Προς το περιεχόμενο

Ειδήσεις - Lobby Απορίες

Vamire666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα

Με αφορμή τα 2 θέματα που έχω κάνει στο στο Lobby :

1 Νέα κόλλα σε κάνει ….Spiderman

2 Κίνδυνος κώφωσης απο τα ακουστικά των συσκευών μουσικής

Θέλω να ρωτήσω τον admin η κάποιο άλλο πρόσωπο του site την διαδικασία που γίνετε για

να προβληθούν στο Portal του Insomnia.gr

1) Με ποιο κριτήριο ακριβός γίνετε ένα θέμα 1ο σελιδο :rolleyes:

2 Πόσους ψήφους χριάζεται για να μπει?

3 Τα δικά μου γιατί δεν μπήκανε ενώ είχαν αρκετούς ψήφους από την πρώτη στιγμή που τα έκανα ποστ :rolleyes:

Όλα τα παραπάνω θέλω να απαντηθούν εδώ παρακαλώ και όχι μεσώ PM!

Δεν το κάνω για προσωπικούς λογούς μόνο, αλλά και για άλλα άτομα που σίγουρα είχαν την ίδια απορία και δεν την υπόβαλαν δημόσια στο forum.

Ευχαριστώ πολύ Γιώργος.

• Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να λαβουν 5 ψηφους μεσα σε ενα συντομο χρονικο διαστημα για να πανε στη κεντρικη σελιδα.

Απο ενα χρονικο οριο και μετα, ''εφυγε το τρενο'', οσα κλικ και να παρει.

Λεω οτι εχει πεσει στην αντιληψη μου, ετσι? Ουτε Mod ειμαι ουτε εχω σχεση με τη διαχειριστικη ομαδα του φορουμ.

Δημοσ.

Λεω οτι εχει πεσει στην αντιληψη μου, ετσι? Ουτε Mod ειμαι ουτε εχω σχεση με τη διαχειριστικη ομαδα του φορουμ.

Μα γιαυτό παραθέτω τα παραπάνω ερωτήματα-απορίες για να μην παίζουμε με την αντίληψη μας αλλά με τους κανόνες ;)

Παρακαλώ μια υπεύθυνη απάντηση!

• Moderators
Δημοσ.

Αν ηταν κανονας και οχι λειτουργια θα αναφεροταν στους κανονες του φορουμ.

(οκ το βουλωνω αφου δε σου κανω)

Δημοσ.

Δε σε κάλυψε το sticky θέμα στο Ειδήσεις - Lobby;

Η είδηση θα μπορέσει να περάσει αυτόματα στη κεντρική σελίδα μόνο αν ένας συγκεκριμένος αριθμός Insomniacs την ψηφίσει πατώντας το αντίστοιχο κουμπί το οποίο δείχνει και το σύνολο των ψήφων. Ο αριθμός που χρειάζεται διαφοροποιείται ανα τακτά χρονικά διαστήματα και δεν δημοσιοποιείται.
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά εδώ λέει μόνο αν ένας συγκεκριμένος αριθμός Insomniacs

Δηλαδή πόσο :rolleyes:

ΟΧΙ θεωρό πως η κανόνες δεν είναι σαφείς.

Δεν αναφέρει καν το πόσο των ψήφων που θα πρέπει να έχει.

Και να πεις ότι είχε 10 πάει και έρχεται αυτή την στιγμή όμως το θέμα:

Κίνδυνος κώφωσης απο τα ακουστικά των συσκευών μουσικής

έχει 25 ψήφους και είναι στα top

και το θέμα:

Νέα κόλλα σε κάνει ….Spiderman

έχει 19.

Oι άνθρωποι που πάτησαν το κουμπάκι να ψηφίσουν δεν το κάνανε τυχαία.

Και οκ εγώ το έγγραψα για σας ο κόσμος το ψήφισε για μας για να το δούμε στο Portal

και ακόμα δεν το έχουμε δει :fear:

Όλα αυτά τα λέω φιλικά προς το site και ίσως να ασχολουμε περισσότερο από τι πρέπει άλλα αφού μας δίνετε μια τέτοια δυνατότητα οφείλετε προς τα μελη σας και τους επισκέπτες σας να την εφαρμόζετε.

Πράγμα που στην περίπτωση μου δυστυχώς αδυνατό να την δω...

