Προς το περιεχόμενο

Ειδήσεις - Lobby Απορίες

Vamire666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να ξανά ποσταρω ξανά είδηση πάντως :P :lol: :-)

Κι εγω δεν εχω ποσταρει ποτε ειδηση, διοτι πολυ απλα μπαινω εδω για να ενημερωνομαι (με ειδησεις) που εχουν ποσταρει αλλα ατομα.

Αυτο ομως δεν με εμποδιζει να προσφερω τα φωτα μου σε πάμπολα αλλα μελη που χρειαζονται βοηθεια, κυριως στο ''Hardware''. Μαλιστα, αν εχεις προσεξει, πολυ συχνα γινονται οι ιδιες και οι ιδιες ερωτησεις, οποτε κι εσυ με λιγο διαβασμα θα μπορεις να βοηθας -αν το θες φυσικα-.

Η ''πιθανοτητα δημοσιευσης στη πρωτη σελιδα'' ειναι ενα κινητρο για να ποσταρουμε ειδησεις, οχι αυτοσκοπός. Ουτε ενδιαφερει κανεναν αν ''αφου δε βγηκαν οι 2 ειδησεις σου στη πρωτη σελιδα δε ξαναποσταρεις''. Αν ηταν ετσι ο φιλος Δημητρης θα ειχε εγκαταλειψει εδω και πολυ καιρο :P (φτου φτου μακρυααα απο μας!! αξιολογες ειδησεις ποσταρει!!)

Δημοσ.

Δεν το έκανα για να μπει στο πορταλ αντίθετος...

Αυτό που με στεναχώρησε κάπως είναι ότι μέσα σε όλα τα θέματα ειδήσεων το

Κίνδυνος κώφωσης από τα ακουστικά των συσκευών μουσικής είναι πραγματική ΕΙΔΗΣΗ και δεν μπαγιατεύει και γιαυτό την έκανα και ποστ εδώ για να προστατεύσουν οι insomniac's τα αυτάκια τους...

To ότι δεν ξανά ποσταρω είδηση δεν εστί κάτι :-)

Δημοσ.

Αν και το θέμα έχει καλυφθεί, μην το παίρνεις κατάκαρδα ότι δεν εμφανίστηκε στο "εξώφυλλο" του site. Εξάλλου είμαστε αρκετοί (φαντάζομαι) που το επισκεπτόμαστε πολύ σπάνια, οπότε μέσα απ το forum είναι πιο πιθανό να πληροφορηθούμε (ή έστω το ίδιο πιθανό μιας και η είδηση παρουσιάζεται και στα δύο σημεία)...

Δημοσ.

Είναι αυτό που λέει ο antonl ,σπάνια κοιτάω το portal του insomnia ,τις ειδήσεις τις κοιτάω μέσα από το forum και όσες είναι καλές παρακολουθώ και τα σχόλια που γίνονται (όπως της δικά σου για παράδειγμα :-) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...