Προς το περιεχόμενο

Οι επανεκκινήσεις στα 3d γραφικα λυθηκαν.

denthnpalevw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ειναι να μην τρελαινεσαι. Θυμαστε το προηγουμενο post. Που το pc εκανε επανεκκίνηση καθε φορα που απεικονιζε 3d γραφικα? Ως εκ θαυματος και χωρις να κανω τιποτα εγω, απολυτως τιποτα σημερα παιζει κανονικα. τι να πω δεν ξερω. πριν απο 2 μερες το ειχα δοκιμασει παλι και εκανε τα ιδια και σημερα εντελως το αναποδο. εχουμε καμια εξηγηση γι αυτο το φαινομενο???

Δεν αλλαξε τιποτα ή σχεδον τιποτα. ιδια cpu, motherboard τροφοδοτικο, καρτα γραφικων αλλαξε μονο και ξαναμπηκε η παλια X1600 pro αλλα την ειχα βαλει πριν απο 2 μερες και το ειχα δοκιμασει με την 1600 και εκανε restart παλι.

Δημοσ.

Μπας και ειχε σκονες και δεν πατουσε καλα στην agp και με το βάλε βγάλε ψιλοκαθάρισε και εστρωσε?

Τώρα μπορείς να αλλάξεις και το nick σου πια. Τώρα την παλεύεις

Δημοσ.

Το προηγουμενο σβήστηκε. και βρε παιδια αποκλειεται να μην πατουσε καλα. την ειχα βγαλει, ειχα βαλει την 3650, μετα ξανα την 1600, ξανα την 3650 και μετα την 1600 οπου και εμεινε εκει. αλλα με δοκιμες καθε φορα και παντα το ιδιο αποτελεσμα. restarts.

απλα σημερα δεησε το pc να δουλεψει. εγω δεν δίνω αλλη εξηγηση

Δημοσ.

το συγκεκριμένο πρόβλημα δλδ κολλήματα κ.α. όταν παίζει με 3d όπως σου απάντησαν και στο άλλο topic μπορεί να οφείλεται σε 1002 πράγματα, από θερμοκρασίες, software κλπ

έκανες πολλές αλλαγές από τότε οπότε μην βαλθείς να βρεις ποια είναι η αιτία, δεν έχει νόημα

Δημοσ.

Κάτι δεν πατούσε καλά, κάτι σε στατικό ηλεκτρισμό και τα λοιπα όπως λέει ο oneoftem. Μην αγχώνεσαι συμβαίνουν αυτά.

Μπορεί να μην γούσταρε να δουλεψει. Το έχεις σκεφτεί αυτό; Πάντως εμένα τα pc έχουν αρχίσει να αποκτούν δικιά τους άποψη πλέον.

Δημοσ.

Το ξεπερασα αφου δουλευει δεν το ψαχνω αλλο.

Και το στραβο ποιο ειναι..... ηδη εχω παραγγείλει νεα motherboard cpu vga και case για να ψιλοκανω ενα νεο pc. αν το ηξερα δεν θα τα επερνα αλλα τεσπα.

Δημοσ.
Το ξεπερασα αφου δουλευει δεν το ψαχνω αλλο.

Και το στραβο ποιο ειναι..... ηδη εχω παραγγείλει νεα motherboard cpu vga και case για να ψιλοκανω ενα νεο pc. αν το ηξερα δεν θα τα επερνα αλλα τεσπα.

Αν το προβλημα σου ηταν ο μονος λογος που παραγγειλες καινουργιο h/w τοτε ακυρωσε

την παραγγελια. Αν τα χρειαζεσαι και δεν εχεις οικονομικο προβλημα και αντεχει η τσεπη

σου ενα νεο πισι τωρα κρατα τα.

Δημοσ.

Το νεο pc παει για δωρο και το παλιο θα το κρατησω εγω. Δωρο στον αδερφο μου θα γινει. σημερα παρελαβα τα πρωτα του κομματια και αυριο πιστευω θα τον εχω ετοιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...