Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δει πολλες απο αυτες που αναφερατε..για μενα η καλυτερη ειναι 12 monkeys..

το timecrimes ειναι επισης πολυ καλο,επισης και το donnie darko..

το langoliers επισης οταν ειμουν μικρος..αλλα το ξαναειδα προσφατα..μερικα πραγματα καλυτερα να μενουν στις αναμνησεις..

τωρα αλλες επισης καλες ειναι The Butterfly Effect,Source Code,Terminator 2: Judgment Day,Back to the Future..

ταινιες οπως dejavu και next δεν μου αρεσαν,

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Source Code

Εξαιρετική ταινία με αρκετό σασπένς και πρωτότυπο θέμα. Δε συγκαταλέγεται ακριβώς σε time-travel, έχει flashback σε ένα πεπερασμένο σύμπαν-κόσμο με τον πρωταγωνιστή να βλέπει μέσα από τα μάτια ενός ξένου έχοντας στην ουσία πάρει τη θέση του και προσπαθώντας να αποτρέψει μια τρομοκρατική ενέργεια. Must-see για fans και μη.

Midnight in Paris

Πολύ καλά σκηνικά ιδίως της αριστοκρατικής ζωής περασμένων εποχών. Σαν εκτέλεση δυστυχώς λίγο χλιαρή και μαύρο πρόβατο ο βλάκας πρωταγωνιστής Owen Wilson. Σε αφήνει με μια εντύπωση ότι θα μπορούσε να ήταν αρκετά καλύτερη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Time Traveller

Ιαπωνικής παραγωγής, αν και ομώνυμη (στον ιαπωνικό τίτλο) της γνωστής anime ταινίας toki wo kakeru shoujo, δεν αποτελεί κάποιο adaptation αυτής σαν αυτά τα γελοία και σαχλά doramas. Παρόλα αυτά καταφέρνει να γίνει ακόμα πιο γελοίο και σαχλό απ' τα τελευταία και εξελίσσεται σε μια βαρετή σαπουνόπερα με χαζές ερμηνείες. Δυστυχώς δεν την έχουν στο αίμα τους την ηθοποιία αυτοί οι Ιάπωνες, ο Θεός τους προίκισε με το animation μόνο.

Forever Young

Ταινία του 1992 με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson. Μη μπορώντας να αντέξει το ατύχημα της συντρόφου του και όντας πιλότος δοκιμών, ζητάει από έναν φίλο του επιστήμονα που ειδικεύεται στην κρυογενική να τον καταψύξει και να τον ξυπνήσει μετά από έναν χρόνο με την ελπίδα ότι η τελευταία θα έχει ξυπνήσει απ' το κόμμα. Τελικά κάτι πάει στραβά και από το 1939, ξυπνάει το... 1992! Δελεάζει το θέμα, δυστυχώς όμως απέχει πολύ απ' τη θεωρία στην... εκτέλεση. Μέτρια σε γενικές γραμμές και βαρετή, ενώ αφήνει κι ένα σωρό αναπάντητα ερωτήματα. Καλύτερα αποφύγετέ την.

Hot Tub Time Machine

Έχει αναφερθεί ξανά στο thread αν και μόλις πρόσφατα δέησα να την δω. Κλασική χαζοαμερικανιά μεν, αλλά για κάποιον λόγο τη διασκέδασα απίστευτα, γέλασα και θα την έβλεπα και 2η φορά. Περίμενα κάτι πολύ χειρότερο από κάποια σχόλια που είχα διαβάσει και τελικά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, την προτείνω για ένα ευχάριστο απόγευμα.

Δημοσ.

τί έγραψες για το somewhere in time και δεν το κατάλαβα? είναι απίστευτα συγκινητική ταινία :cry:

Somewhere In Time (1980) : Κάποιος φιλοτιμήθηκε να κάνει την μετάφραση & έτσι την κατέβασα, για πρώτη φορά την είχα ακούσει στα extras του butterfly effect όπου οι σκηνοθέτες την ανέφεραν ως την καλύτερη & παράλληλα πιο κλασική ταινία με αυτό το θέμα, που σχημάτισαν αυτήν την άποψη δε μπορώ να καταλάβω, ίσως δε μου άρεσε και τόσο επειδή έχω ένα κόλλημα με τις κλασικές.

