silverfighter28 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 καλησπέρα... θέλω επειγόντως βοήθεια για μια άσκηση....: πρέπει να δημιουργήσω κώδικα σε γλώσσα C, ο οποίος θα επιλύει προβλήματα σχέσεων ισοδυναμίας. Θα δέχεται ένα πίνακα (n*n) με 0 ή 1, ο οποίος θα αναπαριστά μια σχέση R επί ενός συνόλου A με n στοιχεία. Το πρόγραμμα θα πρέπει να βρίσκει αν η σχέση είναι ανακλαστική, συμμετρική ή μεταβατική και αν είναι και ισοδυναμίας. Εάν είναι, τότε θα επιστρέφει και την κλάση ισοδυναμίας κάθε στοιχείου x του συνόλου Α. ευχαριστώ πολύ....
bokarinho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 καλησπέρα...θέλω επειγόντως βοήθεια για μια άσκηση....: πρέπει να δημιουργήσω κώδικα σε γλώσσα C, ο οποίος θα επιλύει προβλήματα σχέσεων ισοδυναμίας. Θα δέχεται ένα πίνακα (n*n) με 0 ή 1, ο οποίος θα αναπαριστά μια σχέση R επί ενός συνόλου A με n στοιχεία. Το πρόγραμμα θα πρέπει να βρίσκει αν η σχέση είναι ανακλαστική, συμμετρική ή μεταβατική και αν είναι και ισοδυναμίας. Εάν είναι, τότε θα επιστρέφει και την κλάση ισοδυναμίας κάθε στοιχείου x του συνόλου Α. ευχαριστώ πολύ.... Ωραία, και τι έχεις σκεφτεί για πες μας. Πως τουλάχιστον θα υλοποιηθεί αυτό; Γιατί για να γράψεις κώδικα θα πρέπει να έχεις καταλάβει το τι θέλεις να φτιάξεις, και αν ναι τότε εξήγησε και σε κάποιον άλλον το τι θέλεις για να σε βοηθήσει. Επίσης ίσως να υπάρχει μια μικρή διαφορά στο θέλω βοήθεια να κάνω την άσκηση από το θέλω να μου κάνουν την άσκηση.
Chief90 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 να κ καποιος απο σαμο....ασκήσεις του μαραγκουδάκη ε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.