτε γινεται? ενταξει αν ειναι να βγαζουν 20ετιας αμαξι αντε γεια. Βασικά εκεί θα βρεις αυτοκίνητα των 200-500 ευρώ. Δηλαδή αν δεις και κάτι αξιόλογο, φύγε καλύτερα. Βρωμάει. Το παζάρι του Σχιστού εκτός από τόπος για να αγοράσεις αυτοκίνητο είναι και ένας εξαιρετικός τόπος για να σου κλέψουν το όχημα που ήδη έχεις.
axaxouxas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει οτι κάποιος καμμένος θα πάρει τηλέφωνο. Και δυστυχως υπαρχουν πολλοι ...... Ευτυχως δεν ειμαι ΕΓΩ !!!!!!' Αμαξι δεν εχω ουτε με ενδιαφερει να παρω εκτος κι αν ..... ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!!!
gnsX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αμαξι δεν εχω ουτε με ενδιαφερει να παρω εκτος κι αν ..... ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!!! Σπίτι δεν έχω ούτε με ενδιαφέρει να πάρω εκτός κι αν ..... ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Σοφά λόγια copyrighted
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Στον κόσμο που περιγράφετε, το σεξ, το χέσιμο και το φαΐ θα είναι τόσο άχρωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.