Θέλω μέσω αυτού του Θρεντ να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον χρήστη που πριν από 3 χρόνια περίπου, -έχοντας εγώ ανεβάσει τη συγκεκριμένη ταινία σε ένα γ@μ@το τορεντάδικο (το γνωστο δηλαδή) και λέγοντας πως δεν έχει μεταφραστεί απο κανέναν- που έκατσε και το μετέφρασε για πάρτυ μου και πλέον απολαμβάνει όλος ο κόσμος αυτή τη ταινία.

Τιμή και δόξα στον φίλο :-)

Η ταινία είναι εξαιρετική παρεπιπτόντος, παίζει ο Κρίστοφερ Ριβ (o γνωστός σε όλους Superman) και είναι από τις ταινίες που μας μένουν.

Προσωπικά την έψαχνα 7 χρόνια και κανένα video club δε τη γνώριζε μέχρι που τη βρήκα τυχαία και δωρεάν σε ένα Αγγλικό σάιτ.

Δημοσ.

Να αναφέρω εδώ , μιας και δεν είδα να το αναφέρει κανείς (λογικό καθώς είναι εντελώς άγνωστη ταινία για τους περισσότερους) , το κινηματογραφικό αριστούργημα (The Majestic) με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey.

Δεν είναι κωμωδία!

Δημοσ.

Να αναφέρω εδώ , μιας και δεν είδα να το αναφέρει κανείς (λογικό καθώς είναι εντελώς άγνωστη ταινία για τους περισσότερους) , το κινηματογραφικό αριστούργημα (The Majestic) με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey.

Δεν είναι κωμωδία!

Που κολλάει με ταξίδια στον χρόνο αυτό;;

Δημοσ.

Μια ταινια που κανεις δεν αναφερε ειναι το FINAL COUTDOWN σε ελληνικη μεταφραση αεροπλανοφορο νιμιτζ.ειχε γυριστει το 1980 με ενα εξαιρετικο καστ κιρκ νταγκλας μαρτιν σιν και την πολυ ομορφη τοτε καθριν ρος.Η ταινια αν και ειχε ταιμ τραβελ μεσα και θυμιζε ενα μεγαλο επ της ζωνης του λυκοφωτος εφερνε πιο πολυ στο προσεχες τοτε τοπ γκαν..Ενω ενα αλλο χαρακτηριστικο του εργου ειναι πως τοτε δεν ειπηρχαν φυσικα τα cgi και οτι εβλεπες ηταν αληθινο.απο το αεροπλανοφορο μεχρι τα μαχητικα..ζουσες δηλ στη ρεαλιστικοτητα που θελε να βγαλει το εργο..Και φυσικα υπηρχε η δραση και η αγωνια..το εργο το βλεπα πολλες φορες οταν ειμουν λυκειο και παντα με ξενερωνε το τελος.Ενω στο φιναλε

περιμενες τους αμερικανουs να #$#$#$# τους κακους γιαπωνεζους :-D και να σωσουν το περλ χαρμπορ ο καπετανιος το μετανιωσε και προτιμησε να γυρισει στο παρον και να μην αλλαξει τη ροη της ιστοριας .Και ετσι καθως το film σε προετιμαζε για μια επικη μαχη με ολη τη σημασια της λεξεως δεν την ειδες ποτε..κατι που δεν αρεσε σε πολλους φαν της ταινιας.

Καθολλα αυτα το εργο καταφερε να μεινει ενα απο τα πιο κλασσικα εργα sci fi και να εντυπωσιαζει ακομα και τωρα τοσο με τα εφε αλλα και με το τεραστιο αεροπλανοφορο ΝΙΜΙΤΣ

για οσους δεν την εχουν δει ακομα τη ταινια την εχουν ποσταρει και στο youtube για να τη δειτε κατευθειαs

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Bill and Ted's Excellent Adventure

http://www.youtube.com/watch?v=xrGWooNDPiE

-How is it going royal ugly dudes?

-Put them in the Iron Maiden!

-EXCELLENT!

-Execute them!

-Bogus!

:-D :-D :-D :-D

Sorry δεν το ειδα οτι εχει προταθει ηδη η ταινια. Αλλα να ξερετε οτι εχει βγει και δευτερη που ειναι η συνεχεια! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...