Προς το περιεχόμενο

The official 24 Season 7 topic ‎

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλουτσικο και το 5.Οχι οπως τα προηγουμενα και συγκεκριμενα το 3 αλλα βλεποτανε ανετα το επεισοδιο.

Αναμενομενη η εξελιξη με τον αντρα της προεδρου και φαινοταν απο πολυ μακρια οτι ο υπευθυνος ασφαλειας ειχε σχεση με την ολη υποθεση ο οποιος στανταρ θα δουλευει για καποιον αλλο τον οποιο θα δουμε αργοτεραΑναμενομενη η εξελιξη με τον αντρα της προεδρου και φαινοταν απο πολυ μακρια οτι ο υπευθυνος ασφαλειας ειχε σχεση με την ολη υποθεση ο οποιος στανταρ θα δουλευει για καποιον αλλο τον οποιο θα δουμε αργοτερα.Καλα και αυτη η γυναικα του Ντικεμπε Μουτομπο τι ανοιξε την πορτα?Δεν ειναι διατεθημενη να μοιραστει το οραμα του αντρα της και να υποφερει και αυτη μαζι του παρα να πεσουν στα χερια του δικτατορα?:-)

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι και φιλες της super σειρας 24,

γεια σας φιλοι και φιλες του jack bauer!!!!

Σε μια αναζητηση google,βρηκα ενα screensaver με το ρολόι του 24, και περιεχει και τον χαρακτηριστικοτατο ηχο (ταν!, ταν!) της σειρας σε καθε sec που αλλαζει!!!!Ευτυχως για τα νευρα μας, αυτος ο ηχος απενεργοποιειται κιολας...

Σας παραθετω το Link

http://www.quorg.org/24clock/

Η εγκατασταση ειναι πανευκολη.Κατεβαστε το αρχειο (24clock.scr), και αντιγραψτε το στο C:\WINDOWS\system32.Επειτα πηγαινετε στις ρυθμισεις screensaver και επιλεξτε το.

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 12 : 43 : 45-----

Επειδη ειδα σε προηγουμενα post οτι καποιος ζητουσε υποτιτλους, εγω βρισκω στο subtitlessourses.org.Οι lol υποτιτλοι ανεβαινουν σχεδον παντα καθε δευτερα αργα το βραδυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γεια σας φιλοι και φιλες της super σειρας 24,

γεια σας φιλοι και φιλες του jack bauer!!!!

Σε μια αναζητηση google,βρηκα ενα screensaver με το ρολόι του 24, και περιεχει και τον χαρακτηριστικοτατο ηχο (ταν!, ταν!) της σειρας σε καθε sec που αλλαζει!!!!Ευτυχως για τα νευρα μας, αυτος ο ηχος απενεργοποιειται κιολας...

Σας παραθετω το Link

http://www.quorg.org/24clock/

Η εγκατασταση ειναι πανευκολη.Κατεβαστε το αρχειο (24clock.scr), και αντιγραψτε το στο C:\WINDOWS\system32.Επειτα πηγαινετε στις ρυθμισεις screensaver και επιλεξτε το.

Που είναι οι ρυθμίσεις?(screen saver)

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 12 : 43 : 45-----

Επειδη ειδα σε προηγουμενα post οτι καποιος ζητουσε υποτιτλους, εγω βρισκω στο subtitlessourses.org.Οι lol υποτιτλοι ανεβαινουν σχεδον παντα καθε δευτερα αργα το βραδυ.

Που είναι οι ρυθμίσεις?(screen saver)

Δημοσ.

Χμμμ

για να δούμε τι θα γίνει τώρα. Πολύ φοβάμαι οτι ο Τόνυ δεν θα θέλει να μπει πάλι στο τρυπακι "δουλεύω για την κυβέρνηση" και θα τους την κάνει.

Αρκετά καλό το 7ο επεισόδιο.

Δημοσ.

Σαν να αξιζε την δουλεια του θειου μου να μου το φερει απο την Αμερικα το 8ο. :lol:

Πολυ ψεμα αυτος ο Jack. Ο Rambo ητανε πιο ρεαλιστικος...

Δημοσ.

Κορυφη και το 8ο επεισοδιο,μεχρι στιγμης η 7η σεζον με εχει εντυπωσιασει.

Το επεισοδιο ηταν ολο ατακες με καλυτερη την

With all do respect madame president, ask around.

Ειχε και ενα γαματo slide στο τελος...

Δημοσ.

να δουμε τωρα τι θα βρουνε για να σταματησουνε την επιθεση στην Σανγκαλα και εχουμε πολλα επεισοδια ακομα.

Δημοσ.

ναι πολυ καλο αυτο με τον Πιρς.Ο Αλμειντα λετε να το σκασει στο τελος για να μην δικαστει.Ο Γιον Βοιτ θα ξαναεφανιστει μετα το Redemption και να κρυβεται πισω απο ολα παντως μου αρεσει πολυ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...