haHa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το βασικό προτέρημα του Time Machine είναι η ευκολία χρήσης του. Είναι το τέλειο πρόγραμμα backup για τον "απλό χρήστη". Δεν χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερες ρυθμίσεις, δεν χρειάζεται να ξέρεις τι σημαίνει disk cloning, disk image, boot cd κλπ, δεν χρειάζεται καν να ψάξεις να βρεις ποιο πρόγραμμα πρέπει να κατεβάσεις/αγοράσεις και πως να το εγκαταστήσεις, ίσως ούτε καν να ρωτήσεις το φίλο σου "που έχει μαύρη ζώνη στα κομπιούτερ". Βάζεις ένα USB δίσκο, πετιέται μόνο του ένα παράθυρο διαλόγου και σε ρωτάει, "θέλεις να κάνω αυτόματα backup το σύστημα σου σε αυτόν το δίσκο;" και τέλος. +1 Ακριβως!
ixthy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά υποτιμάτε και το Disk Utility. Διαλέγετε το δίσκο και πατάτε restore. Συμπληρώνετε τα κενά source και destination από την αριστερή στήλη με απλό drag 'n' drop! Τσεκάρετε το erase destination box και πατάτε restore! Voila! Το αποτέλεσμα είναι ένα πλήρες αντίγραφο οποιουδήποτε partition θέλετε. Αν κάνετε backup το Macintosh HD εννοείται ότι θα μπορείτε να κάνετε boot και από το αντίγραφο!!!
iced Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 ixthy πολυ ενδιαφερον τροπος πραγματικα! Αλλα η αληθεια ειναι οτι βολευει το time machine λογω της live λειτουργειας, γραφεις πχ κατι στο δισκο - μεγαλωνει εκεινη την ωρα το backup ............ Το προτερημα του time machine ειναι κυριως τα incremental backups.. Τωρα το ειδα αυτο, το παρα πολυ σημαντικο που ανεφερα πιο πανω
kpartsi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εγώ με το Time Machine έχω μείνει κατενθουσιασμένος!!!!! Τέτοιο πρόγραμμα δεν το βρίσκεις πουθενά αλλού!!!! Ευκολία και αποτελεσματικότητα!!!!
haHa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά υποτιμάτε και το Disk Utility. Διαλέγετε το δίσκο και πατάτε restore. Συμπληρώνετε τα κενά source και destination από την αριστερή στήλη με απλό drag 'n' drop! Τσεκάρετε το erase destination box και πατάτε restore! Voila! Το αποτέλεσμα είναι ένα πλήρες αντίγραφο οποιουδήποτε partition θέλετε. Αν κάνετε backup το Macintosh HD εννοείται ότι θα μπορείτε να κάνετε boot και από το αντίγραφο!!! Κ εγω για clone , με το disk utility δουλευω..
barchetta Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τελικα παιδια κυκλοφορει δισκος 500gb στις 7200?? Η' να βαλω τον black scorpio στα 320 gb?
kpartsi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Βάλε τον Blue Scorpio στα 500 GB. Εγώ τον έχω δύο εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και είναι στις 54000 στροφές, είναι αισθητά πιο γρήγορος από τον μαμίσιο 5400άρη Hitachi 320 GB που είχα πριν.
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εμένα που μου φτάνει ο 160άρης λέω να πάω στον 320άρη στις 7200...
barchetta Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 πειτε μου καποιος αν κανει αυτος για λευκο macbook. Γιατι βλεπω τοσoυς scorpio και μπερδευτηκα... σημειωση : γραφει sata 3. Ειναι ΟΚ αυτο?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303011
30fill Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Αν είναι να μειωθεί η αυτονομία τον π**λο!Ενιγουέι, εγώ θέλω να πάω στα 320GB και η διαφορά τιμής μεταξύ των 2 ταχυτήτων είναι μικρή οπότε.. Ναι έχει μια βάση αυτό. Και κάτι off topic: Πως ανοίγω ένα link σε καινούριο tab στον firefox/safari; Εμένα πάντως ρε παιδιά το ίδιο μου κρατάει η μπαταρία μου!!!!
kpartsi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 πειτε μου καποιος αν κανει αυτος για λευκο macbook. Γιατι βλεπω τοσoυς scorpio και μπερδευτηκα...σημειωση : γραφει sata 3. Ειναι ΟΚ αυτο?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303011 To 3 πάει στα GB/s και όχι στο sata Αυτόν έβαλα εγώ στο MBP, πάει σφαίρα, δεν παρατήρησα περισσότερο θόρυβο, ούτε αυξημένες θερμοκρασίες ή περισσότερη κατανάλωση και χώρεσε και άνετα. Βλέπω ότι μέσα σε τρεις εβδομάδες έπεσε και η τιμή του από τα 99 που τον πλήρωσα εγώ στα 94 ευρώ Για απλό macbook δεν ξέρω να σου πώ με βεβαιότητα.... περίμενε να απαντήσει καποιος άλλος...
agpol07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια δηλαδη τι διαφορα εχει αυτος απο αυτον????? Εκτος απο τα 5 ευρω..
haHa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ο πιο ακριβος εχει κ free fall sensor. Φυσικα δεν θα παρεις τον 250gb, να παρεςι τον 320gb που ειναι ελαχιστα αρκιβοτερος κ ειναι κ ταχυτερος(εκτος απο μεγαλυτερος) .
agpol07 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αλλο παλι αυτο.. Εσυ κατι θα ξερεις για να το λες αλλα πως μπορω να καταλαβω οτι αυτος ειναι πιο γρηγορος απο αυτον αφου τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν.. Εκτος και αν γραφουν λαλακιες στο eshop..
haHa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 O 320gb εχει 2 platter των 160gb ,ενω ο 250gb εχει 2 platter των 125gb. Αυτο σημαινει οτι ο 320 εχει μεγαλυτερη πυκνοτητα ανα επιφανεια,δηλαδη (πολυ χονδρικα) για ιδια ταχυτητα περιστροφης(7200 rpm) ο 320 διαβαζει περισσοτερα δεδομενα.. Οποτε χτυπας τον 320, ειδικα τωρα που ειναι ελαχιστα ακριβοτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.