Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για τα Vista XP και για διπύρηνους επεξεργαστές

WaReZaKiaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ακουσα οτι σε διπυρινους κ πανω δεν αξιζουν τ XP γιατι για εμπορικουσ λογους τ εχουν προγραμματισμενα να διαβαζουν μονο μεχρι 2000cache οποτε απο εκει και πανω δεν την διαβαζει δηλαδη σαν μην υπαρχει ετσι σε αναγκαζουν ν παρεις τα νεα vista που την διαβαζουν που εγω προς το παρον δεν τα θεωρω ωριμα ακομα ωστε να τα παρω(αποψη μου παντα αν κανω λαθος μπορειτε να με διορθωσετε) ή linuxakia(αλλα δεν θα τα προτιμουσα γιατι ειμαι παραδοσιακος τυπος κ επειμενω στα windows)!

Τελικα ισχυει αυτο και αν ισχυει πειραζει τοσο? Τελικα αξιζουν τα vista?

Οποιος απαντουσε θα το εκτιμουσα πολυ!

Δημοσ.

Ντάξει εμφανισιακά καλά είναι(αν και ένα linuxaki με compiz τρώει πολύ λιγότερους πόρους και έχει 10 φορές καλύτερα effects)Γνώμη μου είναι ότι τα xp είναι πολύ πιο γρήγορα ειδικά αν είσαι gamer ξέχασε το.

Δημοσ.

Η επιλογή σου είναι Vista x64 SP1. Ξέχασε τις 32bit εκδόσεις. Και εξυπακούεται ότι δεν θα τα αγοράσεις λόγω τις κυκλοφορίας των Windows 7 σε ένα έτος από τώρα. Τα υπόλοιπα περί XP vs Vista σε games ειναι ραδιοαρβύλες. Οι διαφορές ειναι απειροελάχιστες.

Δημοσ.
Σημερα ακουσα οτι σε διπυρινους κ πανω δεν αξιζουν τ XP γιατι για εμπορικουσ λογους τ εχουν προγραμματισμενα να διαβαζουν μονο μεχρι 2000cache

τι ειναι "2000cache" ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...