mitsakos2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας παιδες! Εχω μια απορια κ θελω την βοηθεια σας! Εχω ενα laptop με επεξεργαστη Core2Duo στα 2,4, 2G μνημη κ καρτα γραφικων GeForce 8400GS.. Κ λειτουργικο vista home. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν βγαλω τα vista και βαλω XP αλλα μαζι με καποιο προγραμμα για να τα κανω πιο ομορφα, πχ windows blinds, θα παρατηρησω καμια αξιολογη διαφορα στις επιδοσεις του υπολογιστη?? Απο πλευρας μνημης ας πουμε στα παιχνιδια... Τα XP+Windows blinds θα ειναι αρκετα πιο ελαφρυα απο τα vista h θα ειναι το ιδιο πραγμα??
grimpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Προγράμματα τύπου Windows Blinds δεν προσφέρουν τίποτα στα XP, η καλύτερη λύση ειναι patched uxtheme με κάποια έκδοση uxtheme patcher και επιλογή ενός από τα εκατοντάδες δωρεάν και εξαιρετικά visual styles από το Deviant Art.
mitsakos2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 οποτε υποθετω οτι με ενα απο αυτα που ειπες θα γινει η δουλεια... Απο θεμα επιδοσεων ομως?? Θα ειναι αισθητη η διαφορα??
grimpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Η καλύτερη λύση για "επιδοσεις", δλδ χωρίς να τρέχεις προγράμματα στυλ Windows Blinds, είναι η χρήση ενός UXTheme Patcher και ενός αξιόλογου Visual Style. Τα XP θα πηγαίνουν όπως πηγαίνανε, η χρήση ενός Visual Style μέσω UXTheme Patcher δεν επηρεάζει τις επιδόσεις.
mitsakos2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ναι φιλε μου, αλλα συγκριτικα με τα vista θα δω καποια διαφορα στις επιδοσεις?? Πχ τα απαιτητικα παιχνιδια 8α τρεχουν καλυτερα σε XP απ'οτι σε vista?? Aυτο με ενδιαφερει!! Το τι θα κερδισω εαν απο vista παω σε XP! Σ'ευχαριστω και για τις απαντησεις σου!
gnsX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 To DX10 μόνο για Vista δεν είναι;Οπότε μάλλον(μάλλον ξαναλέω) για παιχνίδια θα είναι χειρότερα τα XP. Για όλες τις άλλες εργασίες θα είναι πιο γρήγορα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Λογω των 2GB ram ναι. Λογω της vga, οχι, γιατι ετσι κι αλλιως σερνεται... Ναι το DX10 ειναι vista only, αλλα απ οτι ξερω τα παιχνιδια που απαιτουν vista για να παιξουν μετρωνται στα δακτυλα του ενος χεριου, και σιγουρα ειναι παιχνιδια τα οποια η 8400GS δε θα μπορει να παιξει.
mitsakos2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Παιδια, η καρτα μου δεν σερνεται! Μια χαρα ειναι! (λογω laptop εχει κοινοχρηστη μνημη με το συστημα, οποτε φτανει μεχρι 833MB θεωρητικα,οποτε ειναι μια χαρα στα υπαρχοντα παιχνιδια!) Παιζω far cry 2 σε high οπως και το cod4! Λιγο στο καινουριο Crysis κολλησε λιγακι αλλα αυτο ηθελε τα κερατα του να παιξει! Μια χαρα παει! Φυσικα σε dx9, το 10 δεν με ενδιαφερει! Απλα θελω να δω εαν παω σε XP, εαν θα κερδισω καμποση μνημη ακομη.. Τι μου προτεινετε??
pcfan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Εγώ προτείνω να μην χάσεις τον καιρό σου για να τα ξαναστήσεις τα xp και να μείνεις στα vista γιατί είναι και αυθεντικά και αν είναι περασμένα απο την εταιρία που το πήρες το laptop τότε θα είναι και καλοπερασμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.