Δημοσ.
Δεν αναφέρει καν το πόσο των ψήφων που θα πρέπει να έχει.

Κάτσε να το ξαναβάλω, σε bold αυτήν την φορά:

Η είδηση θα μπορέσει να περάσει αυτόματα στη κεντρική σελίδα μόνο αν ένας συγκεκριμένος αριθμός Insomniacs την ψηφίσει πατώντας το αντίστοιχο κουμπί το οποίο δείχνει και το σύνολο των ψήφων. Ο αριθμός που χρειάζεται διαφοροποιείται ανα τακτά χρονικά διαστήματα και δεν δημοσιοποιείται.

Τώρα... ;

• Super Moderators
Δημοσ.
Oι άνθρωποι που πάτησαν το κουμπάκι να ψηφίσουν δεν το κάνανε τυχαία.

Και οκ εγώ το έγγραψα για σας ο κόσμος το ψήφισε για μας για να το δούμε στο Portal

και ακόμα δεν το έχουμε δει :fear:

Όλα αυτά τα λέω φιλικά προς το site και ίσως να ασχολουμε περισσότερο από τι πρέπει άλλα αφού μας δίνετε μια τέτοια δυνατότητα οφείλετε προς τα μελη σας και τους επισκέπτες σας να την εφαρμόζετε.

Πράγμα που στην περίπτωση μου δυστυχώς αδυνατό να την δω...

δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά αλλά νομίζω ότι η μεταφορά από το Ειδήσεις-Lobby στο Ειδήσεις είναι αυτοποιημένη, δεν το μεταφέρει κάποιος mod αφού δει ότι ψηφίστηκε πολλές φορές...πηγαίνει μόνο του από το "forum" (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος)

πράγμα που σημαίνει ότι η είδηση δεν πήρε τις ψήφους που χρειάζόταν πχ τις 2 πρώτες μέρες (δεν ξέρω σίγουρα για αυτό λέω πχ) που την postαρες...

το αν ψηφίστηκε μετά από χιλιάδες χρήστες απλά δεν μετράει, το θέμα είναι να ψηφιστεί από αρκετούς τις 1-2 πρώτες μέρες

Δημοσ.

Και αν είναι έτσι όπως το λες Thresh ας μας πούνε τα παΐδια έστω ποσά vote θέλει ένα θέμα και σε πόσο χρόνο για να εμφανιστεί στο πορταλ τόσο δύσκολο είναι :rolleyes:

Δημοσ.

Άλλο ένα σχετικό post.

Ωρέ αφού είπαμε επανειλημμένα ότι "Ο αριθμός που χρειάζεται διαφοροποιείται ανα τακτά χρονικά διαστήματα και δεν δημοσιοποιείται", τι να πουν πόσα votes απαιτούνται;

Αν απαντήσουν σ αυτό τα παΐδια θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη :P

• Super Moderators
Δημοσ.

και από ότι θυμάμαι τις 2 πρώτες μέρες τα 2 συγκεκριμένα topics είχαν 1-2 votes το πολύ...

ειδικά αυτό με την κόλλα, μόνο τα replies να δούμε, το πρώτο είναι 15 μέρες μετά!!!

Δημοσ.

Ως ένα είδος τιμωρίας προς το insomnia, ή προς τους χρήστες που δεν τα ψήφισαν έγκαιρα? :-)

O κανόνας "Χ ψήφοι στις Υ πρώτες μέρες" υπάρχει ώστε η πρώτη σελίδα του insomnia να προστατευτεί από την αυτόματη δημοσίευση παλαιών ειδήσεων.

Δημοσ.
O κανόνας "Χ ψήφοι στις Υ πρώτες μέρες" υπάρχει ώστε η πρώτη σελίδα του insomnia να προστατευτεί από την αυτόματη δημοσίευση παλαιών ειδήσεων.

ακριβως αυτος ειναι ο λογος που μια ειδηση δε μπορει να μπει κεντρικη μετα απο ενα διαστημα καποιων ημερων, ουτε να βασανιζουμε τα μελη θελουμε ουτε να τα ταλαιπωρουμε.

Και, πραγματικα τωρα βρε Vamire666, τις ειδησεις τις γραφεις για προσωπικη ικανοποιηση (post rate) ή για την ενημερωση των αλλων μελων; τοσο σπουδαιο ειναι πια το αν θα βγει κεντρικη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...