Προς το περιεχόμενο

Κόστος δημιουργίας παρουσίασης (PowerPoint) –δακτυλογράφησης

cyber_katsarida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστω ότι έχουμε 100 σελίδες κειμένου (μια πτυχιακή εργασία).

α) Πόσο είναι το κόστος δακτυλογράφησης (κατ’ εκτίμηση πάντα)αυτού του κειμένου;

Β) Έστω ότι υπάρχει αυτό το κείμενο σε μορφή doc. Πόσο μπορεί να χρεωθεί η δημιουργία μιας παρουσίασης στο PowerPoint βασιζόμενης σε αυτό το κείμενο;

(θεωρούμε ότι το άτομο που ενδιαφέρεται δεν έχει ιδέα από Office οπότε η εργασία αναγκαστικά θα ανατεθεί σε τρίτο και επίσης δεν υπάρχει πίεση χρόνου)

Παιδιά αν μπορεί κάποιος να απαντήσει στις 2 ερωτήσεις κάνοντας μια εκτίμηση.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το δημιουργία παρουσίασης στο power point είναι πολύ αόριστο για να οριστεί τιμή

κι αν δεν υπάρχει πίεση χρόνου, προτείνω στον ενδιαφερόμενο να μάθει λίγο office, δεν είναι δύσκολα αυτά που θέλει :-)

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση.

μέχρι να μάθει ο ενδιαφερόμενος office θα είναι πολύ αργά.:-)

ξεχνάμε λοιπόν αυτή την περίπτωση .

Όντως είναι λίγο αόριστο διότι σε μια παρουσίαση θα μπει βασικά μια περίληψη του κειμένου κατα κάποιον τρόπο και όχι copy paste το κείμενο.

απλά αν γίνεται στο περίπου μια εκτίμηση (έστω στο πολύ περίπου)

Δημοσ.

δακτυλογραφηση: 1 - 1,20 ευρω/σελιδα. Αν βρισκεσαι Θεσ/νικη, μπορει να τη βρεις και φθηνοτερα στα χαρτοπωλεια-φωτοτυπαδικα στη μελενικου, απεναντι απο τη φιλοσοφικη.

το power point θα σου κοστισει 20 με 30 λεπτα πιο φτηνα απο τη δακτυλογραφηση.

Δημοσ.

Εμένα μου είναι αδιανοήτο ότι κάποιος έχει γράψει 100 σελίδες στο χέρι...εκτός από αυτό τώρα νομίζω ότι όταν λέει δημιουργία powerpoint εννοεί, τις διαφάνειες που θα χρησιμοποιηθούν για την παρουσίαση της εργασίας, οπότε προφανώς θα είναι ακριβό αφού αυτός που θα το κάνει θα πρέπει να κατανοήσει το αντικείμενο πρώτα.

Δημοσ.

Υποθετω πως αναφερομαστε σε πτυχιακη η διπλωματικη εργασια, οποτε τις 10-15 σελιδες, οι οποιες θα αποτελουν την παρουσιαση θα τις εχει γραψει πιο πριν χειρογραφα, οποτε θα τις δωσει μετα στον δακτυλογραφο να τις γραψει στο ppnt. Σε αυτη την περιπτωση το κοστος ειναι πολυ χαμηλο.

Δημοσ.
Εμένα μου είναι αδιανοήτο ότι κάποιος έχει γράψει 100 σελίδες στο χέρι...εκτός από αυτό τώρα νομίζω ότι όταν λέει δημιουργία powerpoint εννοεί, τις διαφάνειες που θα χρησιμοποιηθούν για την παρουσίαση της εργασίας, οπότε προφανώς θα είναι ακριβό αφού αυτός που θα το κάνει θα πρέπει να κατανοήσει το αντικείμενο πρώτα.

Nαι και μένα το ίδιο. Δλδ κάθησε έχασε τόσο χρόνο και βαριέται να τις αντιγράψει? Και στο powerpoint δε θέλει δα και τπτ. Τίτλο και 3 bullet σε κάθε σελίδα, ούτε καν pic, πτυχιακή είναι δεν είναι τσίρκο.

Δημοσ.
η μετατροπη doc σε pp ειναι πολυ πιο φτηνη. το πολυ 0,40/σελιδα.

σε powerpoint Να περασεις αυτουσιο κειμενο απο word?!!!

δεν χωρανε ρε παιδια,τι γραματοσειρα θα χει 4?

Δημοσ.

επειδή δεν τα εξήγησα σωστά,δικό μου λάθος:

αυτό για την δαχτυλογράφηση ήταν απλά απο περιέργεια δικιά μου.

η ουσία είναι:

έχουμε ~100 σελίδες (πτυχιακή) doc και ζητάμε το κόστος ώστε να ασχοληθεί κάποιος και να δημιουργήσει το powerpoint.

πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το άτομο θα καθήσει να το διαβάσει και θα δημιουργήσει τις διαφάνεις που θα κρίνει αυτό πως είναι απαραίτητες.

(elena blue)

αν τα κείμενα που θα μπαίναν στις διαφάνειες υπήρχαν έτοιμα τότε οκ.αλλά εδώ δεν υπάρχουν.

Δημοσ.
επειδή δεν τα εξήγησα σωστά,δικό μου λάθος:

αυτό για την δαχτυλογράφηση ήταν απλά απο περιέργεια δικιά μου.

η ουσία είναι:

έχουμε ~100 σελίδες (πτυχιακή) doc και ζητάμε το κόστος ώστε να ασχοληθεί κάποιος και να δημιουργήσει το powerpoint.

πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το άτομο θα καθήσει να το διαβάσει και θα δημιουργήσει τις διαφάνεις που θα κρίνει αυτό πως είναι απαραίτητες.

(elena blue)

αν τα κείμενα που θα μπαίναν στις διαφάνειες υπήρχαν έτοιμα τότε οκ.αλλά εδώ δεν υπάρχουν.

Ρε φίλε έκανες την πτυχιακή 100 σελίδες που σημαίνει πως έψαξες, έμαθες και βρήκες και βαρίεσαι να κάνεις ένα 20σελιδο ppt? Με κάθε ppt σου είπα να ναι επικεφαλίδα και 3 bullets. Kαι 20 μαζί με γεια σας και ευχαριστίες. Και plain background χωρίς πολλά πολλά.

Δημοσ.

δεν είναι δικιά μου η εργασία.

το ξέρω ακούγεται τρελό κάποιος που έκανε (αν έκανε μόνος του) την πτυχιακή να μην μπορεί να γράψει το powerpoint.

Δημοσ.
[...]

[...]

Δε γνωρίζω να σου πω τιμή αλλά όπως είπε κι ο Typhoon πιο πριν το παραπάνω κόστος (λογικά) θα είναι ΠΟΛΥ αυξημένο.

Ζητάς από κάποιον που δε θα γνωρίζει κατ ανάγκη το εξειδικευμένο θέμα της πτυχιακής να διαβάσει 100 σελίδες, να τις κατανοήσει και να σου γράψει τα σημαντικότερα σημεία.

Πέρα απ το κόστος, το βρίσκω λίγο κουλό να κρέμεται η παρουσίαση της πτυχιακής σου από κάποιον "άσχετο" που δεν γνωρίζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...