clown Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχο plugin του webmail notifier στο firefox για safari; Είναι ένα plugin που σε ενημερώνει για νέα mail σε yahoo, gmail κτλ καθώς σερφάρεις. Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχο plugin του webmail notifier στο firefox για safari; Είναι ένα plugin που σε ενημερώνει για νέα mail σε yahoo, gmail κτλ καθώς σερφάρεις. Ευχαριστώ... Για το gmail πάντως, υπάρχει το Gmail notifier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Για το gmail πάντως, υπάρχει το Gmail notifier Και το αντίστοιχο widget για το dashboard http://www.google.com/macwidgets/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να βάζουμε έχτρα addons για να κοιτάμε τα mails sto gmail αφου το mail.app εξυπηρετεί θαυμάσια και το Gmail =O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να βάζουμε έχτρα addons για να κοιτάμε τα mails sto gmail αφου το mail.app εξυπηρετεί θαυμάσια και το Gmail =O Ο hotmail μας τα χαλάει λιγο. Αν και το Macfreepops φαίνεται να δουλεύει αρκετά αξιόπιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 σε καταλαβαίνω..μεγάλο βάσανο αυτό το Hotmail...τα πέρασα και εγώ στη τελική δεν αξίζει τίποτα και έκανα στροφή στη ποιότητα με Gmail και MobileME. όσο αναφορά για check του Hotmail υπάρχουν μερικά αξιόλογα widgets, just visit apple/downloads =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να βάζουμε έχτρα addons για να κοιτάμε τα mails sto gmail αφου το mail.app εξυπηρετεί θαυμάσια και το Gmail =O Λοιπόν... προσπαθώ να θυμηθώ γιατί δεν χρησιμοποιώ το Mail και δε μού 'ρχεται... αν υπήρχε λόγος τον έχω ξεχάσει. Αν δεν τον θυμηθώ μέχρι αύριο, γυρνάω σε mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Cassidy, μήπως έχεις Yahoo account και δεν μπορείς να έχεις pop access, γι αυτό σε χαλάει το Mail; Αν ναι, τότε σε καταλαβαίνω. Αν όχι, τότε χαλαρά είναι η καλύτερη λύση, χωρίς να ανοίγεις browsers και ιστορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Cassidy, μήπως έχεις Yahoo account και δεν μπορείς να έχεις pop access, γι αυτό σε χαλάει το Mail; Αν ναι, τότε σε καταλαβαίνω. Αν όχι, τότε χαλαρά είναι η καλύτερη λύση, χωρίς να ανοίγεις browsers και ιστορίες. Όχι, gmail. Μόλις το ρύθμισα. Ένα κλικ δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Πως γινεται για το yahoo kai hotmail ρε παιδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Για το yahoo, νομίζω πως στα free account δεν γίνεται. Για να σου δώσουν POP3 πρέπει να πληρώσεις. Για το hotmail νομίζω πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα σαν μεσάζοντα γιατί το hotmail από μόνο του συνεργάζεται μόνο με το Windows Live Mail. Έχω όμως τόσο καιρό ν' ασχοληθώ με αυτά τα 2 (yahoo & gmail) που δεν είμαι σίγουρος αν ισχύουν ακόμα αυτά που γράφω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Για το yahoo, νομίζω πως στα free account δεν γίνεται. Για να σου δώσουν POP3 πρέπει να πληρώσεις. Για το hotmail νομίζω πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα σαν μεσάζοντα γιατί το hotmail από μόνο του συνεργάζεται μόνο με το Windows Live Mail. Έχω όμως τόσο καιρό ν' ασχοληθώ με αυτά τα 2 (yahoo & gmail) που δεν είμαι σίγουρος αν ισχύουν ακόμα αυτά που γράφω... Για το yahoo ισχύει σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.