mstam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εχω βάλει το veoh web player ωστε να μπορω να βλεπω full length τα βιντεο αλλα δε παιζουν καθολου τα βιντεο πια.απλα φορτωνει συνεχεια χωρις να παιζει.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ή ξερει κανεις πως λυνεται αυτο το πρόβλημα....???
mstam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 παλιοτερη εκδοση του veoh η του firefox??
kage Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 παλιοτερο web player ή ακομη καλυτερα βαλε το software. κ γω ειχα προβλημα με την τελευταια εκδοση κ την γυρισα στην παλιοτερη.βεβαια οταν σου βγαζει για update θα πρεπει να κλεινεις το προγραμμα για να μην κανει... λινκ παλιοτερων version ειχα βρει απο ποστ που ειχε κανει ενας Uploader(kalymnos2009 αν θυμαμαι καλα λεγεται) gr σειρων..
alexjm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εχω βάλει το veoh web player ωστε να μπορω να βλεπω full length τα βιντεο αλλα δε παιζουν καθολου τα βιντεο πια.απλα φορτωνει συνεχεια χωρις να παιζει.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ή ξερει κανεις πως λυνεται αυτο το πρόβλημα....??? Σε ένα φίλο που του είχα φτιάξει το πσ, είχε το ίδιο πρόβλημα με το νεο veoh. Oπότε ή βάζεις παλιά 'εκδοση και είσα οκ, ή όπως του έκανα εγώ βάζεις το plugin(add-on το εχει στο σιτε του) στο firefοχ και βλέπεις τα full length video απευθείας από το το firefox κατευθείαν. Εσυ επιλέγεις..
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ...σχετικά πρόσφατα πάντως που μου έκανε και 'μενα κόλπα, άκρη ΔΕΝ βρήκα, και παράτησα εκείνη την εγκατάσταση windows και εγκατέστησα άλλα .... Μου έβγαζε "this video is not available right now", πράγμα που φυσικά δεν ίσχυε. Νομίζω ότι δοκίμασα παλιότερη, αλλά τον πούλο. Δεν θυμάμαι αν έφταιγε ότι είχα εγκαταστήσει και τον webplayer τους @!#$^!@&^, αλλά αν τυχόν το έκανες, ξήλωσέ τον
ButterflyRed Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα Μέχρι πριν κάποιο διάστημα πάταγα watch on veoh, άνοιγε το veohtv και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα έπαιζε η ταινία Τώρα φορτώνει για αρκετή ώρα και δεν κάνει τίποτα Έσβησα ό,τι veoh υπήρχε μέσα στον υπολογιστή και το ξανα εγκατέστησα, αλλά καταλάθος εγκατέστησα το veoh web player, ή κάπως έτσι Αλλά και πάλι δεν έπαιζε τίποτα. Ξαναέβαλα το veoh TV (το οποίο δεν έχω ιδέα που βρίσκω on line, το exe που είχα κατεβάσει παλιότερα εγκατέστησα) αλλά και πάλι τίποτα
virvilis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 εχω βάλει το veoh web player ωστε να μπορω να βλεπω full length τα βιντεο αλλα δε παιζουν καθολου τα βιντεο πια.απλα φορτωνει συνεχεια χωρις να παιζει.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ή ξερει κανεις πως λυνεται αυτο το πρόβλημα....??? ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΠΛΕΙΕΡ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΕΖΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΦΟΥΛ.ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ?
enjoy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 εγώ κατέβασα την παλιότερη έκδοση του veoh και ενώ πριν μια εβδομάδα όλα πήγαιναν μια χαρά τώρα δεν μου παίζει ούτε με αυτήν. Το πήρε φαίνεται χαμπάρι το veoh και μας αφήνει να δούμε video μόνο αν έχουμε εγκατεστημένο το web player veoh. Το εγκατέστησα και αυτό αλλά πάλι τίποτα, μου βγάζει μήνυμα Sorry, the Veoh Beta is not available in your country at this time. Please check back later. Οπότε όποιος έχει βρει μια λύσει να την πει. Πάντως τόσα και τόσα προβλήματα έχει το veoh δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουν μερικοί και ανεβάζουν τα βίντεό τους εκεί.
washcloud Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 To Veoh ΤV καταργήθηκε. Το Veoh Beta είναι μάλλον site, μη-προσπελάσιμο για την ώρα από Ελλάδα. Βάλε μόνο τον WebPlayer τους, και δοκίμασε να δεις μέσα από Ιnternet Explorer. Mε Οpera προσωπικά δεν μου παίζει "πρόσφατα" βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.