Lefteris29 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πηγα σημερα στο Public στο Συνταγμα και στο games department ειδα ενα software το οποιο λεει οτι το εγκαθιστας στον υπολογιστη σου και με τα γυαλια που περιλαμαβανονται στην συκευασια εχεις 3d οπτικη στα παιχνιδια.Η τιμη στα 90 ευρω. Δυστυχως δεν μου εμεινε η ονομασια? Το εχει δει καποιος αλλος? και ιδιαιτερα το εχει χρησιμοποιησει?
Vatos_locos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 βρες τα γυαλιά μόνο και τρέξε το 3D Stereo αν έχεις nvidia
Lefteris29 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ξερει κανεις που μπορω να βρω? ψαχνω internet και δεν βρισκω κατι? ευχαριστω. -----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 04 : 19 : 17----- φιλε το ψαξα για το 3d stereo driver της nvidia και μαπα το καρπουζι. Ειναι πλεον μονο για vista. παρολαυτα επειδη εχω και xp και vista το δοκιμασα στα vista και συγκεκριμενα στο crysis που υποστηριζεται απο οτι λεει η nvidia και καμια διαφορα (γυαλια βρηκα τελικα-κανουν δουλεια απο οτι διαβασα και αυτα με τον ενα μπλε και το ενα κοκκινο φακο) Καμια διαφορα.... Μου κανει εντυπωση παντως γιατι και στο internet δεν πολυσυζητιεται το θεμα??ενω φανταζομαι οτι θα ειναι φανταστικη εμπειρια να παιζεις σε 3d. καλα απο εδω μεσα κανεις δεν εχει ενδιαφερθει ποτε για 3d game playing?????????????
kickeras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αυτό ισχύει μόνο στα παιχνίδια που υποστηρίζουν 3d stereo...για να υποστηριχτεί σωστά πρέπει ο developer να γράψει κώδικα για να το υποστηρίζει ώστε να έχουν βάση τα αντίστοιχα γιαλιά ή η 3D οθόνη. Τα games με το stereo της nvidia είναι λίγα και οι 3d οθόνες ακόμα λιγότερες, άσε που δεν είναι πια supported. Δεν έχει αναφερθεί φίλε μου γιατί είναι λίγο νωρίς ακόμα για αυτό και οι 3d οθόνες εκτός από πανάκριβες έχουν και μέλλον ακόμα ώστε να μη κουράζουν το μάτι (άσε που χρειάζεσαι και μία κανονική οθόνη). Είχα τεστάρει μία στη δουλειά πριν λίγο καιρό και μετά από λίγο δε τη πάλευα. P.S. Αυτά τα software είναι τρελή μούφα μη πετάξεις τα λεφτά σου...
Lefteris29 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Τελικα το δοκιμασα με flight simulator x , tomb raider anniversary. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αυτά τα μπλε-κόκκινα γυαλιά που τα βρίσκεις?
Lefteris29 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 εγω τα ειχα παρει με dvd pack της ταινιας shrek που ειχε μεσα και 3d movie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.