ata1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ψάχνω μια οθόνη, δεν με πολυνοιάζει η απόδοση χρωμάτων και τέτοια δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις απλά θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη. Να μην είναι όπως αυτές που έχω που νιώθεις σαν να κοιτάς μια λάμπα συνεχώς. Τώρα έχω 20" wide και μου φαίνεται πολύ μεγάλη οπότε μάλλον σε 17 το πολύ 19 ίντσες και wide πάλι και τιμή σχετικά φθηνό ψάχνω αλλά για κάτι εξαιρετικό μπορεί να ανέβω
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αυτή που έχεις δεν έχει ρυθμίσεις; Για λίγο καιρό που δούλεψα σε μια Τ220, όταν σέρφαρα και διάβαζα σε φόρουμς την έβαζα σε text mode γιατί δεν παλευόταν αλλιώς...
Tenshi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αυτή που έχεις δεν έχει ρυθμίσεις; Για λίγο καιρό που δούλεψα σε μια Τ220, όταν σέρφαρα και διάβαζα σε φόρουμς την έβαζα σε text mode γιατί δεν παλευόταν αλλιώς... Δέν λές τίποτα..πρίν 30 λεπτά την έβαλα και παλεύω έκτοτε με τις ρυθμίσεις...GAAAAHHHHH,τα ματάκια μου. Επίσης να συμπληρώσω οτι βρήκα και ένα ζευγάρι κολλημένα sub-pixel φάτσα κάρτα στο κέντρο της οθόνης.Με τις υγείες μου... Btw,αν ο ata1983 ενδιαφέρεται και είναι απο Αθήνα,πουλάω-σκοτώνω την Lg L194Wt που έχω.
ata1983 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Όχι για καινούρια ψάχνω μια με πιο μαλακό φωτισμό και χρώματα. Λέω να δοκιμάσω καμία PHilips
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μα ο φωτισμος ρυθμιζεται φιλε μου. Ακομα και πολυς να σου φαινεται στο 0, μπορεις να παιξεις με ρυθμισεις μεσα απο τα windows...
@ngelos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δέν λές τίποτα..πρίν 30 λεπτά την έβαλα και παλεύω έκτοτε με τις ρυθμίσεις...GAAAAHHHHH,τα ματάκια μου. Αν καταφέρεις να την ρυθμίσεις στείλε μου μήνυμα, την έβαλα προχθές και ακόμη προσπαθώ. Βρήκες και την ρύθμιση του ύψους πως την κάνουμε; Φοβάμαι να την κουνίσω μην σπάσει
Tenshi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αν καταφέρεις να την ρυθμίσεις στείλε μου μήνυμα, την έβαλα προχθές και ακόμη προσπαθώ. Βρήκες και την ρύθμιση του ύψους πως την κάνουμε; Φοβάμαι να την κουνίσω μην σπάσει Ρύθμιση για ύψος δυστυχώς δέν...Η Zamzung είπε να σπάσει το κατεστημένο (έχω τα νεύρα μου ακόμα με τα καμμένα pixel:mad:) Υπάρχει επιλογή για "tilt" της οθόνης προς τα πάνω ή πρός τα κάτω αν αυτό εννοείς.Απλά πιάστην πάνω και κάτω με τα χέρια σου και ανάλογα με το που θές να κοιτάει τραβάς-σπρώχνεις (πχ για tilt πάνω,το κάτω χέρι τραβάει και το πάνω σπρώχνει). Απο εκεί και πέρα,για να την παλέψουν τα γαλαζοπράσσινα ματάκια μου, έβαλα brightens/contrast στο 70 και color tone στο warm.Το βραδάκι που θα εχω κλείσει και τα φώτα θα βάλω text ή internet μέσα απο το magic bright,ειδάλλως με βλέπω να τραβάω κάτι μεταξύ εγκεφαλικού και φωτοεπιληψίας
ata1983 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Παρήγγειλα την EIZO S1901SH-BK. Μιας και ανέβηκα σχετικά κοίταξα και για καμία με pva panel αλλά τπτ 20" που δεν θέλω πάλι και μετά 22 που είναι πανάκριβες και πιάνουν και ένα γραφείο μόνες τους. Στις 19 τπτ! Τι λέτε?
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει (τουλάχιστον) η Eizo FlexScan S1910 αλλά δε νομίζω να θες να την αγοράσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.