gfilippas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Να μην επαναλάβω και εγώ τα ίδια; Η σύνθεση έχει όνομα. "Βρήκα-λεφτά-και-δεν-ξέρω-που-να-τα-πετάξω" Ότι πιο υπερβολικό (χωρίς κανέναν πραγματικό λόγο) έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.
KingSton Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ωραιες οι απαντησεις παιδια τοτε θα μπορουσατε να με βοηθησετε εσεις περι Αγορας PC System με αυτα που προτεινετε αλλα θελω τα προιοντα που θα μου βαλετε να ειναι των εξης εταιριων και καμιας Αλλης δηλαδη σε θεματα επεξεργαστων να ειναι της κορυφαιας εταιριας που εμπιστευομαι για πολλα χρονια INTEL σε θεμα motherboard ASUS σε θεμα μνημης RAM Kingston σε θεμα σκληρων Δισκων Seagate ή WD και σε θεμα καρτας γραφικων ASUS με chip NVIDIA σε θεμα κουτιου μονο το CoolerMaster Cosmos θα προτιμουσα και τιποτα αλλο με την προυποθεση να ειναι οπως ητανε το πρωτο μου Post εδω μεσα Αυτο που χρειαζομαι ειναι ενα μηχανημα το οποιο να παιζει ολα τα παιχνιδια οπως τα κορυφαια που παιζω στρατηγικης Command & Conquer: Tiberium Wars, Kane Edition και Zero Hour [χωρις να εχω κολληματα ή επανεκκινηση του PC ή καθυστερησεις αλλιως Lag και παιχνιδια που παιζουν online οπως αυτο που παιζω το AirRivals Να μπορω να δουλευω με τα εξης προγραμματα DreamWeaver ConvertXtoDVD Ulead Video Studio και καθε λογης Ακουω Προτασεις -----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 01 : 47 : 29----- 3 Ερωτήσεις1> Οι ανάγκες που έχεις για το pc είναι αυτές στο πρώτο post, ή έχεις και άλλες? 2> Μπορείς να αγοράσεις από διαφορετικά καταστήματα και να το στήσεις, ή θέλεις τα πάντα από ένα (κακώς) και να στο στήσει το μαγαζί? 3> Ηχεία/πληκτρολόγια/ποντίκια/λειτουργικό θα χρειαστείς? Στις 3 ερωτησεις που μου εκανες Dante80 θα σου απαντησω Απαντησεις: 1)Στο προηγουμενο post μου εβαλα μερικες αναγκες μου 2)Διαφορα καταστηματα αλλα και διαφορα χρηματων οπως ειναι Λεμε να τα παρω απο το εξωτερικο 3)Αυτα τα πραγματα τα εχω οσο για το λειτουργικο ισως να βαλω τα Windows Vortex που ειναι καλα γιατι το λεω αυτο επειδη τα εχω βαλει στο laptop και ειναι καλα. Αλλες ερωτησεις παρακαλω??
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Οι απαιτήσεις σου πάντως δεν χρειάζονται το setup που πόσταρες. Τα παιδιά έχουν δίκαιο. Ένας Q9550 με μια 280GTX και μια X48 η 780i και ένα 700+ PSU και είσαι jet. Κανε ένα review και ξαναέλα.
antonl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αγνόησε την ερώτησή μου αν σ ενοχλεί. Γιατί τα χεις πάρει; [...] καμιας Αλλης [...] Ακουω Προτασεις [...] Αλλες ερωτησεις παρακαλω?? Τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω είναι συμβουλές & προτάσεις για την επικείμενη αγορά σου. Αν θες ντε και καλά να ξοδέψεις ~4500€ για το pc δε νομίζω να χει κανείς πρόβλημα. Ούτε απ την τσέπη μας θα βγουν ούτε ζηλεύει κανείς επειδή θα χεις ένα πανάκριβο σύστημα. Τελοσπάντων, φαντάζομαι ότι σύντομα θα χεις κάποιες προτάσεις...
Dante80 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Oρίστε ένα σύστημα που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου. AKASA AK-BKCSE-02 MIRAGE 62 ALL BLACK + AKASA AK-BKWSP-01 WINDOW (*1) Enermax PSU EPR625AWT PRO82 + 625W Intel Core 2 Quad 9400 (s775, 2.66 GHz, Cache 6MB, Tray) Xigmatek HDT - S1283 775 / K8 / AM2 ASUS P5Q PRO KINGSTON KHX6400D2LLK2/4G DDR2 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ (*2) Sapphire - 4870 SVGA (PCI-Εxpress, 1GB, DDR5) Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS) X2 Samsung SH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- (Dual Layer ReWriter, Sata 22X) Bulk 1090euro LG - W2452V-PF TFT Monitor 24'' (καλή επιλογή σε ποιότητα και value/cost) Eizo - TFT 24" HD2441W Black (Αν ενδιαφέρεσαι για φοβερή οθόνη). *1 Στην τιμή που δίνεται τώρα το cosmos, είναι κοροιδίστικα λεφτά. Άσε που δεν μπορεί να πάρει και ψήκτρα της προκοπής με τον πλαϊνο που δέχεται. Αυτό το κουτί της coolermaster είναι φτιαγμένο για νερουλάδες. Αν δεν προτίθεσαι να βάλεις 3πλο ψυγείο off the box, σου είναι άχρηστο, αλλά και ΕΠΙΖΗΜΙΟ. Ρίξε μια ματιά στο akasa που σου έδωσα. Ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, και είναι ένα άκρως εντυπωσιακό κουτί. Αν δεν σου αρέσει, μπορούμε να βρούμε κάποιο άλλο...^^ *2 Ίδια και ελαφρώς καλύτερη δουλειά μπορείς να κάνεις με τις adata 800+, γλυτώνοντας και 25 euro.
