johnf Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Παιδια εχω εναν 250GB western Digital τον οποιο ακουω πολυ συχνα να "σβηνει" (δηλαδη εκεινο τον θορυβο που κανει κ οταν ανοιγει, σαν πατας διακοπτη). Υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτό? τα format παντως δεν ειναι λύση
caution Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μήπως είναι έτσι ρυθμισμένος από τα energy settings των windows; Αν όχι, για κάνε ενα τσεκ με το Hard Disk Sentinel
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Οι ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας που λέει ο caution πρέπει να είναι, και να μπαίνει σε stand-by όποιος δίσκος είναι ανενεργός για τάδε χρονικό διάστημα. Τσέκαρέ το απ' το Control Panel
caution Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ...τρομολάγνε! ( αυτό το μήνυμα απαντούσε σε ένα μήνυμα που εξαφανίστηκε... Ohh my MOD, it's a miracle )
johnf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ειχα βαλει καποτε Windows σε αυτον κ μου τα κατεστρεφε, Failed Disk Data και κατι τετοια...δεν νομιζω να ειναι το stand by...
DeMaitre Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση... Τον έχεις ελέγξει με κάποιο πρόγραμμα για bad sectors;
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ειχα βαλει καποτε Windows σε αυτον κ μου τα κατεστρεφε, Failed Disk Data και κατι τετοια...δεν νομιζω να ειναι το stand by... εμ τότε ρε παλληκάρι δεν καταλαβαίνω το νόημα του ν' ανόιξεις το συγκεκριμένο thread...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.