Προς το περιεχόμενο

Scott Aspect 55 Disc μοντ.2008

kotsos_licious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανείς???

στα ίδια περίπου λεφτά άκουσα για το zig zag της Ideal...

μου είπαν ότι είναι καλύτερο...

edit: λέω στα ίδια λεφτά εννοόντας γύρω στα 400 ευρώ...

τόσο θα το πάρω περίπου λόγω έκπτωσης...

Δημοσ.
Το bumpaρες και ψόφησε ρε συ, αν κάποιος ήξερε θα απαντούσε..

Να σου πω μπράβο που έχεις γράψει σχεδόν 3.000 μηνύματα και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε μια πρόταση την ελληνική γλώσσα.Για να μην αναφέρω για το πόσο ανώφελο και εκνευριστικό καταντάει να σχολιάζεις ένα θέμα αντί να απαντάς ουσιαστικά. :devil:

Λοιπόν τώρα η απάντηση στο θέμα:

Φίλε με αυτά που γράφεις στον τίτλο του θέματος πιθανότερο είναι ο άλλος νομίσει ότι πρόκειται για κάποιο μηχανάκι παρά για ποδήλατο!!:lol:

Λοιπόν τώρα που το ξεκαθαρίσαμε σου προτείνω ανεπιφύλακτα Zig-Zag της Ideal το έχω οδηγήσει και πίστεψε με έχει τρομερή αίσθηση συν του ότι με τα λάστιχά του περνάς από βουνά και λαγκάδια.

rigas-bike-zig-zag.jpg

Δημοσ.

Περισσότερο εκνευριστικό είναι να ξεκινάει ο άλλος μήνυμα και να γράφει άλλα δέκα απανωτά από κάτω επειδή δεν του απαντάει κανείς. Μήπως να άνοιγες και ένα καινούργιο θέμα για να ρωτήσεις γιατί δεν σου απαντάει κανείς εδώ ; (το έχουμε δει και αυτό...)

Δημοσ.
:P

Να σου πω μπράβο που έχεις γράψει 2.000 μηνύματα και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε μια πρόταση την ελληνική γλώσσα.Για να μην αναφέρω για το πόσο ανώφελο και εκνευριστικό καταντάει να σχολιάζεις ένα θέμα αντί να απαντάς ουσιαστικά. :devil:

Λοιπόν τώρα η απάντηση στο θέμα:

Φίλε με αυτά που γράφεις στον τίτλο του θέματος πιθανότερο είναι ο άλλος νομίσει ότι πρόκειται για κάποιο μηχανάκι παρά για ποδήλατο!!:lol:

Λοιπόν τώρα που το ξεκαθαρίσαμε σου προτείνω ανεπιφύλακτα Zig-Zag της Ideal το έχει ο αδερφός, το έχω οδηγήσει και πίστεψε με έχει τρομερή αίσθηση συν του ότι με τα λάστιχά του περνάς από βουνά και λαγκάδια.

rigas-bike-zig-zag.jpg

Δέχομαι το μπράβο και ανταποδίδω. Ευτυχώς απάντησες εσύ και ο φίλος έμαθε τη τιμή του Scott, τη γνώμη σου για το Scott και τη γνώμη σου για τα χαρακτηριστικά του Scott.

Επίσης περιμένω σε π.μ. ε, όχι άλλο οφτοπικ (εκτός θέματος) εδώ, λέξη στα ελληνικά που να μεταφράζει τη λέξη bump, όπως τη χρησιμοποιούμε στα φόρουμ (χώρους συζητήσεων). Ευχαριστώ, πάντα φιλικά και τέτοιες μαλακίες και κανα δυο smilies (ωπ, κάτσε να το γράψω και αυτό ελληνικά, δυο χαμογελαστούλια εννοούσα) ακόμα :P:X:whistle::shifty:.

Δημοσ.
Δέχομαι το μπράβο και ανταποδίδω. Ευτυχώς απάντησες εσύ και ο φίλος έμαθε τη τιμή του Scott, τη γνώμη σου για το Scott και τη γνώμη σου για τα χαρακτηριστικά του Scott.

;)

Ξέρεις θα ήταν σοφό να φορέσεις τα γυαλιά σου την επόμενη φορά αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα όρασης. :devil:

κανείς???