KingSton Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αγνόησε την ερώτησή μου αν σ ενοχλεί.Γιατί τα χεις πάρει; Τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω είναι συμβουλές & προτάσεις για την επικείμενη αγορά σου. Αν θες ντε και καλά να ξοδέψεις ~4500€ για το pc δε νομίζω να χει κανείς πρόβλημα. Ούτε απ την τσέπη μας θα βγουν ούτε ζηλεύει κανείς επειδή θα χεις ένα πανάκριβο σύστημα. Τελοσπάντων, φαντάζομαι ότι σύντομα θα χεις κάποιες προτάσεις... Οριστε??Δεν καταλαβα???Με ποιον τα εχω παρει και δεν ξερω???Απλα ειμαι στο τρεξιμο αυτες τις μερες λογο αναχωρησης δουλειας στην Γερμανια. -----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 06 : 37 : 57----- Σας ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας με βοηθησανε παρα πολυ.Ετσι και αλλιως το χρηματικο ποσο Δεν υπαρχει θεωρητικως θα φταναμε σε τοσο μεγαλο Ποσο.
antonl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Οριστε??Δεν καταλαβα???Με ποιον τα εχω παρει και δεν ξερω???Απλα ειμαι στο τρεξιμο αυτες τις μερες λογο αναχωρησης δουλειας στην Γερμανια. ΟΚ sorry για το άκυρο post μου τότε. Θα συμφωνήσω με τις προτάσεις του Dante80.
tzinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 νομιζω το ποιο λογικο ειναι να πας σε μια πλατφορμα που να δεχεται αναβαθμησεις για 1-2 χρονια, οπου μετα απο αυτες να σου βγαλει αλλα 2 χρονια ικανοποιητικης αποδοσης. Δηλαδη ποιο φτηνα πιθανον να σου βγει να παρεις εναν ι7 920 και σε κανα 6-8μηνες να βαλεις καποιον ενδιαμεσο ι7 950 ξερω γω, παρα να πας να παρεις τωρα τον κορυφαιο. Και ετσι θα εχεις σε καθε αποχη την καταλληλη αποδοση. Ποιο φτηνα θα σου βγει να παρεις ενα βασικο σετακι ddr3 για να στησεις το μηχανημα και σε 4-5 μηνες θα πενρεις ενα τοπ κιτακι με τα μισα λεφτα. προτεινω να πας μεν σε πλατφορμα ι7, αλλα να περιμενεις κανα μηνα να βγουν και αλλα μοντελα μητρικων. Να παρεις μια καλουτσικη μητρικη και ενα φτηνο κιτακι μνημης. Αφου θα εχεις καλη μητρικη, αργοτερα τα αναβαθμιζεις ολα οταν θα συμφερει. Ακομα και τον ι7920 πριν το 2011 να μη υπαρχει λογος να τον αντικαταστησεις. Δεν χρειαζεσαι απο τωρα 6 gb ακριβης μνημης, ουτε τον 965 εξτρημ, ασε και που 27ρα eizo ειναι υπερβολη για home χρηση. Μια καλη 24ρα, τον 920 και 3 gb μνημη. Ο εξυπνος χρηστης προσεχει τι αγοραζει, φτιαχνει μια καλη βαση και αναβαθμιζει οποτε βρισκει ευκαιριες και καλες τιμες στην αγορα. Ασε που αν κανεις μια σταθερη συχνη αναβαθμιση, πουλας το παλιο σου harware προτου πεσει σε εξευτελιστικες τιμες. Το να δωσεις τωρα 4500 χιλιαρικα και να νομιζεις οτι θα βγαλεις 7 χρονια ειναι χαζο και αφελες με το συπαθειο. Αν αυτα τα 4500 χιλιαρικα τα μοιρασεις σε 1 βαση και 3-4 αναβαθμισεις, θα εχεις σε βαθος χρονου πολυυυυυ καλυτερο συστημα και επιδοσεις, απο το να εχεις μετα απο 5 χρονια το τωρινο συστημα των 4500 χιλιαρικων. Το θεμα ειναι οτι απλα εχουμε φτασει σε ενα επιπεδο τα τελευταια 5 χρονια που οποιοσδηποτε υπολογιστης μπορει να κανει τις βασικες δουλειες (ιντερνετ, office, ταινιες, μουσικες). Και αυτο θα συνεχισει, παντα θα εχεις την ικανοτητα να τα κανεις αυτα με τα σημερινα συστηματα.
