mindtrapper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Φτου πρέπει τώρα να ψάχνομαι να δω σε ποιο επεισόδιο της 6ης το άφησα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 μου άνοιξε την όρεξη πάντως το Special...
vaso7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μετά από 2 χρόνια που είχαμε να δούμε Jack κάτι ήταν και αυτό. Δεν ξετρελάθηκα πάντως.
greg_m Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 μετριο μου φανηκε. θα τη δω ομως την 7 season. ps: που ειναι η χλόη? οεο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 νομίζω ότι την έδειξε σε μια σκηνή για ελάχιστα δευτερόλεπτα...
greg_m Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 νομίζω ότι την έδειξε σε μια σκηνή για ελάχιστα δευτερόλεπτα... :shock: ouff......ευτυχως που δεν την ειδα.... ps: να υποθεσω οτι θα ειναι και στο 7 το κωλοβυσμα?:mad:
talisman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Κυκλοφορησε EXTENDED DVDRip με 20 λεπτα παραπανω οπως και 17λεπτο preview του 1ου επεισοδιου
KaizerSoze Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 To 1o μισο μουφα, το 2ο μισο κατι ελεγε, προς το τελος κατι Τρεμελ, κατι Γιον Βοιτ κατι Τονυ Τοντ(τον παω τρελα αυτο τον ηθοποιο) εκπληρωσαν τον στοχο τους, να παρουσιαστουν αρκετά κακοι to feel the Bauer Power Ειδικα ο Τρεμελ εχει να μαζεψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ παντως ψιλογυρισαμε στο παλιο στυλ με τον Τζακ κηνυγημενο και την Προεδρο των ΗΠΑ να φαινεται πως ειναι καλη(αν και μου λειπει ο κακος Λογκαν)
fireflies Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Καλό ήταν- σε σχέση με τον 6ο κύκλο μεγάλη βελτίωση πάντως. To 1o μισο μουφα, το 2ο μισο κατι ελεγε, προς το τελος κατι Τρεμελ, κατι Γιον Βοιτ κατι Τονυ Τοντ(τον παω τρελα αυτο τον ηθοποιο) εκπληρωσαν τον στοχο τους, να παρουσιαστουν αρκετά κακοι to feel the Bauer Power Ειδικα ο Τρεμελ εχει να μαζεψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ παντως ψιλογυρισαμε στο παλιο στυλ με τον Τζακ κηνυγημενο και την Προεδρο των ΗΠΑ να φαινεται πως ειναι καλη(αν και μου λειπει ο κακος Λογκαν) Συμφωνώ στα περισσότερα, (ειδικά στο ότι ΦΤΑΝΕΙ πια με τον Τζακ κυνηγημένο κλπ) αλλά με τίποτα δεν μου λείπει ο κακός Λόγκαν. Μερικά από τα σεναριακά "ευρήματα" που είχαν σχέση μ'αυτόν ήταν από τα πιο γελοία ΕΒΕΡ. (πχ η γυναίκα του, η απαγωγή από Τζακ κλπ . Δεν μπορώ να πω πάντως ότι τρελάθηκα με την Πρόεδρο. Πιο κυράτσα από bitchy μου φάνηκε, αλλά οκ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 επιστρεφει και η Elisha Cuthbert.. Ένας καλός λόγος για να είμαι εξ'αρχής αρνητικά προκατειλλημένος με τη σειρά. Κανένας τρομοκράτης δεν σκοτώνει το βλαμμένο να τελειώνουμε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 άσε καλομάθαμε από το Girl Next Door και η κοπέλα τώρα ντύνεται σαν καλόγρια...
speedy23 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 εγω παντως το βρηκα πολυ υποσχομενο το διωρο επεισοδιο και πραγματικα πιστευω οτι θα ειναι μια καλη χρονια και βγαλμενο απο τα παλια.
vaso7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Κανένας τρομοκράτης δεν σκοτώνει το βλαμμένο να τελειώνουμε; Μαζί σου σε αυτό. Οχι άλλο κάρβουνο... 2 μερούλες ακόμα για την επιστροφή του Jack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.