djxxl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 πωσ μπορω να κανω το εξης να τρεχω ενα exe η κατι αλλο και να μου παταει το button του πληκτρολογιου στο γραμμα d το ξερω ζητησα πολλα σημερα μην βαρατε αλλα το google μου βγαζει κινεζικα
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δεν χρειάζεσαι exe. Ένας βόλος (ή ένα καπάκι) πάνω στο πλήκτρο d και ένα τασάκι από πάνω θα κάνει την δουλειά σου μια χαρά. (Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα)
djxxl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 xaxaxax ωραια θα ηταν αλλα το χρειαζομαι σε αρχειο δεν θα υπαρχει πληκτρολογιο στο pc
jakegate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 γιατί δε δοκιμάζεις με το το On-Screen Keyboard των windows??(start-all programs-accessories-accessibility)
djxxl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ειναι game και με το d βλεπω καποια πραγματα εινai τυπου photoplay και δεν μπορω να χρησιμοποιοισω τιποτα
TechFind Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον κάνει το DoItAgain ή το AutoIt ή το Macro Recorder...
djxxl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 καλημερα φιλε μου ευχαριστω για το ενδιαφερον σου θελω να κατασκευασω ενα cd autorun πχ [autorun] open=autorun_press_button_d.exe icon=button.ico οταν το βαζω στο cd rom να τρεχει αυτη την εντολη ειλικρινα δεν ξερω ποσο δυσκολο μπορει να ειναι ειμαι ασχετος
TechFind Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αν χρησιμοποιήσεις το DoItAgain στη βοήθεια λέει : You can also run a task by passing its task name as a command-line parameter or argument to the DoItAgain.exe Διάβασε τις οδηγίες και φτιάξε μετά το autorun.inf ανάλογα. (Στην ουσία τρέχεις το Doitagain, πατάς create a new task, πατάς το d, πατάς Scroll Lock, σώζεις και "δίνεις" το σωσμένο σαν παράμετρο στο doitagain)
djxxl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 το εκανα αλλα παντα πρπει να τρεχει το doitagain? δηλαδη πρπει να τρεχει στο backgroun για να δουλευει χορις αυτο δεν γινετε?
random Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 γίνεται με οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού, με το Autoit γιατι αυτό έχω πρόχειρο κατέβασε και εγκατέστησε το autoit3 http://www.autoitscript.com/autoit3/downloads.shtml με το notepad γράψε μια γραμμή κώδικα: > Send("d") σωσε το ως.. press_d.au3 κανε δεξι κλικ στο αρχείο, και Compile Script θα δημιουργηθει το press_d.exe για να τρέξουν άλλοι το exe, δεν χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το autoit3 αλλα έτσι, μόνο με το πάτημα του πλήκτου d δεν βλέπω να σου ειναι πολύ χρήσιμο. Το πάτημα του πλήκτρου πρέπει να απευθυνεται σε μια εφαρμογή. Σε ενα ενεργό παράθυρο. ποιός θα λάβει αυτο το πάτημα, για να εκτελέσει την εντολή που αντιστοιχεί στο "d" ; δηλ, πρεπει πρωτα να δωσεις εντολή να γίνει ενεργό το παράθυρο του game (ή να περιμένεις να γινει ενεργό, οταν το ανοιξει ο χρήστης), και μετά να ζητήσεις το πάτημα του πλήκτρου. αλλιώς το πατημένο "d" μπορει να πάει στο desktop (θα γινει focus, ενα εικονιδιο με ονομα που αρχιζει απο d ) Εχει τέτοιες εντολες το autoit, (πχ. SendKeepActive, WinActivate , WinWaitActive ) αλλα δεν δουλεύουν με όλες τις εφαρμογές (πχ. αν ειναι σε java ή flash)
TechFind Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 το εκανα αλλα παντα πρπει να τρεχει το doitagain?δηλαδη πρπει να τρεχει στο backgroun για να δουλευει χορις αυτο δεν γινετε? Δεν τρέχει συνέχεια, απλά τρέχει, εκτελεί και κλείνει. Ίσως είναι καλύτερη η λύση με το Autoit3. Πάντως διάβασε καλά αυτά που γράφει ο random γιατί μάλλον έχει δίκιο οτι το πρόβλημα είναι που θα πάει το d.
djxxl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 θα το κανω αυριο και θα σας πω οταν τρεχει ενα προγραμμα που εχω, θελω να το παταω το d για να βλεπω πληροφοριες δηλαδη τα παιχνιδια ποσα χρηματα εχουν εισπραξει. ευχαριστω πολυ ειστε πολυ καλα παιδακια χαχαχαχ χιουμορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.