nikos21aek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Η θερμοκρασία ειναι στους 71-81 βαθμους.Λίγο μεγάλη δεν είναι;Μπορεί κανεις να μου πει πως ρυθμίζω ανεμιστήρα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται?
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Βάλε τους Catalyst 8.10 ή 8.11 (η τελευταία έκδοση) και στην καρτέλα Ati Overdrive μετακίνησε το slider απο 20% στο 28%.Θα δείς 54-55C στην κάρτα και 5-6 βαθμούς διαφορά στο υπόλοιπο σύστημα (κυρίως μητρική)
nikos21aek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Βάλε τους Catalyst 8.10 ή 8.11 (η τελευταία έκδοση) και στην καρτέλα Ati Overdrive μετακίνησε το slider απο 20% στο 28%.Θα δείς 54-55C στην κάρτα και 5-6 βαθμούς διαφορά στο υπόλοιπο σύστημα (κυρίως μητρική) Τους έχω βάλει.Άμα επιλέξω το manual fan control και το βάλω στο 28%(με το που το κλικάρω η προεπιλογή είναι 50% και αρχίζει και δουλεύει στα τέρματα και πεφτει πολύ η θερμοκρασία).Να το βάλω στο 28% και να το αφήσω?Δεν πειράζω τίποτε άλλο..μόνο τον ανεμιστήρα ναι?
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τους έχω βάλει.Άμα επιλέξω το manual fan control και το βάλω στο 28%(με το που το κλικάρω η προεπιλογή είναι 50% και αρχίζει και δουλεύει στα τέρματα και πεφτει πολύ η θερμοκρασία).Να το βάλω στο 28% και να το αφήσω?Δεν πειράζω τίποτε άλλο..μόνο τον ανεμιστήρα ναι? Manual fan στο 28% (σε εμένα τουλάχιστον) είναι μια χαρά, αφού η κάρτα λειτουργεί σχετικά αθόρυβα και δέν αφήνει την gpu να ανέβει πάνω απο 75C σε full load.Στο 26% ο ανεμιστήρας δέν ακούγεται άλλα η θερμοκρασία έφτασε μέχρι και 81C.Αν αφήσεις το αυτόματο fan control,φαντάζομαι ο ανεμιστήρας κάποια στιγμή/μετά απο κάποια θερμοκρασία θα πιάσει το 28%,άλλα δέν θα πάει πιο πάνω. Για δοκιμή και μόνο βάλε το slider τέρμα δεξιά και πές μας εντυπώσεις. ps.Δέσε το κουτί απο κάπου πρίν το κάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.