Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπιζω να το εχω στο σωστο μερος. Λοιπον εχω ενα wd mypassport 250gb και θελω να τον χρησιμοποιησω για backup. Αυτο που θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος απο τα xp professional που εχω να κανω συγχρονισμο ορισμενους φακελους που θελω να εχω backup στον εξωτερικο και καθε φορα που αλλαζει κατι στον κανονικο φακελο να αλλαζει και στον φακελο του εξωτερικου. Πως μπορω να το κανω αυτο? Θα χρειαστω καποιο sw?

ευχαριστω:-)

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παλιο το θεμα αλλα΄επικαιρο για εμενα....

Εχω ενα φακελο A στο pc, στον οποιο υπαρχουν χιλιαδες αρχεια 4 GB και καθε τοσο ανανενωνεται με νεα αρχεια. Μεχρι σημερα κανω μια αντιγραφη του φακελου σε ενα στικακι ως backup αλλά και για να μπορω να τον διαβασω ευκολα σε αλλο pc. Μια φορα τον μηνα κανω την ιδια διαδικασια, σβηνω τον φακελο Α απο το στικακι και τον ξανακανω αντιγραφη απο το pc στο στικακι. Επειδη ειναι καπως μπακαλιστικος αλλά και πολυ χρονοβορος τροπος, υπαρχει καποιος ευκολος τροπος το να μεταφερω στο φακελο που ειναι στο στικακι τα νεα αρχεια που εχω γραψει στον φακελο που βρισκεται στο pc?

Δημοσ.

δοκίμασες να αυτοματοποιήσεις την διαδικασία με κάποιο σκριπτ και μετά άστο να εκτελείται στον scheduler (Scheduled Tasks) όπωτε σε βολεύει

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασες να αυτοματοποιήσεις την διαδικασία με κάποιο σκριπτ και μετά άστο να εκτελείται στον scheduler (Scheduled Tasks) όπωτε σε βολεύει

Για καντο λιγο πιο λιανα...
Δημοσ.

Για καντο λιγο πιο λιανα...

- γράφεις ενα σκριπτάκι που να κάνει αυτό που θέλεις. πχ το πιο απλό

@echo off
xcopy /s c:\source d:\target

μέσα από το πίνακα ελένχου βάζεις το batch file να εκτελείται κάθε 2η μέρα πχ. και είσαι αρχηγός

Δημοσ.

Επειδή δε μπόρεσα να καταλάβω απ την περιγραφή, το FreeFileSync κάνει realtime monitoring ή το τρέχεις on-demand για να κάνει τον συγχρονισμό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...