Προς το περιεχόμενο

μικρό φορητό

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω κάτι πολύ ελαφρύ και μικρό αλλά δεν έχω δεί καθόλου οθόνες για να δω ποια είναι οκ. Στις πόσες ίντσες μπορείς να πεις ότι μπορείς να δουλέψεις. Από 8-12 " σκέφτομαι βαριά για 13.3 αλλά πολύ δύσκολα. Και μία ακόμα ερώτηση για τους Atom internet φαντάζομαι δεν έχουν πρόβλημα αλλά καμιά ταινιούλα παίζουν να τα συνδέω στην οθόνη στο χωριό που δεν έχει dvd?

Δημοσ.

Asus 1000H ή Samsung NC10 από netbooks. Σε δωδεκάρι παίζει το Esprimo U9200 της Fujitsu Siemens αλλά δεν ξέρω αν είναι στο budget ή/και στις προτιμήσεις σου σαν εταιρεία.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, έχοντας συνηθίσει όμως σε 17άρα με 1920x1200 ανάλυση. Γιατί δεν πας να τα δεις από κοντά;

Δημοσ.

Με τους atom παιδιά να σερφάρεις και να βλέπεις videaκια μπορείς άνετα? Δηλαδή έχει επιδόσεις όσο ένας παλιός celeron στα 1.6 πχ ή ακόμα χειρότερα?

-----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 08 : 40 : 36-----

edit: Πόσο είναι το pixel size για αυτά τα μικρά? Υπολόγισα για το acer one και έβγαινε 0.19mm!!!!! Έκανα λάθος κάπου?

Δημοσ.
msi wind τα λογια ειναι περιτα

συμφωνω...απλα τελειο.

Αν το Wind είναι τέλειο τότε το Samsung NC10, το σημείο αναφοράς για όλα τα netbooks βάσει των reviews τι είναι;

Δημοσ.
Αν το Wind είναι τέλειο τότε το Samsung NC10, το σημείο αναφοράς για όλα τα netbooks βάσει των reviews τι είναι;

Για πες καμια διαφορα γιατι ιδια τα βλεπω τα χαρακτηριστικα τους

Δημοσ.

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται απίστευτο να πάω να δώσω 400 ευρώ για netbook. Εγώ ένα ελαφρύ μηχανηματάκι θέλω για όταν βαριέμαι να κουβαλάω. Τόσο άνετα μπορείς να δουλέψεις στο msi και το samsung που να δικαιολογεί τα 400ευρώ? Μην μιλίσω για το toshiba που το πήγαν στα 480!

Anyway κανένα με 12" οθόνη υπάρχει σε normal τιμή(500-700)?

Δημοσ.

asus 1000h και απο μενα..Ταινες ανετα με εξοδο σε τηλεοραση,λιγο ζορι τραβαει με τα 720p..Δηλαδη ποσα θα θελες να δωσεις για νετμπουκ?

Δημοσ.
asus 1000h και απο μενα..Ταινες ανετα με εξοδο σε τηλεοραση,λιγο ζορι τραβαει με τα 720p..Δηλαδη ποσα θα θελες να δωσεις για νετμπουκ?

Το ht xpress book μου (msi wind κλωνος) παιζει ΤΕΛΕΙΑ 720p (με τον km player) χωρις καν o/c :-D

Δημοσ.

Όπως γράφω στον τίτλο χρειάζομαι ένα φορητό μικρό και ελαφρύ γιατί αυτό που έχω(15.4") βαριέμαι να το παίρνω μαζί μου. Επομένως δεν αποκλείω και ένα φορητό 12.1" πχ για το οποίο μπορεί να δώσω μέχρι 700ευρώ. Αν τελικά καταλήξω σε netbook θα πάρω λογικά το acer one με 250ευρώ. Bluetooth και λοιπά χαρ/κα δεν με πολυενδιαφέρουν και απ'ότι βλέπω όλα τον ίδιο atom έχουν

Δημοσ.

Μόλις άνοιξα το dell xps 1530 μιας φίλης μου, τι απίστευτο κατασκεύασμα είναι αυτό? Ψάχνω παντού για το ίδιο σε 12" αλλα τπτ μόνο 13.3 που ξεφεύγει πάλι από αυτό που θέλω. Δεν κυκλοφορούν πια σε 12" τα xps?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...