Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Χαιρετω το φορουμ! Ανοιγω αυτο το θεμα για να επισημανω πως δε μπορω να πραγματοποιησω αναζητηση στο φορουμ (ουτε απλη ουτε εξελιγμενη). Μολις παταω το κουμπακι ''αναζητηση'' (αφου εχω εισαγει τι θελω να ψαξω) εμφανιζεται μια κενη (ασπρη) σελιδα. Ακριβως την ιδια συμπεριφορα εχω με Firefox 3.0.4 και Chrome. Τι μπορει να φταιει? PS: Συγχωρεστε με αν εχει ξανασυζητηθει, αλλα δε μπορουσα να κανω αναζητηση () για να το βρω... Μου εμφανιζει αυτο ακριβως που φαινεται στο Thumbnail:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Συμβαινει σε μερικες, π.χ. windows home server Ενω με πολλες αλλες παλι δε συμβαινει. Edit: Μετα απο αρκετες προσπαθειες, διαπιστωσα πως ο,τιδηποτε δοκιμασα που περιεχει τη λεξη ''windows'' (οπως windows home server, windows vista, αλλα και με τυχαια σειρα home server windows κτλ κτλ) βγαζει αυτη την ασπρη σελιδα. Εχετε κανει block τη συγκεκριμενη λεξη απο το search ε? Σας τσακωσα :p (αστειευομαι φυσικα).
The_Edge Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Και μόνο με τη λέξη "windows" δημιουργείται το πρόβλημα Λογικά κάποιο thread στα αποτελέσματα έχει πρόβλημα με το UTF8
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μμμ μαλιστα... Αρα ξεχναμε το search για οτιδηποτε εχει να κανει με windows. (Δες και το edit στο προηγουμενο μηνυμα μου ) Παντως, σοβαρα τωρα, δεν υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε αυτο το προβλημα? (αν οχι, αρχιζω γενικο googling )
The_Edge Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς, κάπως πρέπει να εντοπίσουμε το thread που τσακίζει το UTF8
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αυτο ειναι κομματακι δυσκολο οπως αντιλαμβανομαι. Πιστευω πως θα ειναι αρκετα χρησιμο ομως, να μπορει ο οποιοσδηποτε να κανει search με μια τοσο δημοφιλη λεξη.
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Και μόνο με τη λέξη "windows" δημιουργείται το πρόβλημα Λογικά κάποιο thread στα αποτελέσματα έχει πρόβλημα με το UTF8 Μήπως δεν φταίει κάποιο συγκεκριμένο thread; Γιατί σε οποιοδήποτε subforum κι αν ψάξεις μ αυτόν τον όρο, πάντα βγαίνει η ίδια λευκή σελίδα.
The_Edge Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 OK, το βρήκαμε... Μπορείτε να ψάξετε και με τη λέξη windows τώρα Να δω τι θα καταλάβετε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Να δω τι θα καταλάβετε Να ψαξουμε για εναλλακτικα λειτουργικα -συμπεριλαμβανομενων των Windows Home Server/Server, Linux Mandriva/Debian- για home server pc Παντως χιλια thanks κυριε smod.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.