στα ίδια περίπου λεφτά άκουσα για το zig zag της Ideal...

μου είπαν ότι είναι καλύτερο...

edit: λέω στα ίδια λεφτά εννοόντας γύρω στα 400 ευρώ...

τόσο θα το πάρω περίπου λόγω έκπτωσης...

Όροι χρήσης του ιστοτόπου http://www.insomnia.gr'>http://www.insomnia.gr (εφʼ εξής forum)

Ιδιαίτερα' date=' τα μέλη οφείλουν:[/b']

1)Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.

Συμπληρωματικοί Κανόνες για το forum "Μπλα-Μπλα"

Ειδικοί κανόνες για την ενότητα γενικής συζήτησης "Μπλα-Μπλα"

2)Δεν επιτρέπεται η αναγραφή υβριστικών ή προσβλητικών εκφράσεων.

Σεβαστείτε τους συνομιλητές σας - ιδίως όταν διαφωνείτε με τις απόψεις τους. Θυμηθείτε ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες αλλά όχι στους ανθρώπους που τις εκφέρουν.

Βλέπεις αγαπητό μέλος σε αυτή την ζωή ο άνθρωπος έχει εξελιχθεί και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να λειτουργεί με κανόνες μέσα σε μια κοινωνία.Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι μόνο η ατομιστική συμπεριφορά είναι αυτή που παίζει ρόλο θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω στηριζόμενος στο ότι ο άνθρωπος ο οποίος δεν αποδέχεται τους κοινωνικούς κανόνες που διέπουν αυτή την ζωή ουσιαστικά αναιρεί όλη την κοινωνική δομή και υποβιβάζεται, κοινώς πέφτει στο επίπεδο του ζώου.

Επίσης περιμένω σε π.μ. λέξη στα ελληνικά που να μεταφράζει τη λέξη bump, όπως τη χρησιμοποιούμε στα φόρουμ (χώρους συζητήσεων).

B)Όχι μόνο λέξη, αλλά ολόκληρο ορισμό σου παρουσιάζωB)

Α, και κάτι άλλο μην το παίρνεις προσωπικά. B)

Όροι χρήσης του ιστοτόπου http://www.insomnia.gr (εφʼ εξής forum)

Να μην δημοσιεύουν το ίδιο θέμα πολλές φορές και να μην διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping].

Δημοσ.

ok παιδιά...

δεν χρειάζετε να διαπλικτίζεσται...

anyway... ευχαριστώ για την βοήθεια σας...

τελικά χθές έκλεισα το Scott... (το Aspect 55 αλλά μοντέλο 2009..)

επέλεξα με βάση τη στιβαρή κατασκευή του..

το προσεχές καλοκαίρι θα του αναβαθμίσω πολλά πράγματα...(δισκόφρενα, πετάλια, ντεραγιέ κτλ.)

ελπίζω να φανεί αντάξιο των προσδοκιών μου...!

αφού πιαστήκαμε και πάλι με το thread (νόμιζα ότι είχε ξεχαστεί τελείως) ας κάνω ακόμη μία ερώτηση...

να πάρω αυτό http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=998

ή αυτό?

http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=93

το πρώτο που λεει ρε παιδιά ενσύρματο τι εννοεί???

θέλω π.χ. να το βγάζω το ταχύμετρο όταν θα αφήνω το ποδήλατο κάπου...

οκ καταλαβαίνω είναι "κάπως" αυτό που ρωτάω αλλά θα με διευκολύνατε πολύ αν μου δίνατε τα φώτα σας...!

edit: sorry για τον τίτλο του θέματος... είναι όντως άκυρος...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

υπερήφανος κάτοχος του Scott Aspect 55 μοντ. 2009...:-):-):-):-):-)

μόνο που το ποδήλατο βρίσκεται Αθήνα και εγώ Χαλκιδική...

το αγόρασε ένας φίλος για εμένα...

μου έστειλε και κάποιες φότο αλλά δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω...(πείτε μου αν μπορείτε παρακαλώ..)

πρέπει να είναι πολύ όμορφο...

και εγώ πάλι πολύ χαρούμενος...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...