Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος ψυγείου LG No-frost

birbilis_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα ψυγείο nofrost της LG εδώ και ένα χρόνο περίπου. Ιδιαίτερα ήσυχο δεν ήταν ποτέ αλλά εδώ και 2-3 βδομάδες ακούγεται έντονα ένας θόρυβος σαν να τρέχουν νερά οταν δουλεύει το μοτέρ! Διαρροή δεν υπάρχει καμιά και η απόδοση του ψυγείου παραμένει μια χαρά και αμετάβλητη.

Μίλησα με το τοπικό εξουσιοδοτημένο service και μου λένε οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό, οτι το κάνει από την αρχή και απλά δεν το είχα παρατηρήσει! :-( Αρα και αρνούνται να το ελέγξουν... :mad:

Ξέρει κανείς αν είναι όπως τα λένε? Το ψυγείο είναι σε ενιαίο και είναι ΠΟΛΥ ενοχλητικό...

Δημοσ.

Τα no-frost εχουνε μια αντισταση θερμανσης πισω στο στοιχειο ψυξης, ωστε να κανουν αποψυξη. Αυτη η αντισταση ενεργοποιειται αυτοματα με χρονοδιακοπτη. Στο δικο μου το Hitachi ενεργοποιειται καθε 12 ωρες. Πιθανον αυτο να ειναι και στο δικο σου, αλλα 2-3 βδομαδες μου φαινεται πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα. Θελει κοιταγμα το ψυγειο. Πες να σου στειλουν μαστορα αυτοι να κανει ελεγχο (σε περιπτωση που δεν υπαρχει προβλημα ομως θα πληρωσεις επισκεψη 30 ευρω τουλαχιστον), η καλεσε δικο σου ψυκτικο (αμα εχεις).

Ελπιζω να ειναι στην εγγυηση ακομα.

Δημοσ.
Εχω ένα ψυγείο nofrost της LG εδώ και ένα χρόνο περίπου. Ιδιαίτερα ήσυχο δεν ήταν ποτέ αλλά εδώ και 2-3 βδομάδες ακούγεται έντονα ένας θόρυβος σαν να τρέχουν νερά οταν δουλεύει το μοτέρ! Διαρροή δεν υπάρχει καμιά και η απόδοση του ψυγείου παραμένει μια χαρά και αμετάβλητη.

Μίλησα με το τοπικό εξουσιοδοτημένο service και μου λένε οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό, οτι το κάνει από την αρχή και απλά δεν το είχα παρατηρήσει! :-( Αρα και αρνούνται να το ελέγξουν... :mad:

Ξέρει κανείς αν είναι όπως τα λένε? Το ψυγείο είναι σε ενιαίο και είναι ΠΟΛΥ ενοχλητικό...

και εγω εχω lg εδω και 1,5 χρονο περιπου και τον κανει αυτον τον θορυβο οποτε ηρεμησε. κλεισε τα ματια και σκεψου οτι ειναι ενας μικρος καταρακτης :lol:

Δημοσ.
βάλε σταθεροποιητή τάσης.

Τι σχεση εχει ο σταθεροποιητης τασης με μια μηχανικη συσκευη που δεν εχει προβλημα με τις διακυμανσεις τασης της ΔΕΗ? Και ποσα KVA σταθεροποιητη να αγορασεις (τα μοτερ AC τραβανε στιγμιαια μεγαλο ρευμα οπως ξεκινανε)?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Uber-φτυάρι!

Μπράβο, κι εμένα η θεια μου μού έλεγε να πάρω Pitsos αλλά τελικά σήμερα παρήγγειλα ένα LG GB 7143 AVHW από Saturn, να δούμε τι θα βγει...

Δημοσ.

ουάου ωραίο που το ξέθαψες να ρωτήσω και εγώ κάτι

το δικό μου το ψυγείο από πάνω χάλασε και από κάτω...έχει ψύξη κανονικά ! πως γίνεται αυτό ;:rolleyes:

δλδ τώρα έχω μόνο κατάψυξη :rolleyes:

εγώ νόμιζα τα ρημάδια χαλάνε όλα μαζί και όχι ένα ένα.Δεν έφερα κάποιον να το κοιτάξει γιατί πρώτον είναι πάνω από 14 χρονών ψυγείο (δεν έχει πάθει τίποτε μέχρι τώρα) και δεύτερον συνεπάγεται με το πρώτο επειδή η μητέρα μου λέει να αγοράσω επιτέλους καινούργιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...