Προς το περιεχόμενο

Ζητείται Βοήθεια

tegos8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι καινουργιος στο σαιτ και ελπιζω να θετω το ερωτημα στο σωστο πεδιο. Εχω εναν υπολογιστη AMD 64 Athlon με windows xp. Είχα συνδεση του ΟΤΕ κι οποτε εμπαινα στα windows με ανοιχτο το modem (το σύνδεα με usb στο tower) τοτε κολλουσαν τα windows και δεν μπορουσα να πατισο κανενα εικονιδιο. Αν εμπαινα με κλειστο μοντεμ τοτε ολα καλα, ανοιγα μετα και το μοντεμ (baudtec) και συνδεοομουν κανονικα στο ιντερνετ. Σκεφτηκα πως θα υπαρχει καποιο προβλημα ειτε με το firewall ειτε με την καρτα γραφικων και την μητρικη Nvidia η με το μοντεμ. Προσφατα αλλαξα συνδεση κι εκανα Forthnet και μου εστειλαν ενα νεο μοντεμ (Thomson). Αυτο που παρατηρω ειναι πωσ συνδεωντας το νεο μοντεμ με ethernet και ενεργοποιωντας το local connection ξανακολλαει ο υπολογιστης ειτε μπω στα windows με ανοιχτο ειτε με κλειστο μοντεμ. Μονο αν απενεργοποιήσω το local connection απο το safe mode μπορω μετα να μπω κανονικα στα windows. Κι αφου μπω, ενεργοποιω το local connection και εχω και ιντερνετ. Και σε αυτην την περιπτωση ομωσ θα πρεπει να αποσυνδεσω το local connection πριν κλεισω το pc γιατι αν μπω μετα με ενεργοποιημενο local connection τοτε παλι θα κολλησει ο υπολογιστης στα windows. Δεν εχω ιδεα τι συμβαινει, μηπωσ μπορει καποιος να καταλάβει καταρχην σε τι προβλημα αναφερομαι και πωσ μπορει να επιλυθει? Ευχαριστω πολύ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα φιλε μου σε ένα pc χτες που έκανα εγκατάσταση modem από crypto (τα κωλύματα) σε speedtouch και με σύνδεση κονέχ η μονη λύση ένα format και όλα δουλεύουν ρολοι

αλλα παρατήρησα κάτι προτού κάνω το format δοκίμασα διαφορα ότι μου ερχόταν

μέχρι και defgrametion του δίσκου με τα windows ,αλλα δη γινόταν 100% "εκαθαρσι"!κιαυτό μου παρακίνησε την περιέργεια να δω τι μπορεί να φταίει και κάποια αρχεία δη έλεγαν να διαγραφουν από την εφαρμογή και "συνιδιτοποισα" ότι επρόκειται για κάποιο spam,η worm η ακόμη χειρότερα ιο!το pc δη είχε ενημερωμένο antivirus ποτε!και είχε να γίνει 1.5 "εκαθαρσι"!οποτε για τρέξε κάποιο "πογραμμα" ιων,trojans ,και worms!!!!

καλή τύχη και πες μας τι έγινε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...