Yperaspisths Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνω παντα με τον dante εκτος απο τα cases που προτεινει. Αυτη την στιγμη υπαρχει το coolermaster haf στο Πλαισιο στα 140 euro. Επειδη εχω ψαξει πολλα reviews στο ιντερνετ ειναι μακραν το κορυφαιο κουτι απο αποψη θερμοκρασιων και ευχρηστιας. Κατι lian li ,κατι coolermaster cosmos s,κατι thermaltake τα εχει για πλακα και πετυχαινει θερμοκρασιες αρκετα χαμηλοτερες
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 προτεινω να πας μεν σε πλατφορμα ι7, αλλα να περιμενεις κανα μηνα να βγουν και αλλα μοντελα μητρικων. Να παρεις μια καλουτσικη μητρικη και ενα φτηνο κιτακι μνημης. Αφου θα εχεις καλη μητρικη, αργοτερα τα αναβαθμιζεις ολα οταν θα συμφερει. Ακομα και τον ι7920 πριν το 2011 να μη υπαρχει λογος να τον αντικαταστησεις. Πότε βγήκε μητρική τον 1ο μήνα κυκλοφορίας νέας πλατφόρμας και αποδείχθηκε σοφή αγορά τα επόμενα 2-3 χρόνια; Κι αν αλλάξει το FSB τι θα γίνει; Κι αν βγουν μνήμες στα 2500+MHz; Θα λέει "αχ, μακάρι να μη χρειαζόταν να αλλάξω και μητρική εκτός από τα υπόλοιπα..."; Με αυτό θέλω να πω πως όσο καλές και ποιοτικές να είναι αυτές οι λίγες μητρικές που υπάρχουν προς το παρόν, είναι νωρίς ακόμα... Εντάξει όλα τ' άλλα, η μητρική όμως είναι το θεμέλιο και αλλάζει δυσκολότερα από τα υπόλοιπα...
Dante80 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνω παντα με τον dante εκτος απο τα cases που προτεινει. Αυτη την στιγμη υπαρχει το coolermaster haf στο Πλαισιο στα 140 euro. Επειδη εχω ψαξει πολλα reviews στο ιντερνετ ειναι μακραν το κορυφαιο κουτι απο αποψη θερμοκρασιων και ευχρηστιας. Κατι lian li ,κατι coolermaster cosmos s,κατι thermaltake τα εχει για πλακα και πετυχαινει θερμοκρασιες αρκετα χαμηλοτερες Το έχεις ακούσει αυτό το κουτί? Σε ρωτάω γιατί έγώ το έχω μοντάρει για φίλο. Απλά απαράδεκτο, κακή ποιότητα κατασκευής (με ανοχές στα 2 και 3 mm), να μην μιλήσω για θέματα όπως σκόνη, και πάει λέγοντας. Και κάνει και 140 euro...O_O Φίλε tzino, τα συστήματα με X58 και LGA 1366 αποτελούν τα high end κομμάτια της nehalem γενιάς. Σε έξι μήνες περίπου θα δούμε mainstream κομμάτια με P55. Για την χρήση που θέλει ο φίλος δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει αυτά τα λεφτά.
Yperaspisths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Το έχεις ακούσει αυτό το κουτί? Σε ρωτάω γιατί έγώ το έχω μοντάρει για φίλο. Απλά απαράδεκτο, κακή ποιότητα κατασκευής (με ανοχές στα 2 και 3 mm), να μην μιλήσω για θέματα όπως σκόνη, και πάει λέγοντας. Και κάνει και 140 euro...O_O Φίλε tzino, τα συστήματα με X58 και LGA 1366 αποτελούν τα high end κομμάτια της nehalem γενιάς. Σε έξι μήνες περίπου θα δούμε mainstream κομμάτια με P55. Για την χρήση που θέλει ο φίλος δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει αυτά τα λεφτά. Tι να σου πω φιλε μου. Δεν το εχω ακουσει απο κοντα,αλλα εχω δει αρκετα reviews στο youtube και εχω διαβασει 12 reviews στο ιντερνετ. Κανεις δεν μιλαει για θορυβωδες case. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει dust filters,αλλα ετσι και αλλιως δεν ειναι δυσκολο να το καθαριζεις μετα απο κανα 2μηνο. 15 λεπτα δουλεια ειναι. Απο πλευρας θερμοκρασιων εξαυλωνει και ξεφτιλιζει οποιοδηποτε κουτι.
coreygaylas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 KingSton= geeKdom σε ολο του το μεγαλειο... - _ - 4500ευρω χαχαχαχαχαχαχα
cinemania Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ποιά θεωρείτε μία καλή σύνθεση ενός ΒΟΧ και μόνο, με κόστος έως 700 γιατί απο τα τόσα που διάβασα το μυαλό μου έχει κάνει 100 crash..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.