Προς το περιεχόμενο

The official 24 Season 7 topic ‎

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θυμάμαι να έχει postάρει κάποιος εδώ κάποια ανακοίνωση, αλλά στο wiki λέει ότι θα έχουν και Season 8...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάπου ειχα διαβάσει οτι η season 8 θα περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν την επόμενη μέρα από αυτήν που περιγράφεται σ'αυτή τη season δηλαδή...

όσο ακόμα ο Jack είναι άρρωστος,αν και πιστεύω οτι θα τη γλιτώσει στα επόμενα επεισόδια

Δημοσ.

Παιδια σας αρεσε το finale?

Δεν ξερω εμενα δεν με πολυγεμισε, περιμενα να ηταν ποιο ανατρεπτικο, αλλα τελικα παραηταν ηπιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε κρύο ούτε ζέστη...

αλλά σε αφήνει τουλάχιστον με κάποιες απορίες για την 8η...

Δημοσ.

Εγώ πιο πολύ χάρηκα το γεγονός οτι ο

Τόνυ δεν ήταν τελικά ο κακός, αλλά το έκανε για εκδίκηση για το θάνατο της Μισέλ, η οποία αποδείχτηκε οτι ήταν και έγκυος!Συγκινητικό μπορώ να πω.

Το υπόλοιπο επεισόδιο δεν μου έκανε αίσθηση αλλά πιστεύω οτι έβαλε τις βάσεις για την αναβίωση της ctu όπως έχει γραφτεί

Δημοσ.

Ενα πολυ καλο ending κατα τη γνωμη μου μεσα σε μια κατω του μετριου σαιζον.Επικεντρωθηκε αρκετα σε χαρακτηρες αν και δεν καταφερνει να ξεφυγει απτα κλισε και αμερικανιες.

Δημοσ.
Εγώ πιο πολύ χάρηκα το γεγονός οτι ο

Τόνυ δεν ήταν τελικά ο κακός, αλλά το έκανε για εκδίκηση για το θάνατο της Μισέλ, η οποία αποδείχτηκε οτι ήταν και έγκυος!Συγκινητικό μπορώ να πω.

Το υπόλοιπο επεισόδιο δεν μου έκανε αίσθηση αλλά πιστεύω οτι έβαλε τις βάσεις για την αναβίωση της ctu όπως έχει γραφτεί

ναι, ήταν συγκινητικό που

έβαλε τη βόμβα στο jack ο ατάλαντος:P

δεν μου άρεσε η όλη ιστορία με

την Kim. το έχουμε ξαναδεί το έργο, θα μπορούσαν να γράψουν κάτι διαφορετικό.

στο συνολο της η σεζόν ήταν καλή. πολύ καλύτερη απο τν 6.

η 8 θα είναι η τελευταία σεζόν του 24.

η ιστορία θα μεταφερθεί στη ΝΥ και θα είναι λίγο μετά απο το τέλος της 7ης όπως είχε πει σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Jack

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι ξενερωτο φιναλε ηταν αυτό?Αν και δεν απεφυγε τα αμρικανανικα κλισε που μου τι σπανε...εμεις οι αμερικανοι για το καλο ολων......... και τα απιστευτα του στιλ.....μπουκαρω με ανεση στον λευκο οικο......αλλα αυτα ολα τα ξεχνουσες απο τα απροοπτα του σεναριου...παντα κατι γινετε και μενεις.......:shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...