OROKUSAKI Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ΤΟ ΕΧΟDUS FROM THE EARTH ειναι ενα νεο pc exculsive fps game το οποιο μου εφερε ο θειος προσφατα Εχει καταπληκτικα γραφικα και πολλη δραση ! Θυμιζει λιγο DOOM! http://www.youtube.com/watch?v=1p5I9suTO90
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πιο μεγαλη πιπ@ δεν εχω παιξει but it's Orokusaki Approved!
john2gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Low-budget FPS. Το Red Ocean μου άρεσε πάντως (δεδομένου ότι ήταν από πολύ μικρό studio και δεν περίμενα να είναι GOTY ). Τρώγεται το Exodus From The Earth, υπάρχουν άλλωστε και χειρότερα FPS. Αλλά τι να το κάνεις όταν έχουν βγει Brothers In Arms, Far Cry 2, Fallout3, Dead Space και δεν έχεις προλάβει καν να τα δεις
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δικιο εχεις! Υπαρχουν και πολυ χειροτερα fps οπως το Quantium of Solance για παραδειγμα!
outlaw star Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 και γαμώ τα παιχνίδια...ρε orokusaki ειλικρινά που είδες τα καταπληκτικά γραφικά ?????καλά το ότι θυμίζει έστω και λίγο το doom δε το σχολιάζω καν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.