Προς το περιεχόμενο

nokia n85 vs n96 vs 5800xpress music vs OMNIA

mentos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας κ απο εμενα.ειμαι κατοχος n73 εδω κ ενα χρονο παρα κατι κ σκευτομαι να αγορασω καινουργιο τηλ.αρχικα ημουν αναμεσα στα n96,n85 κ 5800 xpress music,ολα νοκια(σαν κατοχος νοκια).απεκλισα βεβαια το n96 λογω της τιμης του κ λογω το οτι δν εβρισκα κατι το τοσο διαφορετικο σε σχεση με το 85.το 5800 βεβαια δν εχει ερ8ει ακομα ελλαδα κ για αυτο δν ξερω τι να κανω με αυτο αν και μου αρεσε.οταν ειδα ομως το omnia επαθα πλακα.τα εχει σχεδον ολα κ σε καλη τιμη.οσον αφορα την μνημη του προτιμω να βαλω αυτην που εχω ηδη απο το 73 κ να μν χρησιμοποιω τοσο την εσωτερικη.

εκει που χαλαστηκα λιγο ειναι το οτι δν υπαρχει θεση για την γραφιδα του κινητου,καπου διαβασα οτι πρεπει να τν κρεμασεις στο κινητο η να τν βαλεις στα κλειδια.το αλλο που το θεωρω πιο σημαντικο ειναι η καμερα.ναι μεν ειναι 5mp αλλα εχοντας νοκια κ carl zeiss δεν ξερω πως θα μου φανει.τελος μηπως τα 262.144 χρωματα ειναι λιγα για ενα τετοι κινητο?

γενικα ομως μου αρεσε συνολικα ετσι που το ειδα απο διαφορα βιντεο.

αξιζει να παω απο nokia σε samsung?

θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα ακομα σε οσους ξερουν.η οθονη του ειναι με προστατευτικο πλαστικο απο μπροστα?σε περιπτωση που δν εχει κ πεσει κ σπασει μετα τι γινετε οσον αφορα το service.

κ ακομα αυτο το HSDPA τι ειναι ακριβως.νομιζω το omnia εχει,αλλα χρεωνεσαι για αυτο?

συγνωμη αν σας κουρασα

Δημοσ.
τελος μηπως τα 262.144 χρωματα ειναι λιγα για ενα τετοι κινητο?

Να τα κάνεις τι τα περισσότερα χρώματα; Επεξεργασία εικόνας θα κάνεις στο κινητό;

Δημοσ.

επειδή κ εγώ τα κοιτάζω,θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα το 5800 να βγεί,να το πιάσουμε στα χέρια μας!Σαν δυνατότητες έχει πάρα πολλές κ θα έλεγα σχεδόν πλήρης,απλά θα ήθελα να δώ αν θα πωλείται γύρω στα 320 ευρώ,γιατί σε αυτή την τιμή πιστεύω ότι αξίζει καλύτερα απο κάθε άλλο αυτή την στιγμή!

• Super Moderators
Δημοσ.

το 5800 θα έρθει στην Ελλάδα Q1 2009...

τώρα ποιον από τους μήνες τους Q1 ένας Θεός ξέρει...

Δημοσ.
το 5800 θα έρθει στην Ελλάδα Q1 2009...

τώρα ποιον από τους μήνες τους Q1 ένας Θεός ξέρει...

αυτό ειναι ενα πρόβλημα.γιατι αντε,εγω να περιμενω μεχρι τοτε να δω τι σοι κινητο θα ειναι.αλλα εκεινη την περιοδο θα ακουμε για αλλα κινητα που θα βγουν και θα τρελενομαστε!αρα παντα στο περιμενε θα ειμαστε...

ααα και κατι αλλο.

φανταζομαι στο omnia που εχει windows αν το παρω τελικα,θα μπορω να κατεβαζω και να του εγκαθιστω εφαρμογες?θελω να πω δηλ οι εφαρμογες θα ειναι πιο ευκολο να βρεθουν απο οτι στο 5800 κ στα nokia γενικα?

• Super Moderators
Δημοσ.

έτσι έλεγε μια είδηση που είχε postάρει ο dimitris2006...

κάποιοι στο myphone.gr λένε τέλη του μήνα ή αρχές Δεκεμβρίου

Δημοσ.

Και εγω θα σου προτεινα να περιμενεις το 5800 κυριως λόγο τιμης (320€).

Το Omnia δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερα, πολυ καλυτερο το iPhone.

Οσο για τα υπολοιπα Nokia που αναφερεις, δεν αξιζουν τον κοπο, αφου ηδη εχεις κατι παρομοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...