Προς το περιεχόμενο

Teac speakers XL-20, Logitech Z-2300 ή Logitech Z-Cinema;

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Z2300 και από μένα. Πολύ καλή ποιότητα ήχου και πολύ δυνατά. Αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις μία περιουσία είναι πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.

Γειά χαρά και πάλι, σήμερα (δηλαδή χθές, μεσημέρι) πήγα στο e-shop point, για να παραλάβω τα ηχεία.

Πρώτη ματιά: Εντυπωσιάστικα απο τον όγκο τους, σε σχέση με τα Inspire P380.

Στα ενδώτερα: Εντυπωσιάστικα απο τo μπάσο σε σχέση με το αδύναμο μπάσο των P380.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,εχω παρει κατι ηχεια logitech z cinema τα οποια συνδεωντε με usb,και εχω και κατι αλλα logitech x-530 που συνδεωντε με καρφι στην καρτα ηχου και οταν συνδεσα τα logitech z cinema δεν επεζαν τα x-530 τι να κανω για να παιζουν ολα μαζι??

Δημοσ.

xristoforos123 πώς είναι ο ήχος μέσω usb έναντι του καρφιού, έχει διαφορές ;;

Δημοσ.

dhmak ο ηχος ειναι καλος αυτο ομως οφηλετε επειδη τα εχεια εχουν srs(trusurrundHD)

δεν ξερω καλα απο ηχεια και θα ηθελα να με βοηθησεις χτες τα αγορασα και ειναι 180w και δεν βλεπω μεγαλες διαφορες με τα αλα που εχο των 75w βλεπω ομος πολη καλη αποδοση στο subwoofer το οποιο βγαζει 110w

θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?????

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,εχω παρει κατι ηχεια logitech z cinema τα οποια συνδεωντε με usb,και εχω και κατι αλλα logitech x-530 που συνδεωντε με καρφι στην καρτα ηχου και οταν συνδεσα τα logitech z cinema δεν επεζαν τα x-530 τι να κανω για να παιζουν ολα μαζι??

Δημοσ.

Τα Logitech Ζ δεν ειναι απλα ηχεία... ουσιαστικά εμπεριέχουν και μια "καρτα ήχου". Πρέπει να μπεις στον Πινακα Ελεγχου των Windows και να ρυθμίσεις "ποια καρτα ήχου" θα χρησιμοποιείς για αναπαραγωγή. Δε νομίζω να εχει καποιο νοημα να βάλεις να παίζουν και οι 2 καρτες ήχου (δηλαδή 2 ζευγη ηχεία) και στην τελική δεν ξερω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνεις χωρίς να πειράξεις αρκετά την λειτουργία των Windows μέσω κάποιων τρίτων προγραμμάτων.

Μπορείς να μας πεις για την ποιοτική διαφορα μεταξύ των Χ-530 και των Cinema?? Δεν μιλάω για ένταση! Για αναπαραγωγή μουσικής με πιστότητα ενδιαφέρομαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...