Προς το περιεχόμενο

The official 24 Season 7 topic ‎

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Παλι με τρομοκρατες που θελουν να καταστρεψουν την Αμερικη ειναι η 7η σεζον?

ε αφού είναι Counter Terrorist...τι θες aliens? :P

Δημοσ.

εχει βγει σε screener το 1το επεισοδιο! το βλεπω τωρα, στα μισα ειμαι και ειναι πολυ καλο. Περισοτερες εντυποσεις σε λιγο

Δημοσ.

4? ελα, εγω ειδα 1, παω να ψαξω για τα αλλα 3! (εντιτ - τα βρηκα ουιιι)

Τελειωσα το 1το. Εκτος σποιλερ το μονο που θα πω ειναι οτι ειναι ισως η καλυτερη αρχη που θυμαμαι στην σειρα. Ειναι σε αλλο επιπεδο, σχεδον κινηματογραφικο και οχι προχειροσειρας. Μεγαλο ρολο σε αυτο εχει οτι επιτελους χρησιμοποιησανε σοβαρους και ικανους ηθοποιους στους μικροτερους ρολους, ενω παλιοτερα το σαπορτ καστ ηταν 3ης διαλογης τουλαχιστον. Πολυ ποιο σφιχτο σεναριο και μια πραγματικα φοβερη μεγαλη απειλη που ξεφευγει απο τα συνηθισμενα μια βομβα εδω, ενας βιολογικος ιος ποιο εκει...κτλπ. Παμε για μια εντυποσιακη σεζον, επιτελους!

Για τα υπολοιπα θα μπουνε σε σποιλερ φυσικα και μαλλον θα περιμενο να δω και κανα δυο ακομα αφου βγηκανε 4. Αααα ευτηχως δεν φαινεται να εχει καμια σχεση με το 7χ00 που ηταν στην αφρικη.

Δημοσ.

Πω ρε γαμώτο δεν μπήκα πιο νωρίς να δω τα μηνυματα σας.

Να υποθέσω οτι ο θείος frosty σας τα έφερε γιατι ο γνωστός Εζ δεν έχει τίποτα.

Δημοσ.

Παδια εχω παρατηρησει οτι στο 7χ1 του θειου λειπουν καποια δευτερολεπτα στην αρχη....Συμβαινει και στα δικα σας αυτο?

Δημοσ.

Το 3ο επεισόδιο παίζει να ήταν το καλύτερο!!! Φοβερό ξεκίνημα! Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Οντως τα screeners άθλια αλλά τη δουλειά τους την κάνανε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...