dhmak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γειά χαρά παιδιά, τί λέτε γι αυτα εδώ τα ηχεία ποιά η γνώμη σας για την Teac στην κατηγορία των ηχείων και συγκεκριμένα το μοντέλο αυτό ;; Γενικά παιδιά θέλω ηχεία φθηνά, πολλά watt με αξιόπιστη επώνυμη εταιρεία.
denthnpalevw Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501607 ισως.......
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Trust/TEAC = ο,τι πιο μουφα απο ποιοτητα. Ενα ποντικι ασυρματο ειχα και χαλασε... Ενα τροφοδοτικο και καηκε μονο του... Πηρα 2.1 ηχεια (τα πιο φτηνα που βρηκα), ισα ισα για να μην εχω τα ντενεκεδια στο pc, και σε πληροφορω οτι (αν και εχουν μια χαρα αποδοση για τα 15€ τους), μολις περασει η κουμπι της εντασης τη μεση αρχιζει και σβηνει το λαμπακι ρυθμικα με τη μουσικη που ακους :lol:! Αναγκαστηκα να τα ανοιξω και να βαλω μεγαλυτερο πυκνωτη Εχω αλλα ηχεια για μουσικη (σε αλλο δωματιο). Αν τα θες για κυρια ηχεια αυτα, θα σου προτεινα να μη τα παρεις. Αν τα θες ισα ισα για να μην ακους ντενεκεδενιο ηχο (που εχουν ολα τα φτηνα 2.0 ηχεια), τοτε παρτα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γενικά παιδιά θέλω ηχεία φθηνά, πολλά watt με αξιόπιστη επώνυμη εταιρεία. φθηνά αξιόπιστα και πολλά watt δεν πάνε μαζί...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 No πολλα watt! 12 βατακια ητανε. Αλλα δε τα αντεχει ουτε αυτα Γενικα Trust Sweex και Teac εγω προσωπικα αποφευγω, ενω Logitech προτιμω με 1000!!
dhmak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 (Τα τωρινά μου ηχεία είναι τα Creative Inspire P380, τα αγόρασα το 2004 και ίσα-ίσα αντέξαν να βγάλουν τα 2 χρόνια της εγγύησης. Απ' την εγγύηση και μετά έκανε κάτι σπαστικά 'τζζ' κάθε φορά που αυξομείωνα ένταση, Εδω και λίγες μέρες όμως το δεξί ηχείο μονίμως κάνει 'τζζ', είναι σπαστικό.) ΟΚ Το πήρα το μήνυμα, λέω να τα σκάσω τότε και να πάρω κάτι που να βαράει, απ' τα δύο τα παρακάτω τί μου προτείνεται ;; LOGITECH Z-2300 ή LOGITECH Z-CINEMA Απ' τη μία λέω να παώ στα z-2300 για τα 20 επιπλέον watt σε συνάρτιση με την πιό φτηνή τιμή αλλα απ' την άλλη με δελεάζει η σύνδεση usb που έχουν τα z-cinema για πιό 'αληθινό' ήχο, το τηλεχειριστήριο και οι touch ρυθμίσεις πάνω στους δορυφόρους.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 E καλα αλλο 130€ και Logi και αλλο 30 και τρουστ... Καμια σχεση δεν εχουν. Αλλα... LOGITECH Z-2300 ή ή τι?
kostasR1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου τα Ζ-2300 μπορούν να σου γκρεμίσουνε το δωμάτιο. Είναι πολύ κάλά. Επίσης το sub είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει.
mindcrime Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 για τα creative σαν μάρκα τι έχετε να πείτε;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πολυ καλη αλλα βγαζει υπερεκτιμημενα προϊοντα για αυτο που προσφερουν. Τα Ζcinema εχουν ΠΟΛΥ πιο αδυναμους δορυφορους. Σκεψου οτι τα Z2300 χαρακτηριζονται για το υπερβολικο μπασο (υπερβολικο subwoofer για αυτους τους δορυφορους). Σκεψου και οτι τα Ζcinema εχουν 10W μικροτερο subwoofer, αλλα ο καθε δορυφορος ειναι 12 ολοκληρα W λιγοτερα απο των Ζ2300... Δε ξερω, πολυ φασον μου φαινονται ολες αυτες οι λειτουργιες για το τιποτα (χειροτερη ακομα αναλογια subwoofer/δορυφορων, αρκετα πιο μεγαλη τιμη). Εχω τα Ζ2300 2 χρονια παρα 1 μηνα και εχω μεινει υπερ-ικανοποιημενος.
caution Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Τα Ζ2300 είναι δυνατά απλά λίγο ...ανισόρροπα και πλέον παλιά. Με Trust και Sweex δεν ασχολείσαι εκτός αν το budget σου είναι αντίστοιχο με ποτό στο Galaxy
dhmak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 GeorgeMan ευχαριστώ για την κατατοπηστικότατη βοήθεια σου, θα στραφώ στα z2300 κυρίως λόγω της γνώμης σου και δευτρευόντως γιατί αυτά τα 40επιπλέον ευρώ των z-cinema δέν τα διαθέτω caution τί εννοείς ανισόροπα ;; όσο για το παλιά δέν μου λέει κάτι. (έχεις να μου προτείνεις κάτι σε 2.1 200watt πιό πρόσφατα;; )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Τα Ζ2300 είναι δυνατά απλά λίγο ...ανισόρροπα και πλέον παλιά. Η παλαιοτητα δεν εχει να κανει με το ποσο καλα ειναι τα ηχεια. Ειναι ισως το μονο περιφερειακο, που αν τα σκασεις μια φορα τα ξανασκας μονο αν καει... GeorgeMan ευχαριστώ για την κατατοπηστικότατη βοήθεια σου, θα στραφώ στα z2300 κυρίως λόγω της γνώμης σου και δευτρευόντως γιατί αυτά τα 40επιπλέον ευρώ των z-cinema δέν τα διαθέτω Δε θα σε δυσαρεστησουν Κι εγω περιμενω να γραψεις εντυπωσεις οταν τα παρεις (και να μου στειλεις ενα pm για να δω κι εγω σιγουρα ξανα το θεμα). Παντως αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις ισχυος μπορεις να παρεις και μικροτερα μοντελα. (αν και νομιζω οτι ανεφερες πως θες πολλα βατ).
caution Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ανισόρροπα: υπερβολικά μπασάτο setup (για τα γούστα μου τουλάχιστον). Όσο για την παλαιότητα, συμφωνώ ότι δεν έχει να λέει κάτι, απλά λογικά έστω και για marketίστικους λόγους θα τα ανανεώσουν
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ...και αυτη η ανανεωση θα σε αφησει παγερα αδιαφορο γιατι θα εισαι ηδη υπερ-ικανοποιημενος απο την αγορα σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.